Mrtio Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Szkoda ale najwyższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Chyba ostatni wymiatacz z lat 90-tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Mam nadzieję że chociaż liga żużla nie wypnie się na kibiców. Bo wszyscy inni mają ich głęboko w d.... Skoro grają dla krzesełek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 2 godziny temu, Mrtio napisał: Mam nadzieję że chociaż liga żużla nie wypnie się na kibiców. Bo wszyscy inni mają ich głęboko w d.... Skoro grają dla krzesełek. Szefowie klubów wypowiedzieli się negatywnie bo żużel bezz kibiców to manko 400 tys w ekstralidze plus oddanie kasy za karnet a w takim Lublinie podobno 7,5 tys więc stawiam dużo meczów w lipcu i sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 I w piątek rusza najlepsza liga świata Jakieś typy Ja stawiam na mój Motor i miejsce w trójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Może znajdzie się 8 chętnych na alltime fantasy speedway edition? XD Edytowane 11 Czerwca 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 10:08, Mrtio napisał: I w piątek rusza najlepsza liga świata Jakieś typy Ja stawiam na mój Motor i miejsce w trójce No i wladowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ekstraligę niestety gorzej się oglada ostatnimi latami bo są 3-4 drużyny odbiegające za bardzo od reszty, i za dużo jednostronnych spotkan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ekstraligę niestety gorzej się oglada ostatnimi latami bo są 3-4 drużyny odbiegające za bardzo od reszty, i za dużo jednostronnych spotkan. Zawsze tak było się mi tak wydaje. Tak jest we wszystkich ligach okolo połowa jest ok reszta odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 W dniu 11.06.2020 o 19:55, RonnieArtestics napisał: Może znajdzie się 8 chętnych na alltime fantasy speedway edition? XD Nie bywam zbyt często więc spóźniona odpowiedź. Nie rób takich propozycji bo ely odkopie stare roczniki "na wirażu" i "tygodniki żużlowe" i się zacznie. Za Czogunowa wszystkiego najgorszego Sparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Godzinę temu, ptak napisał: Za Czogunowa wszystkiego najgorszego Sparcie Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, ptak napisał: Nie bywam zbyt często więc spóźniona odpowiedź. Nie rób takich propozycji bo ely odkopie stare roczniki "na wirażu" i "tygodniki żużlowe" i się zacznie. Za Czogunowa wszystkiego najgorszego Sparcie Ja tam pamietam Tietz Kuczwalski czy pare Sniegowski Kwiatkowski o Zabialowiczu czy Dolomisiewiczu nie wspominając. A dziadek kumplowal się z Florkiem Kapalom. Z czasów Rawicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jak nie przepadam za Zielonką to dawno się tak nie cieszyłem z ich jazdy i urwania punktów Sparcie, którzy do bólu wykorzystują tegoroczny regulamin plus naginają go Glebem. Gdzie by dziś była Sparta bez Holdera oraz 'Polaka' Czugunowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Sądny tydzień przed Czewa coś mi się wydaje że Doyle na rezerwę pójdzie i jakiś gość pojedzie niedługo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Wychodzi na to że ktoś z duetu Częstochowa/Wrocław po za Play offami, a przed sezonem to te dwie drużyny prężyły muskuły i liczyły na przerwanie hegemonii Unii Leszno, która wydawała się mieć problemy wewnętrzne (kontrakty Emila i Pitera, sytuacja z Hampelem, płacz Dworakowskiego), a wychodzi na to że jeśli się wiele nie zmieni to Unia pędzi po kolejny tytuł, a ktoś z duetu Kloc/Cieślak będą płakać już po zakończeniu rundy zasadniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Gdyby nie szcher macher z Czugonowem na juniora Polskiego i system gościa co jestem przeciwny to Sparta byłaby na miejscu Gorzowa ale wiadomo Rusko -- Kręcina żużla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jeśli dziś Motor wyrwie punkty mistrzom Polski, w co bardzo wierzę że względu na moje miejsce zamieszkania od ponad 30 lat to biorąc pod uwagę, że Stal Gorzów pojedzie przeciwko rozpędzonej Sparcie bez Jacka Holdera już niedługo możemy się cieszyć że Franciszek Smuda, tfu tzn Marek Cieślak może nawet do PO nie wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 2 godziny temu, antek napisał: Jeśli dziś Motor wyrwie punkty mistrzom Polski, w co bardzo wierzę że względu na moje miejsce zamieszkania od ponad 30 lat to biorąc pod uwagę, że Stal Gorzów pojedzie przeciwko rozpędzonej Sparcie bez Jacka Holdera już niedługo możemy się cieszyć że Franciszek Smuda, tfu tzn Marek Cieślak może nawet do PO nie wejść Motor Motor Motor wygrywa..!!! Jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 W lesznie coś zeszło powietrze, zwłaszcza pawlicki cieniuje, czyżby pojawiło się okienko na zdetronizowanie królowej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: W lesznie coś zeszło powietrze, zwłaszcza pawlicki cieniuje, czyżby pojawiło się okienko na zdetronizowanie królowej ?? Oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi