SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Sprawdzimy czy wszyscy sa obecni, czy może kogoś brakuje. Prosiłbym o wpisanie się w tym topicu dodajac nazwe druzyny. Jeśli ktoś jest chętny poprowadzić drugą drużynę (jeśli się takowa zwolni), to również prosiłbym o informację przy wpisie. Lista drużyn i GMów: Boston Celtics - Geddo Miami Heat - falcao New Jersey Nets - matiwrona New York Knicks - latallec Orlando Magic - julekstep Philadelphia 76ers - RDG Washington Wizards - Principe Atlanta Hawks - Ice23 New Orleans Hornets - InOut Chicago Bulls - Stromile Cleveland Cavaliers - mazik77 Detroit Pistons - SlaKB Indiana Pacers - Zodd Milwaukee Bucks - Ashigaru Toronto Raptors - Qba Dallas Mavericks - Roger Denver Nuggets - Krzemo Houston Rockets - mazik77 Utah Jazz - gimmie San Antonio Spurs - Sonic Minnesota Timberwolves - kahR Memphis Grizzlies - kolader Golden State Warriors - geniuz Los Angeles Clippers - SzuLcU Los Angeles Lakers - piotreksuper Phoenix Suns - Cichy Portland Trailblazers - Stromile Sacramento Kings - Ice23 Seattle Sonics - Cris155s Na zielono osoby które potwierdziły swoją obecność. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 gram, Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 oczywiście, Grizzlies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 obecny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram Kings i Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wizz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram - Indiana Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Bulls grają dalej Co robimy z Brazzers? Dalej mam ich prowadzić czy są jacyś inni chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Bulls grają dalej Co robimy z Brazzers? Dalej mam ich prowadzić czy są jacyś inni chętni? Na razie prowadź, bo nie wiem jeszcze jak wygląda sytuacja z Qbą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na razie prowadź, bo nie wiem jeszcze jak wygląda sytuacja z Qbą.. Nie śledziłem ostatnio wydarzeń na bieżąco i przegapiłem w takim razie przedłużanie FA dla Brazzers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie śledziłem ostatnio wydarzeń na bieżąco i przegapiłem w takim razie przedłużanie FA dla Brazzers Trudno, zdarza się. Póki co to jeśli możesz to dalej jesteś GMem Blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram - Rockets A nie wiem jak sie sprawy maja z Cavs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram - Rockets A nie wiem jak sie sprawy maja z Cavs ? To tez zależy od decyzji Qby w sumie, póki co Ty ich prowadzisz, jeśli chcesz oczywiście. Gdyby coś się zmieniło to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram dalej, jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gram, Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi