Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jasiu.. Hard capu Bulls nie mogą przekroczyć. Rozumiesz to zdanie? Z bonusami jest jedno działanie więcej, ale suma cały czas nie może być wyższa od hard capu. ..bo to hard cap.. Dżizyss .. co się ostatnio z Twoimi wyliczeniami dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, Alonzo napisał(a): Jasiu.. Hard capu Bulls nie mogą przekroczyć. Rozumiesz to zdanie? Z bonusami jest jedno działanie więcej, ale suma cały czas nie może być wyższa od hard capu. ..bo to hard cap.. Dżizyss .. co się ostatnio z Twoimi wyliczeniami dzieje? Tu chodzi o to, że bonusy nie szły u nas w żaden sposób do salary, tylko do bilansu finansowego osobno (czyli na tym przykladzie po prostu Bulls dostaliby na koniec sezonu wchodzac do PI -1.8 mln w odpowiednim miejscu w arkuszu), czyli nie liczyły się w żaden sposób z hardcapami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, january napisał(a): Tu chodzi o to, że bonusy nie szły u nas w żaden sposób do salary, tylko do bilansu finansowego osobno (czyli na tym przykladzie po prostu Bulls dostaliby na koniec sezonu wchodzac do PI -1.8 mln w odpowiednim miejscu w arkuszu), czyli nie liczyły się w żaden sposób z hardcapami. Ale jak to? Przecież to nie ma żadnego sensu.. Bonusy są częścią pensji graczy, a więc podlegają pod salary. Co Ty January za dziwne wyliczenia wprowadzasz??? Przecież takie coś nie występuje w przyrodzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Alonzo napisał(a): Przecież takie coś nie występuje w przyrodzie.. U nas dokładnie takie coś występowało przez lata, więc jak tu ma być zmiana teraz to to jest bardzo gruba rzecz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 53 minuty temu Udostępnij Opublikowano 53 minuty temu 10 minut temu, january napisał(a): U nas dokładnie takie coś występowało przez lata, więc jak tu ma być zmiana teraz to to jest bardzo gruba rzecz;) Nigdy nie było z tym problemu i zakładałem, że kontrolujesz te liczby. ja w Magic zawsze pilnowałem, żeby u mnie było ok - stąd teraz zostawiłem sobie w salary przestrzeń na bonus Quickleya. Trzeba to zatem zmienić bo mamy źle naliczane salary - to jest istotne przy luxury tax i hard capach. Pogadamy w Radzie co z tym fantem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 42 minuty temu Autor Udostępnij Opublikowano 42 minuty temu 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Nigdy nie było z tym problemu i zakładałem, że kontrolujesz te liczby. ja w Magic zawsze pilnowałem, żeby u mnie było ok - stąd teraz zostawiłem sobie w salary przestrzeń na bonus Quickleya. Trzeba to zatem zmienić bo mamy źle naliczane salary - to jest istotne przy luxury tax i hard capach. Pogadamy w Radzie co z tym fantem zrobić Nom, wpisywałem odpowiednie bonusy do odpowiedniej tabelki. Nikt z Was uzupełniających arkusz salary nie zmieniał na koniec sezonu przecież... Tak jak mówię - jak coś to jest bardzo, bardzo gruba zmiana (np. deal Reavesa w obecnym kształcie by nie przechodził). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 23 minuty temu, january napisał(a): Nom, wpisywałem odpowiednie bonusy do odpowiedniej tabelki. Nikt z Was uzupełniających arkusz salary nie zmieniał na koniec sezonu przecież... Tak jak mówię - jak coś to jest bardzo, bardzo gruba zmiana (np. deal Reavesa w obecnym kształcie by nie przechodził). .. jak bym wiedział że to tak działa to nie musiałbym Lowryego oddawać.. parę rzeczy bym inaczej rozegrał.. ..ehhh.. Prawo nie działa wstecz, czyli u Pablo w Bulls nie liczymy zatem tego bonusu do salary. Jak już to zmienilibyśmy w offseason, ale najpierw trza by to wszystko przedyskutować co chcemy zrobić i jak to rozegrac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 minut temu Udostępnij Opublikowano 13 minut temu 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): .. jak bym wiedział że to tak działa to nie musiałbym Lowryego oddawać.. parę rzeczy bym inaczej rozegrał.. ..ehhh.. Prawo nie działa wstecz, czyli u Pablo w Bulls nie liczymy zatem tego bonusu do salary. Jak już to zmienilibyśmy w offseason, ale najpierw trza by to wszystko przedyskutować co chcemy zrobić i jak to rozegrac.. jeżeli to działa dobrze od początku i jest ktoś kto tego pilnuje to czy jest sens zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 minut temu Udostępnij Opublikowano 9 minut temu 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): jeżeli to działa dobrze od początku i jest ktoś kto tego pilnuje to czy jest sens zmieniać? Nie wiem.. Wychodzi nam luka w salary, która rzutuje na całość bilansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 minuty temu Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu (edytowane) z innej beczki, tem "Power Rankingi..." powoli dobija do 2 milinów wyświetleń crazy shit, Fellas Edytowane 2 minuty temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi