Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.06.2025 o 13:48, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale Raptors to już gruby skandal

Tbh ja z obiektywnego (zero jeszcze powiazań z nie stworzonym przeze mnie rosterem Bux) punktu widzenia miałem jakoś 51-49% na Raptors.

W sensie mega zaciekła seria, ale obstawiałem, że wyjdzie awans Toronto.

Natomiast te tajne głosowania wykastrowały jakąkolwiek dyskusję, która nieraz rozjaśniała jak zagłosować i to jest dramat i owszem, losowość wyników nagle może być większa.

Także weźmy od kolejnego sezonu wywalmy ten pomysł tajnych głosowań, który kompletnie się nie sprawdzą pod żadnym względem.

@january masz otwarty temat serii i dyskusja jest wtedy dowolna, jeśli czujesz potrzebę swoim zdaniem wpływać na innych.

Co zresztą, przecież niejako i tak czynisz regularnie i osobiście doceniam :)

Seria była 50/50 i tak też rozłożyły się głosy. Nie ma sensu nic zmieniać, bo jeden rozchwiany emocjonalnie user widzi to inaczej i grzmi o jakimś skandalu. 

Jednocześnie za jedyny argument mając, że Bucks jest prowadzone przez GMa tymczasowego i już wychodząc na hipokrytę w następnej serii z Orlando Magic, gdzie Alonzo już nie ma tego handicapu. 

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Jednocześnie za jedyny argument mając, że Bucks jest prowadzone przez GMa tymczasowego i już wychodząc na hipokrytę w następnej serii z Orlando Magic, gdzie Alonzo już nie ma tego handicapu. 

o tak jedyny argument, wszak dobrze wiemy, że liderzy Magic zjadają Siakama z Leonardem na miękko w tym roku, a Gordon wcale się nie połamał, a mógł dać handicap, hipokryta

6 minut temu, kuba2419 napisał(a):

To może od razu przyznajmy Mistrzostwo Denver? Bo któż może dorównać w lidze tak mocnarnemu trio Jok, Brunson, Caruso w zajebistej formie😉

ale co mam ukrywać przed Wami, że core, który dwa lata temu pokonał Lakers jest teraz jeszcze silniejszy i bardziej zgrany? na tle rl NBA, patrząc na to się zadziało z Bostonem, oceniam swój roster na równi z OKC, głównie dlatego, że oni jeszcze nic nie wygrali, a rl Nuggets, będący obiektywnie sporo słabsi rosterowo napędzili im niezłego pietra

ja nie podszedłem do serii z Tobą, Kuba z brakiem szacunku, dałem w tej serii 6 spotkań i pochwaliłem co mogłem pochwalić, natomiast, nie mam pojęcia jak drużyna z CJ i Malikiem w s5 ma tu zrobić siedem spotkań, gdy nawet Giannis został zweryfikowany w zaledwie pięciu

zresztą takie lekceważenie siły Nuggets trwa od dawna i już trochę mnie to zwisa, dlatego od następnego sezonu jeśli gra przetrwa, zobaczycie w Denver spore zmiany

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

zresztą takie lekceważenie siły Nuggets trwa od dawna i już trochę mnie to zwisa, dlatego od następnego sezonu jeśli gra przetrwa, zobaczycie w Denver spore zmiany

Raczej nikt nie lekceważy Nuggets. Sezon się ułożył- formą, zdrowie. A rywalom brakło zdrowia i formy, tak to bywa u nas. Lakers, Wolves, Raps, Magic, Clippers - potężni contenderzy się z różnych powodów pokruszyli. I w takiej sytuacji mocne Nuggets ciężko zatrzymać.

Aczkolwiek LAL '22 to chyba dalej najlepszy team jaki był u nas:)

Curry i Butler w formie jako dwóch top3 grajków tamtych PO. Lebron jeszcze easy jako top10 gracz ligi wtedy. Looney i GP2 z monster impactowymi sezonami rolesów akurat w rl mistrzowskich GS. Monk, Hartenstein, Reaves, Batum, Claxton na ławce.

Przerąbanie mocny team:)

'23 porównywalny, ale ciut brakło.

Wiec nie wuem czy tych obecnych Nuggets stawialbym wyzej niz tych z '23.

Ciekawiśmy zmian w Nuggets, bo patrząc po tym jaki zaczął się ruch w negocjacjach transferowych to gra powinna przetrwać:)

Edytowane przez january

11 minut temu, january napisał(a):

Raczej nikt nie lekceważy Nuggets. Sezon się ułożył- formą, zdrowie.

no nie wiem, ja po prostu patrzę na tle jakiś rywali tak dobrze radzili sobie real Nuggets, w mojej opinii były to dwie znacznie drużyny od naszych Grizz, a tu się okazuje, że kontuzja jednego istotnego gracza w rotacji mogłaby przechylić szalę na korzyść rywala, dla mnie to niepojęte, sorry, ale takimi argumentami nie jesteś w stanie mi tego przetłumaczyć

11 minut temu, january napisał(a):

Aczkolwiek LAL '22 to chyba dalej najlepszy team jaki był u nas:)

że taki był na papierze, to chyba nikt tego nie neguje, a że w danej chwili niewiele miał wspólnego z bezlitośnie miażdżącym każdego rywala walcem, to akurat zostało zweryfikowane

ps. a sorry mówisz o rosterze 21-22?

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no nie wiem, ja po prostu patrzę na tle jakiś rywali tak dobrze radzili sobie real Nuggets, w mojej opinii były to dwie znacznie drużyny od naszych Grizz, a tu się okazuje, że kontuzja jednego istotnego gracza w rotacji mogłaby przechylić szalę na korzyść rywala, dla mnie to niepojęte, sorry, ale takimi argumentami nie jesteś w stanie mi tego przetłumaczyć

Już Ci pisałem, że się fatalnie matchupowałeś imo z Grizzlies i to po obu stronach parkietu, stąd 4-3, ale mocne 4-3. 

A Nuggets mają sztos Joka, Brunsona, Caruso, ale potem zaczynają się już jednak pewne problemy w tym rosterze w mojej opinii, to nie jest all-timer jak chodzi o ekipy u nas historycznie.

3 minuty temu, january napisał(a):

A Nuggets mają sztos Joka, Brunsona, Caruso, ale potem zaczynają się już jednak pewne problemy w tym rosterze w mojej opinii, to nie jest all-timer jak chodzi o ekipy u nas historycznie.

i to jest właśnie niedocenianie moich Nuggets, gdzie obok Jok biegają w jedenej piątce JB, Caruso i Hart, a ty mi mówisz, że to nie jest historycznie mocny team, skoro jest najmocniejszy w historii Nuggets w beGM

dalej uparcie piszesz o jakimś koszmarze meczapowym, skoro u rywala startuje Malik z CJem, no kiddin, Ziom

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

38 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

gra umiera, skoro po pojawieniu sie brown'a na bloku, nie pojawia się grad ofert

Davis, Young, Brown, Sabonis, Murray, Siakam, Kawhi, Garland, Butler, Ingram:

Są dostępni w negocjacjach. Taki sie w realiach appronow wytworzył ekosystem i nikt nie ma pewnie ochoty przepłacać za takich graczy jak Jaylen Brown (czyli allstar a nie allnba caliber grajka) skoro z marszu oczekujesz złotych gór :)

13 minut temu, january napisał(a):

Davis, Young, Brown, Sabonis, Murray, Siakam, Kawhi, Garland, Butler, Ingram:

Są dostępni w negocjacjach. Taki sie w realiach appronow wytworzył ekosystem i nikt nie ma pewnie ochoty przepłacać za takich graczy jak Jaylen Brown (czyli allstar a nie allnba caliber grajka) skoro z marszu oczekujesz złotych gór :)

z tych wszystkich co wymieniles brown prezentuje zdecydowanie najwieksza wartosc i nikt nie ma podjazdu

Edytowane przez człowiek...morza

a na browna w przyszlym sezonie mocno sie zmieni optyka z top20 na cos wiecej

do tego wiadomo zajebista obrona

Jaylen Brown has averaged 27.3 points, 7.1 rebounds and 3.9 assists in 39 games without Jayson Tatum in his career.

Edytowane przez człowiek...morza