Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Każda gra ma blaski i cienie. Zalety i wady. Nikogo na siłę nikt nie trzyma przecież ale wasz duet serio ostatnio wprowadził nową jakość do gry. 

Przypajacowaliscie razem a jak ktos wam wytknął głupotę to nagle obrażeni. Weź już sobie gęby spurs nie wycieraj. 

Dobrałeś kompana to baw się w jego towarzystwie. 

Kolega 16 razy ogłaszał odejście szukając atencji i z boku wyglądało to raczej na robienie celowego zamieszania „na aferę” a że nie prowadzi zespołu w PO to przecież nie musi czekać na koniec neutralnego dla niego wydarzenia.  

Bardzo brakuje nam ludzi do gry. Ale czasem bardziej opłaca się kogoś odciąć od gry jeżeli oczywiście istnieją obawy np celowego psucia gry lub atmosfery. Jest mi niezwykle smutno że takie oczywistości muszę tu wypisywać odpisując z przymusu na wasze zaczepki. Nie poprawia to atmosfery. I zdaje sobie sprawę z faktu że po części z powodu mojego odpisywania.  No ale ja nigdy nie użyłem tu na forum opcji ignore stąd zmagam się z pokusa odpisywania co głupszy wpis. I prawie zawsze tę walkę przegrywam. 

Nie zmienia to faktu że celowo kasztaniliscie atmosferę. 

Ja biorę na klatę winę związana z odpisywaniem i reakcja na zaczepki. 

Z waszej strony jak to przeważnie bywa wszystko odbyło się super w porządku i ku komfortowi gry innym uczestnikom rozrywki. Nic do zarzucenia nie macie sobie. Kryształowo wręcz wyszło. 

Twórcy gry jak i wielu radnych oddając swój czas aby stworzyć rozrywkę zbyt wiele poświęciło aby gra od tak zeszła z afisza. Sama gra jest moim zdaniem lepsza niż całkowicie losowa zabawa w temacie obok ( też świetna gra ale pozbawiona części wad tych ocennych i wiemy to wszyscy) stąd warto o nią walczyć. I nie musicie ciągle przypominać jak to źle jest jak mało GM bo każdy to widzi.  

Więc odpuśćcie sobie już te małostkowe złośliwości. Nadal jest spora grupa GM gotowych grać. Im więcej tym wiadomo że lepiej. Simka też miała zadyszkę w ilości GM. A ma Renesans. 

Dzięki społeczności begm nieskromnie dodam. 

I winny jestem przeprosiny innym GM których nie interesują tego typu wpisy co czynię niezwłocznie. 

4 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Możliwe, że przez mniej czasochłonną formułę, ale może też dlatego, że nie trzeba czytać tyrad naczelnych marud lub mierzyć się z implementacją poziomu komunikacji rodem z wykończeniòwki.

Że co? Kto w naszej serii zaczął ataki personalne, ja, czy Ty i twój przydupas klakier?
Nawet teraz nie udowodnię, bo usunąłeś posty, a teraz taki z Ciebie wielki inteligent.
zresztą to nie pierwszy raz kiedy robisz ten sam patent : wywyższanie się i prowokowanie mnie > oburzenie, że odpowiadam prostackim tonem na twoje prostackie zagrywki.
A teraz do tego wszystkiego nasłałeś na mnie swojego pieska, którym macha jego własny ogon. Brawo, geniuszu. 

Wroc do tematu playin, zobacz co zrobił tam Laf, a potem przyjdź ponarzekać na poziom dyskusji, palancie. I pisze palancie z premedytacją i świadomością tego ze to niekulturalne, jakby co. Tak samo niekulturalne jak twoje wieczne wywyższanie się, bo skończyłeś studia. 

Btw, Ty serio myślisz, że jesteś mądrzejszy ode mnie, bo ja wybrałem, że chce pracować fizycznie? Dużo o Tobie to świadczy, nie powiem. 

No to jak jesteś taki cwaniak to zapraszam, możemy zrobić sobie test na IQ wspólnie na następnym zlocie :) 

Edytowane przez RonnieArtestics

7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

@Alonzo

zmienmy normalnie na jawne gloswanie bo ludzie nie chca glosowac tajnie, skonczmy  z tym bo to nie dziala, zaloz temat i elo

To była decyzja Rady przed sezonem LBS - nie mogę sam zmieniać takich rzeczy ot tak. Myślę, że wrócimy do tej kwestii w offseason jak będzie taka chęć w naszej grupie GMów wszystkich drużyn.

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

To była decyzja Rady przed sezonem LBS - nie mogę sam zmieniać takich rzeczy ot tak. Myślę, że wrócimy do tej kwestii w offseason jak będzie taka chęć w naszej grupie GMów wszystkich drużyn.

przecież nie mówię, że masz sam zadecydować, zresztą, dziś deadline ciekawe kto pamięta