mac Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 28 minut temu, cvbe napisał: W skali 1-10, jak bardzo muszę być pierdolnięty żeby sprawdzać to forum o 5.20 po własnym weselu? Liczę na jakieś 2ndy w prezencie ślubnym! A może to znak, że powinniśmy ten nasz dziwny zbiór osób jakoś wykorzystać? Idealnie się nadajemy np żeby założyć partię i wparować do sejmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 1 godzinę temu, cvbe napisał: W skali 1-10, jak bardzo muszę być pierdolnięty żeby sprawdzać to forum o 5.20 po własnym weselu? Liczę na jakieś 2ndy w prezencie ślubnym! Już po? Gratulację, chyba długa była zabawa Nad prezentem pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 4 godziny temu, cvbe napisał: W skali 1-10, jak bardzo muszę być pierdolnięty żeby sprawdzać to forum o 5.20 po własnym weselu? Liczę na jakieś 2ndy w prezencie ślubnym! Spoko, jak się komuś przywali karę w postaci zabrania 2nd roundera to już wiemy do kogo trafi . Czy to że @LONGER01 jest również pijany ma coś wspólnego z Twoim weselem? Nie wiem jak tam @ozzy110, ale dziś raczej nie liczcie na Radnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Spoko, jak się komuś przywali karę w postaci zabrania 2nd roundera to już wiemy do kogo trafi . Czy to że @LONGER01 jest również pijany ma coś wspólnego z Twoim weselem? Nie wiem jak tam @ozzy110, ale dziś raczej nie liczcie na Radnych. A ja dzisiaj sobie policzę cap holdy do końca i zacznę przerabiać arkusz już na przyszły sezon (oczywiście w oddzielnym pliku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @ozzy110 jak liczyłeś cap hold Issaca? Bo mi 250% wychodzi koło 18 mln a nie 22 mln ale może ja coś złe liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @Qcin_69 Ty c***u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 4 godziny temu, Szulim napisał: @ozzy110 jak liczyłeś cap hold Issaca? Bo mi 250% wychodzi koło 18 mln a nie 22 mln ale może ja coś złe liczyłem Ale nie liczysz 250%. Jego 4 rok jest poniżej średniego salary na 20/21 i wtedy masz 300% @Szulim polecam stronę basketball insiders dla porównania. Tam masz fajnie podane salary, cap holdy i pokazane jakiekolwiek birdy zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Wszystkie wymiany zablokowane wczoraj przeze mnie po wyjaśnieniach @Alonzo zostały zaakceptowane i wprowadzone do arkusza. Również @january został poinformowany o cash transactions pomiędzy klubami jeszcze na sezon 2020/21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 jakie druzyny sa chetne przyjmowac salary za rekompensate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 7 minut temu, człowiek...morza napisał: jakie druzyny sa chetne przyjmowac salary za rekompensate? Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 10 minut temu, człowiek...morza napisał: jakie druzyny sa chetne przyjmowac salary za rekompensate? Spurs tylko nie bardzo widzę opcje rekompensaty jak sprzedałeś #19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @january, @karpik jako jedyni macie dostęp do edycji arkusza. Ustaliliśmy ostatnio w Radzie, że jedyną osobą wprowadzającą transfery będę ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 XD @Eld mozesz sobie ten zakaz w dupe wsadzić - ode mnie dostaniesz zakaz na 1 rundę FA za takie akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 14 minut temu, Eld napisał: Tymczasem gdzieś daleko stąd, za morzami, górami w domu jednego z graczy @kolader'a . "Jaxson Hayes przebywa w szpitalu po tym, jak pobił się z policjantem. Incydent wydarzył się w Los Angeles po tym, jak ktoś wezwał do pewnego domu funkcjonariuszy za zakłócanie porządku nad ranem. Hayes za wszelką cenę nie chciał dopuścić, aby policja weszła do wspomnianego domu, co zakończyło się bójką. W pewnym momencie użyto paralizatora na Hayesie, a policjant, który bił się z centrem Pelicans również trafił do szpitala." Nazwisko może i prawidłowe, ale imię coś nie pasuje. Za to tacy gracze tylko z Detroit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ale byłaby zwala jakby rl spurs przyjęli ofertę rl Hawks Reddish plus 20 za 12 a potem rzucili ofertę Johnowi Collinsowi By nam się zbiegły życiorysy gra vs rl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 NIE GŁOSUJCIE NA SOTĘ, BO QCIN NAPISAŁ 3 LATA TEMU, ŻE ZDOBĘDZIE MISIA PRZED MC I ODEJDZIE. PO TO MU MAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 43 minuty temu, Eld napisał: NIE GŁOSUJCIE NA SOTĘ, BO QCIN NAPISAŁ 3 LATA TEMU, ŻE ZDOBĘDZIE MISIA PRZED MC I ODEJDZIE. PO TO MU MAC. a co ja mam do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @january skoro LeBron chce grać z westbrookiem to jestem otwarty na rozmowy celem pozyskania LeBrona do Charlotte. Westbrook natomiast nigdzie się nie wybiera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Niby taki żarcik ale jego sałary przy kontuzji ładnie mogłoby rozłożyć Charlotte na lata. korzystając z okazji dziękuje za Jamesa Bouknighta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @ignazz weź na wstrzymanie, to tylko draft, podziękujesz za rok, albo pięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi