Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 No nie wiem jaki inny sposób Kiedyś w arkuszu była chyba lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 same sępy, nikt sie nie chce podzielic ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: W 3 rundzie i tak mamy kontroferty, które wyeliminują przechwyty raczej W 3 rundzie jest 150 możliwych ofert i tylko 60 możliwych kontrofert, więc przechwyty też mogą się pojawić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ty @człowiek...morza celuj w Guduricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Znajcie moje dobre serce. PG : 1. van Vleet (R), 2. D.Wright (R) 3. C.Joseph 4. I.Smith 5. E.Payton 6. D.Rose SG : 1. T.Ross 2. W.Matthews 3. K.Bazemore 4. J.Hart (R) 5. T.Johnson 6. Ju.Holiday SF : 1. Iguodala 2. T.Craig 3. D.Carroll 4. Je.Green 5. Finney-Smith (R) 6. J.Layman (R) PF : 1. Ibaka 2. Nance (R) 3. Portis (R) 4. Bjelica 5. Theis (R) 6. Ilyasova C : 1. Zubac (R) 2. Looney 3. Kanter 4 R.Lopez 5. Len 6. Cauley-Stein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na SG Gudurić moze byc ciekawy, niestety nie mam dla niego miejsca w rosterze PG jeszcze Patty Mills z pewniakow z minutami. Kurde, chociaz mysle czy jak jest 5 ofert to temu Guduriciowi nie zlozyc samemu, najwyzej bedzie walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pięknie January zdradziłeś kogo będziesz brać na 4/5 ale nie Ty jeden złożysz mu ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Pięknie January zdradziłeś kogo będziesz brać na 4/5 ale nie Ty jeden złożysz mu ofertę Patrick Patterson wraca do LA? Czajnik Frye wraca do LeBrona??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Patrick Patterson wraca do LA? Czajnik Frye wraca do LeBrona??? Nie będę pisał , ale aż jestem ciekaw czy tym razem za bardzo nie przeszarżował z tymi zasłonami Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Sources: Aron Baynes znajduje się na liście @january Miejsce wyżej w hierarchii zajmuje jednak Ed Davis. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Lakers maja dedmona i olunyka. Potrzebuja skrzydlowego a nie centra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 widzę mój prawdziwy Davis jest wysoko na liście Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Olynyk w Heat czesciej gra jako PF, w poprzednim sezonie 84% na PF spedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ale proponowałem Lucasowi dwa steale na pv i widzę na liście ich nie ma, ale on ma też inne zapotrzebowanie + lista jest ewidentnie wymierzona w Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 23 minuty temu, january napisał: Ewidentnie centra przecież O Iggiego i Ibakę będzie walka. Goście z finals expirience, elegancka etyka, dużo potrafią a każdy zagra na dwóch pozycjach. PO teamy się zagryzą o nich. Na szczęście nie leżą w interesie OKC. Jeden ma przekręcony licznik a drugi lata świetności już dawno za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 6 minut temu, january napisał: Będzie decydować stricte łączna wartość umowy, Czyli zobaczymy przykładowo czy ktoś rzuci Iguodali MLE na 4 lata, czy jednak tylko 3 lata etc. Dopiero przy równych ofertach (np 4letnie pełne MLE dla Iguodali od kilku ekip) będzie się myśleć nad innymi czynnikami. Oczywiście, że ten 3-4 rok to zapłata tak naprawdę za 1-2 sezon w takim przypadku. Ciekawe czy ktos rzuci te 4 lata 35-letniemu iguodali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wiem kto by chciał. Jasiu... aby rzucił ktoś inny. Z @januarytak zawsze. Niby idzie dyskusja neutralna a porcja codziennego podprogowego przekazu obowiązkowa. Można czasem podpuścić ale tu wyglada mi to na pełen etat extra dla GM lakers z tymi sztuczkami ... Jeden offseason a już sztuczki co rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 7 minut temu, ignazz napisał: Wiem kto by chciał. Jasiu... aby rzucił ktoś inny. Z @januarytak zawsze. Niby idzie dyskusja neutralna a porcja codziennego podprogowego przekazu obowiązkowa. Można czasem podpuścić ale tu wyglada mi to na pełen etat extra dla GM lakers z tymi sztuczkami ... Jeden offseason a już sztuczki co rundę. Tak jak z tym TOP 3 obwodowych Matthewsem i polowaniem Lakers na centra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Zobaczymy, ale Iggy i Ibaka to przykłady graczy, którzy definitywnie pójdą na największy TOTAL hajs, a nie żadne 1+1 PO jako korzystniejszt deal^ Tego nie wiesz, bo mają rl umowy i nie było fa, ale podpisywali je z mocnymi zespołami. Jeśli contender da dłuższą umowę to ok, ale on nie pójdzie grać za rok dłużej to zespołu, który chociaż nie będzie miał pełnych Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 5 minut temu, january napisał: Jestem ze Śląska, więc ten smog przy zasłonach dymnych to nie jest przypadek, same prawdziwe i fałszywe informacje się przeplatają Twoi rezerwowi skrzydlowi to kyle korver i chandler hutchison gdy w s5 sa nimi opuszczajacy w ubieglym sezonie sporo spotkan ingram i james. Nie wiem jakie zaslony miga zaslonic Twoja desperacka potrzebe zatrudnienia skrzydlowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi