Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Oczywiście ze spółdzielnia powstała w czasie tego tasiemca przy dogrywaniu i korekcie 7waya przy okazji na naszym złocie to się układało. Ale wiesz ze ja na tym złocie pierwszy raz spotkałem się z LBSem i Sylvinho, choć z moja prawa ręka mieszkamy w tym samym mieście ? A ten 7W mógł być nawet 29W , bo po pozyskaniu Lillarda i Horforda napisałem PM do praktycznie każdego GM żeby opierdolic Ala , w tym możliwe ze i nawet do Ciebie wiesz o tym, czy to Ci już nie pasuje do teorii?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Ale wiesz ze ja na tym złocie pierwszy raz spotkałem się z LBSem i Sylvinho, choć z moja prawa ręka mieszkamy w tym samym mieście ? A ten 7W mógł być nawet 29W , bo po pozyskaniu Lillarda i Horforda napisałem PM do praktycznie każdego GM żeby opierdolic Ala , w tym możliwe ze i nawet do Ciebie wiesz o tym, czy to Ci już nie pasuje do teorii?:) Też byłem na tym zlocie, ale do spółdzielni zaproszony nie zostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Też byłem na tym zlocie, ale do spółdzielni zaproszony nie zostałem. Miałeś okazje dołączyć to poskąpiłes 2rundowca. Żałuj , Hield był na celowniku Spółdzielni dość długo wiec dostalbys dobra ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też byłem na tym zlocie, ale do spółdzielni zaproszony nie zostałem. Również i ja byłem i nawet z Qcinem rozmawialiśmy o biznesach w nieruchomościach. Miał się odzywać ale do dziś się nie odezwał. Niestety na tamten czas nie miałem drugorundowca w kieszeni więc nie dość że do Spółdzielni mnie nie zaprosił to i z biznesów nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 słabe jest to obracanie sprawy w zart. a sprawa jest w pewnym sensie powazna. jak kiedys staralem sie wierzyc, ze gm'owie nie kieruje sie interesami w glosowaniach, tak teraz ta wiara (w szczegolnosci do qcina czy januarego) wygasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Również i ja byłem i nawet z Qcinem rozmawialiśmy o biznesach w nieruchomościach. Miał się odzywać ale do dziś się nie odezwał. Niestety na tamten czas nie miałem drugorundowca w kieszeni więc nie dość że do Spółdzielni mnie nie zaprosił to i z biznesów nici Hmm zupełnie szczerze to ze zlotu pamietam głównie drinki z ogórkiem , Kondzia rycytukacegk skład Pacers z 94 roku, grę w szachy z Ukraińcem czy ram Rosjaninem o 6:30 rano i to jak zasnalem w kawiarni w oczekiwaniu na sniadanie- wiem ze rozmawialiśmy o Smarcie i o KRUSie(?) ale no cóż , bez szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: wiem ze rozmawialiśmy o Smarcie i o KRUSie(?) ale no cóż , bez szczegółów O to to. Później z KRUS przenieśliśmy się na łona biznesu lokali z licytacji komorniczych i przetargów kolejowych. Lecz wtem do akcji wkroczył Ignaz i zrobiliście taką "dyskusję" że chyba Tecu aby Was uspokoić to siadł między Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: słabe jest to obracanie sprawy w zart. a sprawa jest w pewnym sensie powazna. jak kiedys staralem sie wierzyc, ze gm'owie nie kieruje sie interesami w glosowaniach, tak teraz ta wiara (w szczegolnosci do qcina czy januarego) wygasła Nom, dlatego zagłosowałem za Leonardem w Knicks i na wygrana w serii z Bux pierdolisz Rybaku, ale to nic nowego - posępiłeś kasy swoim graczom a teraz próbujesz wszystko zwalić na niewidzialna (?) rękę Spółdzielni wiedziałeś ze Tucker dostał ode mnie 3 lata z PO, to olales temat , bo Tobie należy się zniżka LOL, serio nikt Ci tu już dobrze robić nie będzie , płac cenę rynkowa albo dalej graj Wilsonami i Dotsonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Nom, dlatego zagłosowałem za Leonardem w Knicks i na wygrana w serii z Bux te glosowania nijak nie kuły w twoje interesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: O to to. Później z KRUS przenieśliśmy się na łona biznesu lokali z licytacji komorniczych i przetargów kolejowych. Lecz wtem do akcji wkroczył Ignaz i zrobiliście taką "dyskusję" że chyba Tecu aby Was uspokoić to siadł między Wami. Było było , to tez pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 a z tym oszczedzaniem odniose sie dzis czy jutro. bo tu o zadnym oszczedzaniu mowy nie ma i kto ogarnal matme na poziomie 3 klasy podstawowki (Ty jak widac nie) powinien to zauwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Qcin zagłosował na Duranta w Wizards, trudno o lepszy przykład decyzji wbrew wszelkiemu rozsądkowi i interesowi głosującego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Hmm zupełnie szczerze to ze zlotu pamietam głównie drinki z ogórkiem , Kondzia rycytukacegk skład Pacers z 94 roku, grę w szachy z Ukraińcem czy ram Rosjaninem o 6:30 rano i to jak zasnalem w kawiarni w oczekiwaniu na sniadanie- wiem ze rozmawialiśmy o Smarcie i o KRUSie(?) ale no cóż , bez szczegółów A już nie pamiętasz kto z Tobą pił do końca do 6 rano, gdy podrywałeś barmankę bez głosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: A już nie pamiętasz kto z Tobą pił do końca do 6 rano, gdy podrywałeś barmankę bez głosu? Pamietam kto ze mna pił i kto ze mna na podrywał haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 18 minut temu, fluber napisał: Qcin zagłosował na Duranta w Wizards, trudno o lepszy przykład decyzji wbrew wszelkiemu rozsądkowi i interesowi głosującego:) Co może sugerować, że to Sylvinho jest faktycznym prezesem spółdzielni, a QCin to zwykła popierdółka w tym układzie 29 minut temu, człowiek...morza napisał: słabe jest to obracanie sprawy w zart. a sprawa jest w pewnym sensie powazna. jak kiedys staralem sie wierzyc, ze gm'owie nie kieruje sie interesami w glosowaniach, tak teraz ta wiara (w szczegolnosci do qcina czy januarego) wygasła Długo Ci to zajęło, ja wiarę w nasze FA straciłem już dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Szybkie info. Wyjeżdżam w delegację na ten tydzień, powinienem się wyrobić z głosowaniem ale proszę o wyrozumiałość przy pmach czy głosowaniach (ewentualne obsuwy). Postaram się nadrobić stracone tematy wieczorami przez telefon ale widzę ponad 100stron do przeczytania, więc łatwo nie będzie. Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 20 minut temu, kolader napisał: Szybkie info. Wyjeżdżam w delegację na ten tydzień, powinienem się wyrobić z głosowaniem ale proszę o wyrozumiałość przy pmach czy głosowaniach (ewentualne obsuwy). Postaram się nadrobić stracone tematy wieczorami przez telefon ale widzę ponad 100stron do przeczytania, więc łatwo nie będzie. Dziękuję i pozdrawiam Lepiej nie czytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 17:09, człowiek...morza napisał: Panowie, jak slysze .o wymianach jazz, ta z cp3 a teraz z lavinem za pj washingtona to mnie krew zalewa. ta druzyna bedzie agrywalna w przyszlosci te deale sa do bloku dziwnie to teraz brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Już 13 GMów głosowało. Chyba idziemy na jakiś rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Co to za chore cyfry pojawiły się przy two-way playerach? Tak Alfonzo w Portland ma dopisane skromne 19M a Poythress w Celtics prawie 30M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi