człowiek...morza Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Właśnie zauważyłem, że january ma nawet w rosterze wpisane polowanie na Georga Drogi ten billboard wczesny typ Lakers nie będzie w przyszłym roku w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Nie spamujcie na PW. Wątek jest od przypomnień i ogłoszeń związanych z przebiegiem zabawy. Reszta ląduje tu. Edytowane 13 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Standardowo, tematy powstały. Myślę, że 4-5 dni pole position dla GMów będzie odpowiednie. No i schemat ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Myślę, że nie taka jest idea, żeby GM porzucał jedną drużynę na korzyść drugiej, bo akurat ta mu bardziej odpowiada. A już na pewno nie o to mi chodzi. Nikt nic nie porzuca, to tylko jest danie znaku, że jestem elastyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 LAF wraca?! Jak tak to Chris Paul już kupił kowbojski kapelusz i razem pojawią się na konferncji prasowej w H Town Harden + Holmes + Thabo + pick za Paula? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 jest gdzieś rozpiska graczy którzy będą FA w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 jest gdzieś rozpiska graczy którzy będą FA w tym roku? Jest w arkuszu z pidzialem na zespoly, rfa, ufa, opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jest w arkuszu z pidzialem na zespoly, rfa, ufa, opcje. weim, wiem ale w pracy mam zablokowany myslałem że możę gdzieś na forum jest jakaś lista tak czy siak dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 pytanko jak mam 99 mln w salary to ile wiecej w kontraktach mogę przyjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 mam chrome i IE(ponoc bo nie używam) pytanko jak mam 99 mln w salary to ile wiecej w kontraktach mogę przyjąć? podbijam pytanie, by nie uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 pytanko jak mam 99 mln w salary to ile wiecej w kontraktach mogę przyjąć? http://www.e-nba.pl/topic/5474-begm-oficjalny-regulamin/?do=findComment&comment=503704 Punkt 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 http://www.e-nba.pl/topic/5474-begm-oficjalny-regulamin/?do=findComment&comment=503704 Punkt 2.2 ok, dzieki czyli jeśli salary cap jest na 101 mln to do 120% moge spokojnie przyjąć to ejst do 120 mln czyli 20 mln moge przyjąc na klate? dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 ok, dzieki czyli jeśli salary cap jest na 101 mln to do 120% moge spokojnie przyjąć to ejst do 120 mln czyli 20 mln moge przyjąc na klate? dobrze rozumiem? Nie. Wtedy masz po prostu inne warunki przyjmowania kontraktów z tradów, czyli: Ekipy będące poniżej 120% SC po wymianie mogą przyjąć : - 175% wartości oddanych umów +100k$, dla wartości umów oddanych wynoszącej poniżej 6,533,334 mln $ - Wartość oddanych umów + 5 mln $ dla wartości umów oddanych wynoszącej od 6,533,334 mln $ do 19,6 mln $ - 125% wartości oddanych umów +100k$, dla wartości umów oddanych wynoszącej powyżej 19,6 mln $ Przy czym to 120% to się liczy po wymianie, czyli jeżeli po wymianie przyjmowałbyś tyle, że wylądujesz powyżej 120% to już się liczą te warunki pow 120%, czyli trudniejsze. Ewentualnie jak masz 99 a salary 101 to możesz przyjąć więcej bez tych warunków, ale musisz być po tradzie poniżej salary, czyli teraz możesz przyjąć o 2mln więcej niż wysyłasz lub skorzystać z jednego z tych 3 punktów, zależnie od sytuacji. Przykładowo wysyłasz 20 mln to max możesz przyjąć 25,1 Wysyłasz 10 to możesz przyjąć 15 Wysyłasz 5 to możesz przyjąć 8,85 Mam nadzieję, że się nie pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Chyba wszystko się zgadza +salary na ten sezon to jest 99 mln i Dnc jesteś powyżej, a nie poniżej. Natomiast jeśli mowa o lecie pamiętaj, że musisz sobie doliczyć do tego 16 mln capholdu Gordona jeśli chciałbyś go zatrzymać lub chociaż kontrolować jego restrykcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) to spróbuj sobie zainstalować. Akurat opera z tego co pamiętam nie potrzebowała uprawnien administratora, a naprawdę ułatwi Ci to robotę. Ewentualnie poszukaj vpn chrome extension i na bank coś. Nowe niezbadane rejony pracy biurowej staną przed Tobą otworem zablokowany mam download :/ ale może wtyczkę do chrome się uda, srpóbuje, edit: też nie, potrzeba admina Nie. Wtedy masz po prostu inne warunki przyjmowania kontraktów z tradów, czyli: Ekipy będące poniżej 120% SC po wymianie mogą przyjąć : - 175% wartości oddanych umów +100k$, dla wartości umów oddanych wynoszącej poniżej 6,533,334 mln $ - Wartość oddanych umów + 5 mln $ dla wartości umów oddanych wynoszącej od 6,533,334 mln $ do 19,6 mln $ - 125% wartości oddanych umów +100k$, dla wartości umów oddanych wynoszącej powyżej 19,6 mln $ Przy czym to 120% to się liczy po wymianie, czyli jeżeli po wymianie przyjmowałbyś tyle, że wylądujesz powyżej 120% to już się liczą te warunki pow 120%, czyli trudniejsze. Ewentualnie jak masz 99 a salary 101 to możesz przyjąć więcej bez tych warunków, ale musisz być po tradzie poniżej salary, czyli teraz możesz przyjąć o 2mln więcej niż wysyłasz lub skorzystać z jednego z tych 3 punktów, zależnie od sytuacji. Przykładowo wysyłasz 20 mln to max możesz przyjąć 25,1 Wysyłasz 10 to możesz przyjąć 15 Wysyłasz 5 to możesz przyjąć 8,85 Mam nadzieję, że się nie pomyliłem ok, dzieki chyba ogarnę, jak coś to bede na PW pisał Chyba wszystko się zgadza +salary na ten sezon to jest 99 mln i Dnc jesteś powyżej, a nie poniżej. Natomiast jeśli mowa o lecie pamiętaj, że musisz sobie doliczyć do tego 16 mln capholdu Gordona jeśli chciałbyś go zatrzymać lub chociaż kontrolować jego restrykcję. czyli teraz + 16 mln czyli mam 115mln na ile? ile mam miejsca jeszcze? Edytowane 15 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) czyli teraz + 16 mln czyli mam 115mln na ile? ile mam miejsca jeszcze? Ale o jakiej sytuacji mówimy? Co chcesz zrobić i przede wszystkim kiedy? Jeśli chodzi Ci o lato z Gordonem to nie masz na nic miejsca, jedynie mle i minimum. Edytowane 15 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ktoś mi cały czas zmienia cap hold J. Richardsona Czy jest ta osoba pewna, że ma rację - 300%? http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q37 Mi się wydaje, że jest inaczej, ale mogę się mylić, więc warto może to wszystko wyjaśnić. Pozdrawiam nieznajomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Ktoś mi cały czas zmienia cap hold J. Richardsona Czy jest ta osoba pewna, że ma rację - 300%? http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q37 Mi się wydaje, że jest inaczej, ale mogę się mylić, więc warto może to wszystko wyjaśnić. Pozdrawiam nieznajomego Imho 190% znaczy nie wiem kto i dlaczego zmienia, ale patrząc tylko w tę tabelkę to są pełne birdy, nie jest na rookie scale i poniżej avg salary Edytowane 15 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Coś czuję, że w którymś momencie odczuję tutaj to, jak do dupy support ma LeBron w RL NBA i beknę za grę ludzi, których nie mam w składzie... Moja czwórka: LeBron + Love + Korver + Green = 81 punktów na 52% FG, 10 celnych trójek na skuteczności 40%. Pozostali gracze w RL NBA: 13 punktów na 30% FG, 0 celnych trójek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 A jak to tam w G1 wyglądało ? Obie grupy zagrały na równym poziomie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi