człowiek...morza Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Z Tecu poszło chyba w sumie z 80-90 stron rozmów, także ten tego ale gwoli ścisłości, wliczam tu jeszcze jeden sezon fantasy. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 wczena wiosna 2017 T: Chcesz wymienić Klaya może?T: hmm, daj DMC, będzie ciekawiej T: ok deal Wczesna wiosna 2018: T: mam Mejriego za 2nd rounder jeśli nadal chcesz centra T: ok, ale musisz ode mnie wziąć Tonego Allena T: ok wrzucę do dead money sobie, deal Polecam allegrowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 wczena wiosna 2017 T: Chcesz wymienić Klaya może? T: hmm, daj DMC, będzie ciekawiej T: ok deal Wczesna wiosna 2018: T: mam Mejriego za 2nd rounder jeśli nadal chcesz centra T: ok, ale musisz ode mnie wziąć Tonego Allena T: ok wrzucę do dead money sobie, deal Polecam allegrowicza polecasz sam siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) polecasz sam siebie? To też Mając tak ograniczone pole manewru zawsze miło jest odpisać komuś na ofertę Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To też Mając tak ograniczone pole manewru zawsze miło jest odpisać komuś na ofertę Znam ten ból, do mnie też nie walą drzwiami i oknami z ofertami. Chyba wszystkie deale jakie przeprowadziłem wyszły z mojej inicjatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Maker król! Przepraszam, że w Ciebie zwątpiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 moje pierwsza przymiarka ale spokojnie mogę edytować jeżeli ktoś w skaże moje przeoczenie... zmian sporo i kontuzji jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) W Uwzględniłem Wasze edycje Fluber i Ignazz przy wrzucaniu do arkusza, bo przepisałem te głosy, które już są, a których nie było w arkuszu. jednak u Ignazza i Karpika jest 1L za dużo i 1W za mało. Więc wolną chwilą ccoś tam wyczarujcie i albo napiszcie w poście z bilansami gdzieś na dole co zmieniliście, albo poprawcie sami już w arkuszu pod swoimi nickami. PS I ode mnie też będzie malutka korekta. Pisałem w sobotę Marcusowi, że zastanawiałem się do ostatniej chwili nad zabraniem ekipie X jednego wina i dodaniem jego Pelikanom. Marcus ładnie odpowiedział, że drużyna X jest mocna bo to i tamto i że się ze mną nie zgadza (z moimi wątpliwościami wobec tej drużyny). Więc żeby nikomu nie uprzykrzać teraz zmianami i nie robić szumu to ten 1W po prostu pójdzie z puli Warriors. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 To proszę przywróć zwycięstwo i jedna porażkę mniej PISTONS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 PS I ode mnie też będzie malutka korekta. Pisałem w sobotę Marcusowi, że zastanawiałem się do ostatniej chwili nad zabraniem ekipie X jednego wina i dodaniem jego Pelikanom. Marcus ładnie odpowiedział, że drużyna X jest mocna bo to i tamto i że się ze mną nie zgadza (z moimi wątpliwościami wobec tej drużyny). Więc żeby nikomu nie uprzykrzać teraz zmianami i nie robić szumu to ten 1W po prostu pójdzie z puli Warriors. Widzę, że ktoś się tutaj uczy od Tecu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Coś tu się zaczęliście wszyscy lizać po fiutkach, niech lepiej LAF wróci z jakimś wesołym elaboratem, bo mi się popcorn marnuje Albo choć w PO podkręćcie atmosferę. Jest ciekawie w głosowaniu WAS-BOS To byłaby seria taka, że aż bym mógł co dzień o 3 wstawać i oglądać Widzę, że ktoś się tutaj uczy od Tecu:) Chyba za długo już ludzi tu wkurzam żeby o jakis naukach mówić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 CLE-MIL/NYK Mi to obojętne, bo i tak po tym, co grają moi ludzie w play-offs będę mocnym faworytem w obu seriach, ale z Knicks bym chętnie zesweepował No ale raczej trafię na Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Na zachodzie w 1 rundzie spotkają się 2 zespoły z 57W+ Nieźle, co ? Z perspektywy czasu to jednak szkoda, że znieśliśmy to ograniczenie wymian. No, ale nikt nie mógł przewidzieć, że aż tak się rozwinie wszystko Nie wiem czemu, ale ja bym najbardziej chciał zobaczyć tą serię Bostonu z Wizards. Brown i Lou vs Wall i Beal George/Mirtoić (tu pasuje!) czy Barnes (w roli z GSW)/Gasol vs Porter/Randle/Vuc a może LMaM za Vuka? Oglądałbym. W dodatku obie ekipy mają fajne ławki jeśli chodzi o rotację do PO. Trochę nam się temat zaczął rozjeżdżać więc zmieniłem nazwę tego trochę już martwego i wrzuciłem tam kilkanaście postów odnoszących się do RS, bo tu już trochę lecimy Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy ja mam drużynę na poziomie Orlando Magic, czy może jednak trafiłem do jakiegoś dziwnego miejsca na tym forum. napisał weteran wątku politycznego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 napisał weteran wątku politycznego ;] Czyli jestem jednym z tych, który dorobił się statusu legendy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Czyli jestem jednym z tych, który dorobił się statusu legendy? Będziesz wprowadzany do HOF razem z Vasquezem Podoba mi się ta zimna kalkulacja i twarde stąpanie po ziemi jako przeciwwaga dla Cambiego, lubiącego łapać się każdej możliwej fantazji byle wywrócić ligę do góry nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ale ja zupełnie nie popieram takiego rozumowania, absolutnie nie. To nie jest fantasy żeby sobie dodawać cyferki. Naturalnie, że przy wypadnięciu liderów ktoś te rzuty musi przejąć. Jedni mają większy potencjał na utrzymanie efektywności, inni mniejsi. Do indywidualnej oceny. Ten komentarz w żaden sposób nie był związany z oceną Knicks, a z takim ogólnym podejściem i antagonizmem między oboma Panami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Posty dotyczące Knicks, Clippers i ogólnie końcówki sezonu przeniosłem tu -> http://www.e-nba.pl/topic/5877-begm-16-wspania%C5%82ych-w-drodze-do-el-dorado-czyli-walka-o-play-offs/page-11?do=findComment&comment=583532 mass tankerow w lidze zawyza te bilanse Jeśli Sixers i Raptors utrzymają tempo na 20W to trzy drużyny zakończą sezon z ponad 60 wygranymi. Próbowałem jednym okiem na szybko ogarnąć w google czy kiedyś była taka sytuacja, no i chyba nie było jeszcze nigdy. Lub google nie chce współpracować Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 # komórkę leonarda Leonard to taki oszczędny chłopak, że pewnie używa stacjonarnego i stąd te nieporozumienie, bo może w NY nie założył linii żeby nie szastać forsą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Po raz kolejny podkreślę w kontekście playoffs że w rotacji z cavs z rl nba mam 3 zawodników: lebrona, love'a i korvera. W świetle dzisiejszego meczu uważam że teza iż utrata tristana i smitha poskutkowała osłabieniem zespołu jest mocno kontrowersyjna. Zwracam też uwagę ile minut zagrali tristan, perkins i zizić i jaka jest rola centrów w playoffs w cleveland i dlaczego mając lebrona i love'a są niepotrzebni. Przepraszam gm-ów dla których powyższe rzeczy są oczywiste i muszą je teraz czytać. Mam rowniez nadzieje że różnica poziomów między moimi cavs i tymi z rl nba jest zauważalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi