Szulim Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @Eld rozumiem ze to sprawdzanie arkusza ma się odbyć jak już będzie dokończony przez @ozzy110 ? bo teraz to jeszcze nie za bardzo mam co sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 9 minut temu, Szulim napisał: @Eld rozumiem ze to sprawdzanie arkusza ma się odbyć jak już będzie dokończony przez @ozzy110 ? bo teraz to jeszcze nie za bardzo mam co sprawdzać Akurat Northwest jeszcze nie zrobił, ale transfery są wprowadzone, więc sprawdzić jak najbardziej możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 9 minut temu, Szulim napisał: @Eld rozumiem ze to sprawdzanie arkusza ma się odbyć jak już będzie dokończony przez @ozzy110 ? bo teraz to jeszcze nie za bardzo mam co sprawdzać Poczekaj pół godziny i cały będzie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 5 minut temu, Eld napisał: Akurat Northwest jeszcze nie zrobił, ale transfery są wprowadzone, więc sprawdzić jak najbardziej możesz. Luzik, jutro sprawdzę na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Kilkanaście osób ma jeszcze do podjęcia decyzje szczególnie z two-way playerami i QO ( tematy oznaczone zielonymi gwiazdkami z lewej strony ) i sam jeden @karpik z UNG trzyma mnie do końca, abym siedział do północy i wtedy dopiero mógł zamknąć temat bo brakuje mi tylko jego decyzji. No już pisałem, że go nie zwalniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 2 minuty temu, karpik napisał: No już pisałem, że go nie zwalniam. Musiałem pominąć. W końcu nie było mnie 4, no 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 7 minut temu, ozzy110 napisał: Komunikat 45: --------------------------- Wszyscy ekipy w arkuszu gotowe na sezon 21-22. --------------------------- Ogrom zajebistej roboty @ozzy110. Dziękuję. A Ty mi chciałeś z Rady odchodzić. Skończ to co masz skończyć i możesz wracać za rok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dziękować @ozzy110 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Eld albo ktoś inny. wiesz może kiedy „ zwolni” mi się aldridge ? Jak coś w odp. Temacie już pisałem ze go zwalniam jak tylko bedzie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) @Eld @ozzy110 - nie wiem chyba komu to zgłosić brakuje mi 2nd DEN 24' w arkuszu od CVBE (deal w trakcie draftu - wprowadzony przez Eld) - gdzieś umknął bo go nie ma w ogóle w arkuszu - wpisałem to w arkuszu do poprawek, ale zgłaszam to również tutaj oraz @ozzy110 kwestia cap holdu #19 picku - on wciąż jeszcze jest oficjalnie w NYK - do mnie jego prawa przejdą w trakcie rund FA - póki co ten cap space się przyda Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 40 minut temu, Szulim napisał: @Eld @ozzy110 - nie wiem chyba komu to zgłosić brakuje mi 2nd DEN 24' w arkuszu od CVBE (deal w trakcie draftu - wprowadzony przez Eld) - gdzieś umknął bo go nie ma w ogóle w arkuszu - wpisałem to w arkuszu do poprawek, ale zgłaszam to również tutaj oraz @ozzy110 kwestia cap holdu #19 picku - on wciąż jeszcze jest oficjalnie w NYK - do mnie jego prawa przejdą w trakcie rund FA - póki co ten cap space się przyda Wiem wiem. Tyle że wpisywałem to według rzeczywistych wyborów przez ludzi. Sprawdzałem i w każdej sytuacji holdy picków nic nie zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Qcin_69 / @mac macie deal z Hardenem nie potwierdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 6 minut temu, Eld napisał: @Qcin_69 / @mac macie deal z Hardenem nie potwierdzony. Wyrzucimy później całą wymianę. Na ten moment można usunąć tamten post z tematu wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) =============================================================================================================== @cvbe, @evitacre W dniu 2.08.2021 o 06:52, cvbe napisał: Cavaliers - Bucks CLE out: Buddy Hield, 1st CLE/MIL 24' worse, 1st CLE/POR/MIL 26' worse CLE in: Kemba Walker, 1st CLE/MIL 24' better, 1st (CLE/POR worse)/MIL better 26', 2nd OKC 22' MIL out: Kemba Walker, 1st CLE/MIL 24' better, 1st (CLE/POR worse)/MIL better 26', 2nd OKC 22' MIL in: Buddy Hield, 1st CLE/MIL 24' worse, 1st CLE/POR/MIL 26' worse @evitacre W dniu 2.08.2021 o 08:30, evitacre napisał: Potwierdzam Deal Wam nie przechodzi. Rozumiem, że gdzieś dalej jest dobrze policzona wersja? =============================================================================================================== 17 minut temu, Sylvinho. napisał: Wyrzucimy później całą wymianę. Na ten moment można usunąć tamten post z tematu wymian. Bez jaj i bez takich. Albo wrzucacie całość, albo nic, a nie, że ja deal już wprowadziłem, szukam potwierdzenia którego nie znajduje, a Wy łaskawie mnie informujecie "że post można usunąć". A proste pytanie - dlaczego sam go nie usunąłeś tylko przysparzasz mi k**** roboty, bo lecę po kolei z dealami które są w temacie "Wymiany", czyli w temacie który JA mam pod opieką bo jako jedyny wprowadzam wymiany. --------------------------------- Jeszcze jeden taki numer u kogokolwiek, a Wam wymianę udupię. Albo jesteście pewni jej kompletności, albo jej nie wrzucajcie. I co? Teraz mam skasować z arkusza to co właśnie wprowadziłem "bo później wrzucicie całą wymianę"? Jaja sobie ze mnie robicie? Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 10 minut temu, Sylvinho. napisał: Wyrzucimy później całą wymianę. Na ten moment można usunąć tamten post z tematu wymian. jeszcze negocjujemy bo tam się wdarł jakiś mały błąd z nazwiskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: jeszcze negocjujemy bo tam się wdarł jakiś mały błąd z nazwiskami To nie wrzucajcie niegotowych wymian! Ma być na tip-top. Nie wy to przenosicie w arkuszu więc macie to w dupie, że komuś to czas zabiera głupio się tłumacząc "jakiś mały błąd się wkradł". Debila ze mnie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Eld napisał: To nie wrzucajcie niegotowych wymian! Ma być na tip-top. Nie wy to przenosicie w arkuszu więc macie to w dupie, że komuś to czas zabiera głupio się tłumacząc "jakiś mały błąd się wkradł". Debila ze mnie robisz? poznasz głupiego po cytatach jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: poznasz głupiego po cytatach jego Ej Wy mnie serio za zwykłego robola macie. Wy się świetnie bawicie, a jeden pisze, że to nie ostateczna forma wymiany i że mogę ( sic! ) ją usunąć ( tak jak by sam nie mógł ), a drugi "poznasz głupiego po cytatach jego". Nie przeginacie pały? Zamiast k**** napisać sorry Eld - c***owo wyszło to lepiej takim postem klasę pokazać. . I jeszcze niedokończone wymiany zostawiacie w temacie robiąc tym niesamowity burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Eld jak coś to mój deal specjalnie nie usuwałem ale jest tam edit ze poprawny jest poniżej - rozszerzył się przez całe zamieszanie z kwestia minimalnych kontraktow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Teraz, Szulim napisał: @Eld jak coś to mój deal specjalnie nie usuwałem ale jest tam edit ze poprawny jest poniżej - rozszerzył się przez całe zamieszanie z kwestia minimalnych kontraktow Wasz deal został z innego powodu - odznaczyłem sobie od kiedy się wymiany na nowy RS pozostał i od razu widziałem, że nie przechodzi, ale po wprowadzeniu tego z Harden c*** mnie strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi