ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Eld napisał: Co to za chore cyfry pojawiły się przy two-way playerach? Tak Alfonzo w Portland ma dopisane skromne 19M a Poythress w Celtics prawie 30M. Dostali kasę pod stołem z inwestycji w nieruchomości nie słyszałeś? A tak serio to sprawdzałem coś i zapomniałem usunąć XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 4 minuty temu, january napisał: Trio Conley-Randle-Turner to mocny i naprawdę świetnie fitujący trzon zespołu, aż chciałem Ci napisać jak trading block zobaczyłem o handlowaniu Juliusem "Porąbało?!", ale zapomniałem wtedy Plan był inny. @RonnieArtestics oddał by tylko wtedy Randle jak by mu się udało pozyskać ode mnie Sabonisa, ale niestety nie udało się tego sklecić nawet z jakimś trzecim teamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Ostre z nas pojeby. Nie wiem ilu z Was już tutaj trafiło: http://e-nba.pl/pastleaders/?sortdirection=desc Rzadkością jest ktoś spoza beGM ( @julekstep też liczę jako naszego ) w ciągu ostatniego miesiąca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 2 sierpnia ktoś wyzywał Ingrama czy o co biega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 23 godziny temu, polishllama69 napisał: 2 sierpnia ktoś wyzywał Ingrama czy o co biega ? To był dzień kiedy @człowiek...morza w końcu wyszedł z piwnicy ( niby do kina z jakąś różową ), a @january cisnął z tego równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dziś urodziny ulubieńca @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 6 minut temu, Lucas napisał: Dziś urodziny ulubieńca @ignazz Nie wiedziałem, że Kevin Knox jest jego ulubieńcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 O Patty Millsa chodzi. I zamiast jakoś to uczcić to @ignazz się na Blejku wyżywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 51 minut temu, Eld napisał: O Patty Millsa chodzi. I zamiast jakoś to uczcić to @ignazz się na Blejku wyżywa. Nie no wiem. Taki żarcik rzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 ile trwa tera okienko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: ile trwa tera okienko? Twoje do wtorku do 18:00 - podziękuj Lucasowi, ja to bym z dzika rozkoszą już teraz je zamknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: WHYYYYY Lucas? Nie lubię nikomu robić na złość, więc mam nadzieję że karma wróci kiedyś, a ogłoszenie wymiany dwa dni później nikogo nie zaboli, jeśli może komuś pomóc to czemu tego nie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 5 minut temu, człowiek...morza napisał: ile trwa tera okienko? 13 sierpnia 21:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Jak Eldowi zależało na szybkim potwierdzeniu to wpisałem przypomnienie w kalendarzu na telefonie. Jak CM zależy żeby dostać więcej czasu to ugadalem to z Qcinem. Polecam deale z Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 36 minut temu, ozzy110 napisał: Detroit Pistons podpisują Manna i Paschalla za minimum na 3+TO wykorzystując cap space A nie możesz Czekaj grzecznie razem ze mną i Nassirem do końca trzeciej rundy FA . ( i wciąż czekam na odpowiedź na PM ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 17 minut temu, Eld napisał: A nie możesz Czekaj grzecznie razem ze mną i Nassirem do końca trzeciej rundy FA . ( i wciąż czekam na odpowiedź na PM ) W dniu 3.06.2017 o 14:51, january napisał: 3.5 Zawodników wybranych w drugiej rundzie draftu podpisujemy w dowolnie wybranym przez siebie momencie Jesteś tego pewien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Jesteś tego pewien? No już nie. Ale jednego chciał bym być pewien o co Wam męczę dupę od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Kevin Huerter widziany był w okolicy Madison Square Garden przereklamowanych kasztanów nie przyjmujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @january w tym sezonie też planujesz robic tę siłę terminarza poszczególnych drużyn? Z przydatnych rzeczy w kwestii kalendarza podrzucam to, choćby kwestie b2b ładnie pokazuje https://positiveresidual.com/shiny/nba/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Nie chce mi się raczej Za dużo roboty i oburzenia innych było jednocześnie^ Meeh fajne było. Raz się tym @fluber chyba zajął, więc jest nadzieja. Problematyczny tylko T1, więc siłę zespołów trzeba by ustawić na podstawie jakiegoś powerrankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi