Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Przepraszam, bo mi umknęło i nie mogę znaleźć. Do kiedy opisy i kiedy głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Przepraszam, bo mi umknęło i nie mogę znaleźć. Do kiedy opisy i kiedy głosowanie? Nic Ci nie umknęło. Informacji jeszcze nie ma. Na jedną rundę PO przypadają 2 tygodnie. Jestesmy w trakcie dogrywania ile z tych dni przypadnie na głosowanie. Na pewno na opisy i dyskusje (bez głosów) będzie ponad tydzień Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 CP3 i Blake koszulka pod dach ! ;] dzięki LAF za grę, szkoda że odchodzisz, przemyśl na spokojnie sprawę i jak coś się zwolni to zawitaj ponownie przy okazji brakuje nam jeszcze kogoś? jakiś team jest wolny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 haloo, co sie stało z tematem Rybaka? Właśnie, gdzie ten temat? Chciałem głosować.. CM zastosował samocenzurę i stwierdził, że lepiej będzie wrócić do takich rozważań po letnim FA kiedy u nas wszystkie sprawy się zamkną i nie będzie nic innego do roboty. Wtedy z pewnością będzie na to więcej czasu, a i nowi GM będą mogli się wykazać i również o ich działaniach będzie można pogadać na podstawie większej próbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Trochę lipa bo ludzie będą już sugerować się kolejnym FA, a przecież to miała być nagroda za sezon 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Trzeba było głosować od razu, a tak uznałem, że może jednak ten temat na tą chwilę (PO) nie będzie cieszyć się zainteresowaniem Edytowane 1 Maja 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 haloo, co sie stało z tematem Rybaka? jaki temat? coś mnie ominęło widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ja miałbym tylko problem z typowanie najgorszych,jakoś nikt na to nie zasłużył, każdy ma swoją strategię. A pierwsza trójka to chyba tak samo jak c_m, ale beze mnie a właśnie z c_m. Ale faktycznie może lepsze to na okres wakacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ja miałbym tylko problem z typowanie najgorszych,jakoś nikt na to nie zasłużył. Czekałem na to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Jest wgląd do tego co było w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Jest wgląd do tego co było w temacie? zaproszenie do głosowania na top3 najlepszych i najgorszych gm'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Jest wgląd do tego co było w temacie? Nic nie było, bo nikt tam nic nie napisał. Tak samo jak (prawe) nikt nie napisał nic o playoffs, które akutalnie przerabiamy. No dobra, było że jestem najgorszym GM Przyznaję Edytowane 1 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Nic nie było, bo nikt tam nic nie napisał. Tak samo jak (prawe) nikt nie napisał nic o playoffs, które akutalnie przerabiamy. No dobra, było że jestem najgorszym GM Przyznaję Jak to? Mój first pick oddany za Biyombo i krótsze kontrakty przebiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 żęby to miało sens to ankieta musiałaby być anonimowa potem ludzie mogliby miec pretensje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Może mi coś umknęło, ale czy już wiadomo jak głosujemy w play offach? I dodatkowo jak liczymy głosy? Czy liczy się ilość głosów na kogoś niezależnie od wyników czy liczą się pojedyncze mecze? Przykład 5 głosów 4:0 4:0 3:4 3:4 3:4 3 z 5 wytypowało drugą osobę jako zwycięzcę, ale w małych punktach jest 17:12 kto wygrywa? Druga rzecz. Czy sign and trade musi być dogadane wcześniej, czy może być po głosowaniu? Przykładowo gracz x daje 8 a y 9, wygrywa y, ale po głosowaniu dogaduje się z x, którego to jest gracz, że robią s&t. I dodatkowo czy y może nie mieć, przed głosowaniem, kasy na tego gracza, ale dogaduje się z x, że jak wygra to zrobią s&t? Co w sytuacji jak x też da swoją ofertę a mniej więcej będzie wiedział jaka będzie oferta y, bo wcześniej musiał się dogadać z y a salary musi się w ramach zasad zgadzać. Czy x wtedy nie może dać swojej oferty? Czy może w ramach ustaleń z y i to już kwestia tego jak się dogadają, przykładowo możesz, ale o minimum 1mln mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Może mi coś umknęło, ale czy już wiadomo jak głosujemy w play offach? I dodatkowo jak liczymy głosy? Czy liczy się ilość głosów na kogoś niezależnie od wyników czy liczą się pojedyncze mecze? Przykład 5 głosów 4:0 4:0 3:4 3:4 3:4 3 z 5 wytypowało drugą osobę jako zwycięzcę, ale w małych punktach jest 17:12 kto wygrywa? Druga rzecz. Czy sign and trade musi być dogadane wcześniej, czy może być po głosowaniu? Przykładowo gracz x daje 8 a y 9, wygrywa y, ale po głosowaniu dogaduje się z x, którego to jest gracz, że robią s&t. I dodatkowo czy y może nie mieć, przed głosowaniem, kasy na tego gracza, ale dogaduje się z x, że jak wygra to zrobią s&t? Co w sytuacji jak x też da swoją ofertę a mniej więcej będzie wiedział jaka będzie oferta y, bo wcześniej musiał się dogadać z y a salary musi się w ramach zasad zgadzać. Czy x wtedy nie może dać swojej oferty? Czy może w ramach ustaleń z y i to już kwestia tego jak się dogadają, przykładowo możesz, ale o minimum 1mln mniej. Normalnie jak w tamtym roku. Najpierw liczba głosów na wygranego. W przypadku remisu liczą się małe punkciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Głosowanie do niedzieli, a dalej trochę opisów brakuje, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że january ma nawet w rosterze wpisane polowanie na Georga Drogi ten billboard Edytowane 13 Maja 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi