Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Laf jest moim mistrzem. Drugi trymestr mialem od niego 10-17 a w trzecim Rozier gral jak kot 1-26 #fucklogic TBh poprawił Ci to na 5 jeśli się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 co k**** ? Będzie jazda bez trzymanki coś czuje Skoro po 75 glosach byl remis a wiekszosc w 3 trymestrze daje Ci wiecej winow niz wolves to raczej powinienes awansowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Skoro po 75 glosach byl remis a wiekszosc w 3 trymestrze daje Ci wiecej winow niz wolves to raczej powinienes awansowac. Chodzi o to, że po głosowaniach z I i II trymestru oraz początku III mieli po równo. Clippers też gonią 2 spotkania do T-Wolves sprzed momentu, kiedy Qcin postanowił rozdać skład i pójśc w pieprzony minimalizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Co poradzw, ze Bradley mi wypadl ze zdrowym pewnie bym do tych PO doczłapał Myślę, że zdecydowanie, ale i tak przecież jesteś na prowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Moim zdaniem sprawiedliwe było by dodatkowe głosowanie bo nawet różnica 0,1 gdzie nie mamy wszystkich głosów jest bardzo duża. Jazz kings i mavs grali ze sobą 5 razy w 3 trymestrze a Ty im w sumie dałeś 3 wygrane, przenosisz tę grę na inny poziom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jakim cudem Thunder znaleźli się na poziomie Bulls? Czy tam na odwrót, bo nie wiem ja to interpretować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jak wcześniej byłem jednak za Clippers (jak może Paul nie zagrać w play offach) to po takich typach LAFa, który po prostu te głosowanie olał i wstawił sobie jakieś liczby tak by mu pasowało, kibicuję Rickiemu Rubio. Oczywiście nie zmieniam głosów, ale tak po prostu wyrażam swoje emocje. Wstyd. I powtórzę jak nakręcona katarynka - nikt się nie przekonał, że chociaż w ostatnim trymestrze nie powinny być głosowania tajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jak wcześniej byłem jednak za Clippers (jak może Paul nie zagrać w play offach) to po takich typach LAFa, który po prostu te głosowanie olał i wstawił sobie jakieś liczby tak by mu pasowało, kibicuję Rickiemu Rubio. Oczywiście nie zmieniam głosów, ale tak po prostu wyrażam swoje emocje. Wstyd. I powtórzę jak nakręcona katarynka - nikt się nie przekonał, że chociaż w ostatnim trymestrze nie powinny być głosowania tajne? Nie, bo nie można piętnować nielogicznych głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Tez po tym co LAF odwala najchętniej odjalbym mu pare zwycięstwo, ale nie będę już nic edytował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jak wcześniej byłem jednak za Clippers (jak może Paul nie zagrać w play offach) to po takich typach LAFa, który po prostu te głosowanie olał i wstawił sobie jakieś liczby tak by mu pasowało, kibicuję Rickiemu Rubio. Oczywiście nie zmieniam głosów, ale tak po prostu wyrażam swoje emocje. Wstyd. I powtórzę jak nakręcona katarynka - nikt się nie przekonał, że chociaż w ostatnim trymestrze nie powinny być głosowania tajne? Gdyby głosowanie było tajne to różnica byłaby taka że byś nie wiedział o tych głosach lafa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nie, bo nie można piętnować nielogicznych głosów. Te nielogiczne głosy wynikają z kalkulacji. Chyba tak samo jak ja obserwowałeś jak wyglądały ostatnie głosowania - sprawdzanie jak dam tyle to co będzie, zmiana itd. Nawet jeżeli założymy, że teraz nie było kalkulacji, to taki system daje pole do tego, ostatnia osoba może mieć większy wpływ przy jakimś remisie. To nie jest sprawiedliwe po prostu. I jestem konsekwentny i obiektywny, bo nie mam tu żadnego interesu, po prostu wolę chuchać na zimne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Gdyby głosowanie było tajne to różnica byłaby taka że byś nie wiedział o tych głosach lafa:) A On by nie wiedział jaki jest wynik przed jego głosowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 18-9 dla Qcina szacuneczekTylko to było przed Twoim głosowaniem i to co teraz wypisujesz nie miało ja to wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 tristan thompson>love Mam nadzieje że nie przegapiłeś momentu w którym love poprowadzil decydujacy run pod nieobecnosc lebrona w 4 kwarcie i nie bedziesz pisal wiecej takich bzdur:) Kyle korver i kevin love najlepsze plus minus w game 7:) jak gral lebron pewnie widziales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Też jestem za tym od samego początku ale Tecu też był. Oskarżasz mnie bezpodstawnie Dałem Qciowi 15-12 taki jaki on dał mi wiec w czym problem ? A w którym momencie Cię oskarżyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 A On by nie wiedział jaki jest wynik przed jego głosowaniem. I myslisz ze wtedy zaglosowalby inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Gwoli ścisłości Głosy LAFa można komentować i krytykować, ale jeśli tyczy się to stricte wyników drużyn to jednak polecam temat obok Natomiast nie przyjmuję do wiadomości, że na czyjąś opinię o drużynie LAFa miałoby wpłynąć jego głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ja do każdego zespołu podchodziłem tak samo. Nie interesowało mnie kto z kim walczy i nie analizowałem tabeli po 2 semestrach, wiec nawet nie podchodziłem do głosów na Wolves i LAC jak do jakiejś bezposredniej rywalizacji dwóch drużyn. Zwróciłem na to uwagę dopiero teraz po Twoich wpisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Też jestem za tym od samego początku ale Tecu też był. Teraz tego nie da się sprawdzić, bo już skasowany temat, ale jestem prawie przekonany, że byłeś za jawnym głosowaniem. Jak wszystko jest w porządku to wyjaśnij kilka swoich głosowań, które tak bardzo odstają od reszty. Knicks, Mavs, Jazz, Grizzlies, Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi