fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 tristan thompson>love W sensie wyższy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 W sensie wyższy? Jego 1 połowa była lepsza, niż wszystkie dotychczasowe love'a w tych po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jego 1 połowa była lepsza, niż wszystkie dotychczasowe love'a w tych po. No i w związku z tym ( z czym sie nie zgadzam patrz chociazby 2 polowa game 1) jest lepszy niz love? Skoro jest taki dobry to czemu w 3 trymestrze nie grasz zawodnikiem lepszym niz tegoroczny all star? Nic dziwnego w tym ze gosc bazujacy na energii dobrze wyglada na deskach w game 7 po wlasciwie 6 meczach wolnego:) Jego 1 połowa była lepsza, niż wszystkie dotychczasowe love'a w tych po. Generalnie jego 1 polowa byla lepsza niz wiekszosc polow goberta i kazda polowa wszystkich Twoich pozostalych graczy w playoffs więc nie za bardzo wiem po co o tym wspominac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Generalnie jego 1 polowa byla lepsza niz wiekszosc polow goberta i kazda polowa wszystkich Twoich pozostalych graczy w playoffs więc nie za bardzo wiem po co o tym wspominac:) żeby Cię sprowokować do kolejnej nieudolnej próby obrony tego kasztana love'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Przyznam szczerze nie rozumiem fenomenu nuggets i ich bilansu, dla mnie to oewny kandydat do out w 1st rd.. Bledsoe jeśli chodzi o PO Mówi „I dont wanna be Here!” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 żeby Cię sprowokować do kolejnej nieudolnej próby obrony tego kasztana love'a Masz na myśli gracza który w 1 połowie elimination game jest plus 19 co jest najlepszym wynikiem w jego drużynie? ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Przyznam szczerze nie rozumiem fenomenu nuggets i ich bilansu, dla mnie to oewny kandydat do out w 1st rd.. Bledsoe jeśli chodzi o PO Mówi „I dont wanna be Here!” Pewny kandydat do out w 1st rnd przeciwko drużynie z Lillardem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 żeby Cię sprowokować do kolejnej nieudolnej próby obrony tego kasztana love'a Mam nadzieję ze poczułes się lepiej dając mi 14 bilans w 3 trymestrze z tak grającym lebronem i o 1 wygraną więcej niż pistons. To nie kevin love jest kasztanem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie, po prostu uważam ze tak duże zmiany w drużynie wymagają czasu i nie "zaskakują" od razu Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pewny kandydat do out w 1st rnd przeciwko drużynie z Lillardem? tam jest jeszcze Horford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) żeby Cię sprowokować do kolejnej nieudolnej próby obrony tego kasztana love'a Popraww głosy, bo się nie zgadza 2w za dużo 2l za mało Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nie, po prostu uważam ze tak duże zmiany w drużynie wymagają czasu i nie "zaskakują" od razu Szkoda że w Twojej zaskoczyły od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Przyznam szczerze nie rozumiem fenomenu nuggets i ich bilansu, dla mnie to oewny kandydat do out w 1st rd.. Bledsoe jeśli chodzi o PO Mówi „I dont wanna be Here!” dałeś im gorszy bilans niż zrobili w realu, choć poprawiłem D na wszystkich pozycjach nie tracąc przy tym nic z ataku nie wiem po c*** taki komentarz, przyszedłeś odreagować tego Townsa? nikt nie powiedział, że Bledsoe będzie startował w PO Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 dałeś im gorszy bilans niż zrobili w realu, choć poprawiłem D na wszystkich pozycjach nie tracąc przy tym nic z ataku nie wiem po c*** taki komentarz, przyszedłeś odreagować tego Townsa? nikt nie powiedział, że Bledsoe będzie startował w PO Będzie czas i miejsce na wszelkie wyjaśnienia i pogadanie. Spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Szkoda że w Twojej zaskoczyły od razu:) kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 LAF właściwie już może się tłumaczyć, o ile się da. 24-3 Knicks 27-1 Sixers 27-1 Raptors 27-1 Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 LAF właściwie już może się tłumaczyć, o ile się da. 24-3 Knicks 27-1 Sixers 27-1 Raptors 27-1 Cavs A gdzie są typy lafa? Co to za typy na sixers, raptors i cavs? Przeciez nie gramy 28 meczow w 3 trymestrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) A. Nie masz B. jest jeszcze czas PS Tak w ogóle to przypominam, że nie przewidujemy czegoś takiego jak remis. Nawet jeśli będziecie mieć obaj np. 46.55 to sprawdzamy kolejne miejsce po przecinku, a w przypadku (niemożliwego wręcz) remisu zadecyduje poproszona osoba spoza zabawy. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Laf jest moim mistrzem. Drugi trymestr mialem od niego 10-17 a w trzecim Rozier gral jak kot 1-26 #fucklogic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi