Tecu Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Przede wszystkim różnica jest taka, że 30 pick to rookie scale extension, które jest nielimitowane, a 31 to zwykłe extension, które jest ograniczone 120 % poprzedniej pensji lub średniej ligowej. I to jest reguła ligi. To jest ograniczenie minimum i co to ma do rzeczy. Może źle zrozumiałem, ale ja to widzę tak, że przedstawiam jakąś ofertę, zgodną z CBA i jest głosowanie - ludzie się wypowiadają czy przyjmie czy nie. Nie ma tu znaczenia czy dałem maxa czy też nie. Jak zagłosują na nie to trudno, oczywiście trudno jest wyeliminować to, że ludzie mogą głosować na nie tylko dlatego by nie dać komuś przedłużyć na korzystnych warunkach. Trudne byłoby to do rozwiązania, dlatego zaproponowałem, że można głosować na nie, ale napisać ewentualnie ile by go przekonało i drugiej turze moglibyśmy złożyć drugą ofertę zgodną z propozycjami lub pomiędzy, co oczywiście mocno by skomplikowało głosowanie i to rozumiem. Przykład: Daję graczowi X 24/3 Głosowanie 5 graczy dla ułatwienia: 1. Tak 2. Nie, ale 32/3 3. Nie, ale 30/3 4. Nie, bo nie chce przedłużać 5. Nie, ale max Druga propozycja 30/3 1. Tak 2. Tak 3. Tak 4. Nie 5. Nie Gracz podpisuje przedłużenie 30/3 Wiem, ze trochę skomplikowane i kolejne głosowanie i to pierwsze utrudnione, dlatego się absolutnie nie upieram, to był tylko pomysł. Ale dlaczego nie mogę mieć możliwości przedłużenia przykładowo Richardsona (2nd round rookie) czy Covingtona (undrafted rookie) to tego nie rozumiem. Richardson w real NBA już przedłużył a Covingtona chyba mogą przedłużyć, chyba, że się mylę. Ale fakt, że raczej ludzie będą głosować wilkiem i wielu extensions, oprócz ewentualnych maxów, bym się nie spodziewał. Edytowane 2 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ale fakt, że raczej ludzie będą głosować wilkiem i wielu extensions, oprócz ewentualnych maxów, bym się nie spodziewał. No, bo wcale tak wiele ich nie ma w NBA. Naprawdę oferty muszą być korzystne Zmienilismy wczoraj już ostatecznie (mówiłem, że do niedzieli najpóźniej już będzie oficjalna wersja), że można przedłużyć każdego według CBA. Z zaznaczeniem, że jak będzie wielki syf i skakanie do gardeł to najwyżej za rok już nie będziemy przedłużać graczy w takim razie. Tylko jedna oferta i jedno głosowanie. Zachowujemy ciągłość zasad. To się nie zmieniło i nie zmienia. Wszystko już jest w temacie extensions i tak działamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) With the 38th pick in 2017 BeGM draft Philadelphia 76ers select... Frank Jackson from Duke Tak sobie przeglądałem ile czasu nam zajelo w zeszłym roku draftowanie i okazało się, że mam dodatkowego zawodnika Dzięki bulek, jakby co to stashuje go Edytowane 3 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Tak sobie przeglądałem ile czasu nam zajelo w zeszłym roku draftowanie i okazało się, że mam dodatkowego zawodnika Dzięki bulek, jakby co to stashuje go To Frank Jackson jest u Ciebie? Przecież jest w rosterze Rockets... Dobra, już kumam. Bulek napisał, że draftuje jako Sixers Edytowane 3 Października 2017 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To Frank Jackson jest u Ciebie? Przecież jest w rosterze Rockets... Nie roszczę sobie żadnych praw Skopiował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Coś tempo 2 waya spadło, czyżby ktoś szukał tradow? Jak nie wybierze ozzy110 do północy to co z Marcusem? Jedziemy Panowie, tu nie ma co kombinować. Mam jeszcze 3 typy, jak żaden nie zostanie to chyba zrezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 No ja czekam na ozzy'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 No ja czekam na ozzy'ego. Jak chcesz to możesz mi podesłać na PW to wrzucę o 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Edytowane 4 Października 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A teraz na odpowiedź Karpika czy mogę brać Kobi Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 W razie jakby co to Bulls odpuszczają 2way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A teraz na odpowiedź Karpika czy mogę brać Kobi Simmonsa a dlaczego nie? nic nie było zaklepywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 czy Minnesotavmoze wybierac czy Hornets maja kpgos w zanadrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ktoś coś pisał że Celtics wolni. Można zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 jest lista graczy co jeszcze się ostali... robi sie mess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trochę BREJKING news dla walki o dwójeczkę na wschodzie. Koniec sezonu dla Batuma, 22 mln jak krew w piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trochę BREJKING news dla walki o dwójeczkę na wschodzie. Koniec sezonu dla Batuma, 22 mln jak krew w piach. nie tak prędko Charlotte's Nicolas Batum has suffered a torn ligament in his left elbow and will miss 8-to-12 weeks, league sources tell The Vertical. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trochę BREJKING news dla walki o dwójeczkę na wschodzie. Koniec sezonu dla Batuma, 22 mln jak krew w piach. na rotoworldzie jest, że out 8-12 tygodni, więc tak 1/3 sezonu, nie cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) a już myślałem, że coś się zadziało. Znaczy i tak w takim układzie bez kosmicznego poziomu KL+DDR Toronto może wypaść z walki o HCA, jeśli on ma dopiero wrócić w styczniu. Edytowane 5 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trochę BREJKING news dla walki o dwójeczkę na wschodzie. Koniec sezonu dla Batuma, 22 mln jak krew w piach. ponoć dwa - trzy miechy więc spokojnie Ktoś coś pisał że Celtics wolni. Można zabrać? ja pisałem, niech ktoś z rady się odezwie matek może sprawdzić kolege i mamy pełen skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi