MarcusCamby Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie ma w oficjalnym regulaminie, to się nie liczy! Ja nie mam obowiązku znać każdego tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie ma w oficjalnym regulaminie, to się nie liczy! Ja nie mam obowiązku znać każdego tematu! Nie masz też obowiązku pisać non stop rzeczy, które mijają się z prawdą. To jest aneks do regulaminu. Wszystko co tam ma zastosowanie. Też to przecież tłumaczone było, po co jest ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie masz też obowiązku pisać non stop rzeczy, które mijają się z prawdą. To jest aneks do regulaminu. Wszystko co tam ma zastosowanie. Też to przecież tłumaczone było, po co jest ten temat. Co Ciebie ugryzło ostatnio to ja nie wiem. Chyba, że to już objawy sodówki po objęciu władzy. Kiedyś konsultowaliśmy każdy projekt razem, teraz stosujesz jakieś dziwne wycieczki w moim kierunku. Słabe to, nie na takiego Tomka głosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Julek dziś da oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 zaraz da, dopiero do komputera usiadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Do dzisiaj było? Zapomniałem złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Do dzisiaj było? Zapomniałem złożyć Składają póki julek nie wrzucił, może rada się zgodzi. Ja bym się zgodził. Edytowane 27 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 też bym się zgodził lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 slakb - to może wyślij mi, wrzucę a potem się pokłócicie czy oferta ważna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 nikt się nie będzie kłócił, umówmy się, że te pół godziny jeszcze do 23,00 czy ile tam trzeba przedłużymy bo ten krótki deadline chyba zaskoczył wszystkich lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 slakb - to może wyślij mi, wrzucę a potem się pokłócicie czy oferta ważna? Wysłane, ale nie wiem czy Ci gracze czasem już nie podpisali. jest gdzieś lista FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wysłane, ale nie wiem czy Ci gracze czasem już nie podpisali. jest gdzieś lista FA? A komu złożyłeś oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 A komu złożyłeś oferty? Nie mogę zdradzić, najwyżej będę stratny. i tak potrzebuje tylko zapychaczy do rostera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 wklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Możliwe, że się pytałem, możliwe, że nawet była odpowiedź, ale niestety jej nie pamiętam Czy pierwszo rundowe picki liczą się od razu po wyborze do salary (cap holdy) czy też można ich podpisać (mają swoje wyjątki) już po na przykład pierwszej lub drugiej turze? Wydaje mi się, że w NBA to można odkładać w czasie - podpis, ale nie wiem czy liczą się od razu czy też nie. Z góry dziękuję za odpowiedź, muszę to wiedzieć przed extensions by zaplanować salary na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 3. Picki z 1. rundy, a salary Odpowiedź: Gracze wybrani w pierwszej turze liczą się do salary w momencie ich wyboru. Dzięki za odpowiedź, rozumiem, choć nie pasuje mi ona zupełnie To będę musiał się nagimnastykować. Zwłaszcza, że nie wiem ile będą ważyć i czy na pewno będą dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bardzo wazna rzecz to fakt ze w nba przeglosowano zmiaby w loterii draftu. Teraz pytanko: rozumiem ze je u nas rowniez wprowadzamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bardzo wazna rzecz to fakt ze w nba przeglosowano zmiaby w loterii draftu. Teraz pytanko: rozumiem ze je u nas rowniez wprowadzamy? Nie ma co wprowadzać. Numer draftu NBA = numer u nas. Przykładowo jedynkę dostaje drużyna z 3 miejsca w loterii, to u nas też dostaje drużyna z 3 miejsca w loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 te zmiany to i tak za dwa lata dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Napiszę coś konstruktywnego w tym temacie. k****aaaaa mać. To odnośnie Alana. Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi