karpik Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) No teoretycznie można je w sumie na tej zasadzie odwołać, ale to takie trochę wykorzystywanie sytuacji. To jest bardzo wykorzystywanie sytuacji i byłoby nieładnie tak się umawiać, a potem nie wywiązywać z umowy, ale jeśli Timi powie, że chce oficjalnie się wycofać, to moim zdaniem ma jeszcze do tego prawo. DeAndre też się raz rozmyślił. Edytowane 29 Lipca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 na moje to deale zostały klepnięte publicznie a to jest tak jak podpisanie papierów odjebanie DeAndre to by było jak ktoś potwierdza deal na prv a potem się rozmyśla i nie potwierdza na forunie jedyna szansa że te ruchy się uwalą jest taka, że ktoś popodpisuje FA i się staną nagle nielegalne no i co jeśli Timmy sobie zapakuje w tym celu salary [niejako w złej wierze] żeby te deale udaremnić? ogólnie kibel się zrobił bo zasady przeciekają a jest draka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Co do "Camby care rule". Jestem za, jeśli dobrze rozumiem, to ma to wyglądać tak, że julek w poniedziałek po północy pisze kto nie złożył żadnej oferty i jeśli ta drużyna ma mniej niż 14 graczy na kontraktach, to robimy tak jak proponujesz? Czyli co, bo mnie to trochę dotyczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 No to Tim, możesz się wycofać. MJ1 i Sylvinho mogą Ci potem nie podawać ręki, ale prawo jest po twojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Czyli co, bo mnie to trochę dotyczy? Temat propozycje zmian w regulaminie [tylko propozycje]. Ogólnie chodzi o zabezpieczenie przed śpiochami którzy mogliby popsuć FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Czyli co, bo mnie to trochę dotyczy? A planujesz nie wysyłać ofert? Trochę to irracjonalne, ale jeśli taka jest twoja decyzja to uszanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 na moje to deale zostały klepnięte publicznie a to jest tak jak podpisanie papierów odjebanie DeAndre to by było jak ktoś potwierdza deal na prv a potem się rozmyśla i nie potwierdza na forunie Nie no, DeAndre też ogłosił "na forum", że podpisuje z Mavs, ale pech chciał, że musiał czekać aż minie moratorium i miał czas na rozmyślenie się. Tutaj tym "moratorium" jest Caleb. W zasadzie analogiczna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W takim razie chyba osoby które nie składają ofert świadomie powinny też dać o tym znać Julkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Czyli co, bo mnie to trochę dotyczy? http://www.e-nba.pl/topic/5545-begm-propozycje-zmian-w-regulaminie-tylko-propozycje/?p=524088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W takim razie chyba osoby które nie składają ofert świadomie powinny też dać o tym znać Julkowi Można też wysyłać do mnie takie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Nie no, DeAndre też ogłosił "na forum", że podpisuje z Mavs, ale pech chciał, że musiał czekać aż minie moratorium i miał czas na rozmyślenie się. Tutaj tym "moratorium" jest Caleb. W zasadzie analogiczna sytuacja. no nie wiem, dla mnie jak dwie osoby potwierdzą na trading blocku to jest święte i nie ma odwrotu ale Twoja interpretacja też jest uprawniona - no gdzie jest jakiś aribtrator do chooja, bo się zasady skończyły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) A planujesz nie wysyłać ofert? Trochę to irracjonalne, ale jeśli taka jest twoja decyzja to uszanujemy. Planuje, ale nie ogarniam póki co, jakie oferty (minimalne/maksymalne) mogę składać i o ile mogą pójść w górę lub w dół z każdym rokiem Jak ktoś jest tak miły i nie będzie mojego lenistwa oceniał (a może w sumie i oceniać, byleby napisał co i jak), to będę dozgonnie wdzięczny, jeśli poda interesujące mnie regulacje Edytowane 29 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 no nie wiem, dla mnie jak dwie osoby potwierdzą na trading blocku to jest święte i nie ma odwrotu ale Twoja interpretacja też jest uprawniona - no gdzie jest jakiś aribtrator do chooja, bo się zasady skończyły ? Hayward ogłosił decyzje 5 lipca, a podpisał 14, bo dopiero wtedy mógł. Równie dobrze mógł wtedy papiery podpisać z Utah Jazz. Myślę, że Tim najlepiej by zrobił jakby wziął od Wizards pick bez protekcji, a od Utah Jazz np. dwa drugorundowe picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Planuje, ale nie ogarniam póki co, jakie oferty (minimalne/maksymalne) mogę składać i o ile mogą pójść w górę lub w dół z każdym rokiem Jak ktoś jest tak miły i nie będzie mojego lenistwa oceniał (a może w sumie i oceniać, byleby napisał co i jak), to będę dozgonnie wdzięczny, jeśli poda interesujące mnie regulacje Dowolne. Wzrost do 5% rocznie Edytowane 29 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Planuje, ale nie ogarniam póki co, jakie oferty (minimalne/maksymalne) mogę składać i o ile mogą pójść w górę lub w dół z każdym rokiem Jak ktoś jest tak miły i nie będzie mojego lenistwa oceniał (a może w sumie i oceniać, byleby napisał co i jak), to będę dozgonnie wdzięczny, jeśli poda interesujące mnie regulacje Tomek, weź tam kolegę pod swoje skrzydła, bo ja w pracy jestem i zamiast robotą się zająć, to w BeGM się bawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) a minimalna umowa może być na dłuższy okres i iść w dół o te 5 %?pytam teoretycznie Edytowane 29 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Tomek, weź tam kolegę pod swoje skrzydła, bo ja w pracy jestem i zamiast robotą się zająć, to w BeGM się bawię Ło k****. Ładnie efektywny musisz być Chociaż ja też między obowiązkami, a hobby, ale chociaż w domu legalnie. Pytaj człowieku na PW o co chcesz. Będę starał się odpisywać na bieżąco choćby jedna ręką. Nie odpowiadam za intedouncke z telefonu. Aż tak dokładny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 a minimalna umowa może być na dłuższy okres i iść w dół o te 5 %? pytam teoretycznie http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q22 Tabelka do minimalnych umów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 a minimalna umowa może być na dłuższy okres i iść w dół o te 5 %? pytam teoretycznie Nie no minimalna to już być niższa nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) dzięki za odpowiedzi. od czarnego pijaru to ja tu jestem btw jak tam idzie pozbywanie się Courtneya Lee ? Sources mówią, że na stole leży oferta w mojej ocenie z poziomu 10 picku w 18'+pick w 1 rundzie w 2020 niewiadomej wysokości. Nie jestem jednak w pełni przekonany......Dlatego jak kogoś interesuje Lee, to ma naprawdę ostatnią szansę na ściągnięcie go do siebie! Edytowane 29 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi