ignazz Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Tu akurat się zgodzę z argumentacja i na pewno zabiorę lakers 3 zwycięstwa. O ile młodzi się lubią pokazać wbrew gm to Affalo potulnie będzie skupiał się na obronie i punktów zabraknie. Choć jest pare ekip które z w ograbie okrutnie. Btw Pop właśnie w po pokazał ze punkt ciężkości w ataku nie może być tylko w Leonardzie. W wygranym g2 Leonard jednak wrócił do bardziej dbałem D I pop wymyślił sobie Parkera jako ofensywne drugie żądło. I właśnie tak robię z Dragiczem. Stad dostaje swoją grę i Leonard choć opoka i mvp spurs więcej jednak przykłada się do obrony. Tragicznego manu już nie mam a Wade owi nie grozi takie przechodzenie obok meczu. Ta ekipa gra o tytuł i walczy o hca z gsw. Imo ustawiłem skład na tu i teraz i plus 1 mnie nie satysfakcjonuje. Szkoda ze w realnym NBA nie ma dragica zamiast parkera. Wadea zamiast tragicznego manu. SzcEgolnie teraz przy kontuzji parkera. W miami by sobie odpoczywał a tak operacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Wzmocniles całkiem nieźle skład, ale do gry o tytuł z GSW to jeszcze daleko imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Wg mnie będzie blisko ale wiadomo że z potworem GSW cięzko wygrać Co do mojego Orlando to chyba przecieniacie parę Gordona - Noela, niby jak oni bez 3 mają funkcjonować w obecnej NBA. Poza tym na obwodzie także będą ich karać. W sumie to taki był plan ale nie będę siękłócił o jednego Wina więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Z komórki, więc nieporadnie: Po ASG gram Payton-Richardson-Covington. Richardson i Covington sporo opuścili, czyli gra za nich James Webb III lub Stauskas. Kto tu punkty będzie zdobywał ? A mimo wszystko mnie typujecie 11,12 zwyciestw a Lakers 4,5 Taka dygresja tylko, typujcie mnie jak najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Z komórki, więc nieporadnie: Po ASG gram Payton-Richardson-Covington. Richardson i Covington sporo opuścili, czyli gra za nich James Webb III lub Stauskas. Kto tu punkty będzie zdobywał ? A mimo wszystko mnie typujecie 11,12 zwyciestw a Lakers 4,5 Taka dygresja tylko, typujcie mnie jak najwyżej Richardson w końcówce był zdrowy ale i tak mnie przekonałeś - dałem Ci 2 wygrane mniej po edycji te wygrane wręczyłem Knicksom (bo wydaje mi się, że za mało W im dałem) oraz C's (wszyscy dostawali bonus +1 za tankerów, więc i oni go mają ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Oczywiscie, że masz rację, mój froncourt jest mocny nawet bez Embiida. W dygresji chodziło tylko o to, że Ty przy analizie swojego składu ominąłes wysokich by pokazać, że nie ma kto zdobywać punktów i zrobiłem dokładnie tak jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Czy ma jakieś znaczenie przy proponowaniu kontraktów dla wolnych agentów, że komuś dam jedynkę, a np. konkurent wskażę go z drugim numerem? Nie mam tu na myśli klubu mającego prawa Birda. Ale powiedzmy daję maksa Joelowi Anthony i wskazuje go z pierwszym numerem, a GSW z trzecim. Czy mam jakiś handicap z tego? I drugie pytanie. Czy jak zaproponuje komuś kontrakt i nikt inny nie da oferty to gracz jest mój i notuje kontraktowego steala czy mimo to gracz może odmówić lub np. inny klub się włączyć z ofertą w późniejszym terminie. Swoje głosy postaram się umieścić do niedzieli, bo potem wyjeżdżam na 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Do 19tego, czyli do jutra z tego co pisał January. Tak a propo głosowania. Dobrze rozumiem, że w całym sezonie drużyny łącznie mają 1230 zwycięstw (41x30) a po zsumowaniu do ASB razem 849. Czyli zostało do rozdzielenia 381 zwycięstw jako suma kontrolna czy podczas głosowania nam się zgadza. Jakiś błąd popełniłem? Ja wychodziłem z takiego założenia. Czy jest w tym jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 ja swoje głosy niestety wrzucę dopiero po weekendzie nie wyrobiłem się dzisiaj a na weekend mnie nnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Rozumiem, że przy kalkulowaniu bilansów po zmianach nie mam się martwić tym, że suma zwycięstw i suma porażek wszystkich drużyn powinna być równa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Rozumiem, że przy kalkulowaniu bilansów po zmianach nie mam się martwić tym, że suma zwycięstw i suma porażek wszystkich drużyn powinna być równa? Fajnie by było gdyby ilość W i L była równa, ale jak nie będzie to wydaje mi się, że świat się nie zawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nene się połamał. W obliczu naszej ligi sam się chętnie przekonam, co zdziała Houston bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Memphis wrzucilo do krotkich opisow sklad z graczami ktorych nie ma. W rosterach też jest nieaktualny, stąd pytanie - kungfubestia nie zapomniales o swoim ostatnim transferze? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Co do głosowania i liczenia wyników. Proponuję przy liczeniu, odrzucanie głosów krancowych, czyli najlepszego i najgorszego. Unikniemy tym samym takich głosów, które zniekształcają obraz. Coś jak w skokach. Potrzebne takie zabezpieczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Co do głosowania i liczenia wyników. Proponuję przy liczeniu, odrzucanie głosów krancowych, czyli najlepszego i najgorszego. Unikniemy tym samym takich głosów, które zniekształcają obraz. Coś jak w skokach. Potrzebne takie zabezpieczenie? W skokach sumujesz oceny, tutaj wystarczy wyciągnąć średnią, także te skrajne głosy i tak się raczej wmnieszają w tłum. Jak dla mnie to dodawanie sobie dodatkowej roboty, która niewiele wniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Czy suma czy średnia mają taki sam wpływ na kolejność. Chodzi mi o sytuację gdy reszta daje przykładowo 15 zwyciestw a ktoś da 5, bo tak. Nawet przy 30 głosach ma to wpływ na -1/3 zwyciestwa. Sporo a głosów nie będzie 30, może max 20. Nic na siłę. Czy January głosuje za wolne druzyny? Chyba nie? Co z rekrutacją? Dobrze byłoby przed draftem mieć komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja po prostu bym odrzucił ewentualnie pojedyncze wyniki które drastycznie różnią się od innych jeżeli będzie to miało na cokolwiek wpływ (zaokrąglamy wyniki czy nie na koniec?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jestem zdecydowanie przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Upraszczamy. Nic nie wywalajmy. Jeżeli jakiś gm przegnie w jedna stronę to dostanie kontrę od kogoś w druga. Zasada bycia fair sama się ustawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 shevcu bezkompromisowo Lakers - Ingram, DAR, Zubac, Randle, Young, Green i jeszcze kilku niezłych ten sam bilans co Orlando - Noel, Gordon i w sumie nic A mój team, za co dziękuję w kontekscie tanku, tylko jedno zwycięstwo wiecej niz ta zbieranina w Orlando Absolutnie się nie czepiam, tylko komentuję Jak tak dalej pójdzie to Lakers bez wzmocnień w przyszlym sezonie max 25 zwyciestw skoro teraz typuje się im bilans 16 do 20 zwyciestw a wszyscy zdrowi. Czekamy na następne głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi