Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

@LeweBiodroSmoka @RonnieArtestics @ignazz

Szanowni,

czy dobrze rozumiem, że – biorąc pod uwagę prezentowaną postawę – terminy obowiązują wyłącznie tych, którzy ich przestrzegają?

Jeżeli opis pojawia się po czasie, to uwzględnianie go przy formułowaniu wyniku jest zwyczajnie nieuczciwe wobec osób, które wywiązały się ze swoich obowiązków zgodnie z ustalonym harmonogramem.

Oczywiście ostateczna decyzja należy do Was, jednak w mojej ocenie warto mieć na uwadze, że akceptowanie takich sytuacji podważa sens ustalania jakichkolwiek terminów.

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

Kierujesz się brakiem opisu, sam jego nie wrzucając?😅👍

przeciwnie, inaczej bym nie czekał

czekają mnie jeszcze dość ciężkie pojedynki także robienie opisu w drugiej rundzie uznałem za bezcelowe

Teraz, Ashigaru napisał(a):

Szanowni,

czy dobrze rozumiem, że – biorąc pod uwagę prezentowaną postawę – terminy obowiązują wyłącznie tych, którzy ich przestrzegają?

Szanowny

nasza gra jest w kondycji jakiej jest, jeśli będziemy pozbawiać szans każdego kto nie da opisu w terminie, cchoć i tak w ciągu tygodnia zostało napianych z 5 postów we wszytkich seriach, to lepiej od tego nie będzie

Brave jest na tyle uznanym w moich oczach userem, że spokonie zasługuje na taki kredyt, a co zrobią inni to już ich sprawa

Godzinę temu, Tecu napisał(a):

Takie lekceważenie przeciwnika i zbytnia pewność siebie, często nie wychodzi za dobrze.

Przy okazji lekceważysz także nas 😢

możesz to odbierać jak chcesz, dla mnie każdy opis to dość sporo pracy i zawsze staram się by trzymał poziom, ciężko też jest lekceważyć przeciwnika, którego nie ma, ale może Ty to widzisz inaczej, Twoje prawo

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

58 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Panowie zgrzyt, może ktoś mnie nakieruje.

Za 2 tygodnie gdzieś lece na półtora miesiąca, nie wiem gdzie, ale nie mam czasu na specjalny research.

Korcą mnie opcje:

1. Północny Wietnam, Laos, region Junnan w południowych Chinach; myslalem zeby zaczac w Hanoi w Wietnamie, a zakonczyc w Chongqing w Chinach;
2. Peru+Boliwia
3. Brazylia
4. Armenia+Azerbejdzań+Uzbekistan+zachód Kirgistanu (tu najbezpieczeniej, bo znam już częsć kaukazu i kirgistan).

Chciałbym się zmieścić ze wszystkim wliczajac loty 15 k, totalny maks 20 k (ale no nie chciałbym do tego dobic).

potrafie jezdzic budzetowo. korci mnie najbardziej opcja nr 1 kulturowo i z ciekawosci, ale odstrasza pora deszczowa (choc bede mial totalana elastycznosc zeby uciec z deszczu, ewoluowac plany etc). przez wilgotnosc owady etc gorąco, troche może być ciezko wytrzymac (?) byl kto na przełomie czewca/lipca w tych rejonach i dawał na luzie rade? brak google, apek zachodnich w chinach sie obawiam trudnosci w przemieszczeniu, bo nie bede jezdzil miedzy najwiekszymi miastami, tylko lokalnie przyrodniczo.

południowa ameryka wzgledem azji  boje sie, ze finansowo ciezko to bedzie zrobic w budzecie 15k

co lubie? podróż "przed siebie",  wiekszosc czasu przyroda, klimaty lokalsowe, mniej tłocznie, miejsca z historią. ale 1/4 wyjazdu pewnie chcialbym spedzic  w mieście, sie pobawic, dziewczyny etc

na jakies szczepienia nie jest za pózno jak zrobie na tydzien przed i to nie skomplikuje mi sytuacji zdrowotnej?

z tego co patrze loty do ameryki pld wzgleddem azji tak 1.5 k drozsze 

Dla kolegów z begm i na opis czasu nie ma. Niby cos w robocie. Niby jakaś decyzja przed ktora strach coś innego zrobić. 
A tu i opisik obszerny i czas na dywagacje. 

nieładnie.  Kij w doope 

Leć do Brazylii. Może się problem sam rozwiąże.  

Edytowane przez ignazz

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Dla kolegów z begm i na opis czasu nie ma. Niby cos w robocie. Niby jakaś decyzja przed ktora strach coś innego zrobić. 
A tu i opisik obszerny i czas na dywagacje. 

nieładnie.  Kij w doope 

Leć do Brazylii. Może się problem sam rozwiąże.  

Przyznam się, że też wolałbym planować podróż niż pisać opis w pojedynku w którym zdaję sobie sprawę, że przegram.

Ale oczywiście rozgoryczenie też rozumiem, kwestia szacunku.

A by być w temacie podróżniczym to nie pomogę, bo z tych kierunków byłem tylko w Wietnamie i to na południu i w zimę (nawet ostatnią). No i nie na dziewczynki tylko z rodziną 😉