Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

natchniony nadchodzącym deadline postanowiłem zapytać Groka o staty Brunsona w T2, po kilku poprawkch by dobrze trafił w timelajn wypluł coś takiego

Tradycyjne statystyki (średnie na mecz):

• Punkty: 24.8
  • Zbiórki: 3.6
  • Asysty: 6.7
  • Przechwyty: 0.9
  • Bloki: 0.1
  • Straty: 2.4
  • FG%: 46.1%
  • 3P%: 35.2%

Zaawansowane statystyki (ważone):

• True Shooting % (TS%): 57.1%
  • Offensive Rating (ORtg): 118.8
  • Defensive Rating (DRtg): 115.9
  • Net Rating: +2.9

wszystko się zgadza z dokładnościa co do jednej dzisiętnej, nie wiem tylko jak z netratingiem bo nba.com coś znowu wali w człona

a najlepsze, że zajmuje mu to dwie sekundy

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 21.02.2026 o 22:05, Alonzo napisał(a):

Ktoś planuje wrzucić opisy jeszcze, czy już tak zostanie - dwa moje + Marcusa? 

Ale jak wszyscy zrobią opis i będą dawać sobie po 20 zwycięstw jak Ty i Marcus, to bedzie problem. Imo Lepiej nie robić! 

Edytowane przez RonnieArtestics

2 minuty temu, 24kobe8 napisał(a):

Ja kiedyś próbowałem grokiem to były spore rozbieżności, i stwierdziłem ze to o kant d.. rozbić. Było to bodaj w ubiegłym 3T. Moze cos sie poprawiło ale wówczas wyglądałoby slabo.

Na początku daje zupełnie od czapy staty, albo pisze, że nie może znaleźć a jak się ochrzani to już wychodzi lepiej, ale jak widać nie dokładnie.

Ma nas w dupie jak większość pracowników 😂

1 minutę temu, Tecu napisał(a):

Masz rację. Na oko wyglądały solid, nie ma tam od czapy statów, ale nie są do końca precyzyjne niestety 😐

Nie mylą się dużo, ale jednak.

no właśnie, ja wczoraj poświeciłem z 5h by spróbować to ogarnąć a mam to płatną wersje, już go nawet straszyłem, że do Elona zadzwonię, sprawa jest o tyle dziwna, że te statystyki Brunsona co podałem wyżej są poprawne w 99%, problem jest chyba wtedy gdy każesz mu liczyć cały roster naraz, będę nad tym kminił i jak mi się coś uda w temacie to dam znać

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no właśnie, ja wczoraj poświeciłem z 5h by spróbować to ogarnąć a mam to płatną wersje, już go nawet straszyłem, że do Elona zadzwonię, sprawa jest o tyle dziwna, że te statystyki Brunsona co podałem wyżej są poprawne w 99%, problem jest chyba wtedy gdy każesz mu liczyć cały roster naraz, będę nad tym kminił i jak mi się coś uda w temacie to dam znać

Z tego co pamiętam jak działało rok temu to wklepywałem po 1 nazwisku.

U Ciebie coś nie pykło z absencjami na pewno, w opisie masz inne niż wychodzą z gier 29-55 (np. Jokić miał 16 absencji, a u Ciebie wychodzi, że grał w 14 meczach)

3 minuty temu, january napisał(a):

U Ciebie coś nie pykło z absencjami na pewno, w opisie masz inne niż wychodzą z gier 29-55 (np. Jokić miał 16 absencji, a u Ciebie wychodzi, że grał w 14 meczach)

masz rację z jakiegoś powodu na samym początku wpisałem 14 absencji sobie na kartce by potem ułatwić Grokowi liczenie na bazie ostatnich spotkań, a powinno być 11, mam nadzieję, że to jedyny błąd, poprawiam już w opisie

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

masz rację z jakiegoś powodu na samym początku wpisałem 14 absencji sobie na kartce by potem ułatwić Grokowi liczenie na bazie ostatnich spotkań, a powinno być 11, mam nadzieję, że to jedyny błąd, poprawiam już w opisie

W arkusz masz absencje swoje :) :

Nuggets
Jalen Brunson 3
Alex Caruso 10
Josh Hart 10
Jerami Grant 14
Nikola Jokić 16
Tim Hardaway Jr. 1
Peyton Watson 4
Royce O’Neale 0
Dean Wade 10
Jaylin Williams 12

2 godziny temu, LONGER01 napisał(a):

Bulls chyba nie mogą grać kolejnego trymestru w trzynastu? Hardcap nie pozwala im nikogo podpisać.

+ Zubac ma otrzymać +10% za awans Play In 

Temat jest na tapecie Rady. Jesteśmy w kontakcie z Pablo. W najbliższym czasie pojawi się adekwatny Komunikat, ale dzięki Longer za czujnośc 👍

54 minuty temu, january napisał(a):

U nas przy bonusach od początku była zasada, że to jest wypłacane w podsumowaniu finansowym (można zerknąć finanse 23-25 - Bulls i Magic), a nie liczy się do salary.

Ale jak ten bonus się zrealizuje, to co wtedy?

Bonusy dzielimy na realistyczne do zrealizowania i nierealistyczne.

Realistyczne liczymy do salary.

Mówimy o hard capie przecież.

Edytowane przez Alonzo

18 minut temu, Alonzo napisał(a):

Ale jak ten bonus się zrealizuje, to co wtedy?

Bonusy dzielimy na realistyczne do zrealizowania i nierealistyczne.

Realistyczne liczymy do salary.

Mówimy o hard capie przecież.

U nas bonusy inaczej weszły w 2023 bodajże (nie było nic o tych realistycznych i nierealistycznych) i tak zawsze było liczone, że nie idzie to do salary tylko do podsumowania finansowego jako wydatek jak się spełni.