Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem czy tankiem można nazwać to co obecnie grają Zachire czy Billal lub nie gra zupełnie Tre. Na to że mi gracze podkoszowi się pobiją na boisku i pójdą zawieszenia nie mam zdania oficjalnie a pomiędzy wierszami popieram swoich graczy. Liga wymyśla czasem rozwiązania które robią ligę soft. Na to mojej zgody nie ma. I popieram graczy. 

Oficjalnie z pokorą przyjmę kary od ligi. 

1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

@ignazz już widzę tank na pełnej kurwie?

25&5 spotkań w zawieszeniu. 

11 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie wiem czy tankiem można nazwać to co obecnie grają Zachire czy Billal lub nie gra zupełnie Tre. Na to że mi gracze podkoszowi się pobiją na boisku i pójdą zawieszenia nie mam zdania oficjalnie a pomiędzy wierszami popieram swoich graczy. Liga wymyśla czasem rozwiązania które robią ligę soft. Na to mojej zgody nie ma. I popieram graczy. 

Oficjalnie z pokorą przyjmę kary od ligi. 

25&5 spotkań w zawieszeniu. 

xd

2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

srednio dbasz o dobrostan psychiczny townsa

skoro z butlerem sobie nie poradzil, to ktoś wierzy, że z greenem i stewartem byloby inaczej?

Magic ugruntowali sobie przez lata w BeGM  znaną powszechnie kulturę organizacji.

KAT w BeGM grał już w 7 sezonach w playoffs - 2 razy I rd, 1 - 2nd rd, 3 razy ECF i 1 raz BeGM Finals.

Skoro Alvarado i Sochan w rl Knicks mogą być obrońcami KATa, to Dray i Beef Stew tym bardziej. rl Wolves nieokiełznało Jimbo. KAT jest pewnego rodzaju ewenementem w mojej drużynie, bo  wszyscy inni gracze, którzy grali/grają w Orlando charakteryzują się dość skonkretyzowanymi cechami. W Magic KAT przez te lata doświadczenia etap przejścia w dojrzałość miałby już pewnie od jakiegoś czasu za sobą - i tego mi w naszej grze brakuje, że ignorujemy to BeGMowe doświadczenie. 

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

W Magic KAT przez te lata doświadczenia etap przejścia w dojrzałość miałby już pewnie od jakiegoś czasu za sobą - i tego mi w naszej grze brakuje, że ignorujemy to BeGMowe doświadczenie. 

to tak nie działa.

pogłebiałoby to jego problemy, a nie odwrotnie

Edytowane przez człowiek...morza

18 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

srednio dbasz o dobrostan psychiczny townsa

skoro z butlerem sobie nie poradzil, to ktoś wierzy, że z greenem i stewartem byloby inaczej?

Stew nigdy nie miał kłopotów z kolegami z drużyny jak Jimmy. Raczej generuje problemy na ławce przeciwników. Niewykluczone że gdy ktoś z widowni nawet obrazi teraz Kata to nie dostanie z liścia. Więc biorąc pod uwagę że gracze NBA czytają nasze forum bym zaczął się pilnować w obrażaniu niektórych graczy. 

2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

to tak nie działa.

Gdybanie. To tak jakby wymyślać że LaMelo mając kluby nowojorskie by grał dużo gorzej niż w Charlotte. 

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

to tak nie działa.

ja rozumiem że tak byś wolał :) 

Jednak w Orlando od samego początku ma całkowitą stabilność. Nie przewija się w plotkach transferowych i ma ugruntowaną pozycję współlidera. Otoczony jest zawsze grupą weteranów oraz graczy wydraftowanych przez Magic i rozwijanych spokojnie przez klub. Cała drużyna rozwija się wręcz podręcznikowo - taki mam model drużyny. :) 

Isaiah Stewarta cenię najbardziej za serducho jakie oddaje swojej drużynie i mam szczerą nadzieję, że zostanie w Orlando Magic już do końca swojej kariery będąc pewnego rodzaju odpowiednikiem Udonisa - ale nie tego, którego spora część z nas pamięta z siedzenia na ławce, ale z tych sezonów z DWadem i Shaqiem oraz później z LBJem i Boshem :) 

5 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

A byla jakas wymiana, czy co? 

Tampering ?

Moze simbasket ? 

@Alonzo ocb?

Na linii Magic - Spurs wszystko jest dopięte ;)

Deal wstrzymany z ogłoszeniem z dwóch innych powodów - jeden formalny, a drugi związany z możliwością wymiany jednego z graczy do innego teamu i wtedy ewentualnego rozszerzenia wymiany o ten team. :) 

25 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

A byla jakas wymiana, czy co? 

Tampering ?

Moze simbasket ? 

@Alonzo ocb?

Spurs przez ogłoszenie że gracz dostępny z automatu wyrażają zgodę na rozmowy gracza z innym klubem łącznie z rozmową o extension. Tampering to nie jest. 

Równocześnie dziękuję innym GM za oferty bo rozmowy trwały równolegle. I to w miłej atmosferze. 

Że mną nie można przegrać wymiany więc zapraszam innych GM.