24kobe8 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 @kuba2419 masz chyba pełną skrzynkę, prośba o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 24 minuty temu, LAF napisał(a): Z dniem 01.07 dam na forum Multiway Part II i tym samym kończę udział w tej zabawię a drużynę przejmie @january No nie no. Teraz to już Bux prowadzę, zupełnie inaczej bym offseason w Hornets rozgrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Godzinę temu, LAF napisał(a): Z dniem 01.07 dam na forum Multiway Part II i tym samym kończę udział w tej zabawię a drużynę przejmie @january Zostań. Proszę. Robić z Tobą wymiany to przyjemność. I co by nie pisać dodajesz grze kolorytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 2 godziny temu, LAF napisał(a): Z dniem 01.07 dam na forum Multiway Part II i tym samym kończę udział w tej zabawię a drużynę przejmie @january 2 godziny temu, january napisał(a): No nie no. Teraz to już Bux prowadzę, zupełnie inaczej bym offseason w Hornets rozgrywał. Godzinę temu, ignazz napisał(a): Zostań. Proszę. Robić z Tobą wymiany to przyjemność. I co by nie pisać dodajesz grze kolorytu. @Szulim @january @Reikai Przenieście te posty tutaj z tematu Komunikaty jak możecie. @LAF @ignazz czego nie rozumiecie w kwestii podstawowych zasad BeGM, że są tematy w których się po prostu nie dyskutuje bo robicie burdel? @LAF - jak chcesz coś ogłaszać, to jest temat Media Room @ignazz - dobrze wiesz, że mamy mnóstwo tematów, gdzie można komentować różne kwestie. Stosowanie się do tych naprawdę fundamentalnych zasad ułatwiłoby nam przekazywanie istotnych informacji, bo później jest chaos we wszystkich tematach. 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a ktoś tak może by o interes Hornets zaczął dbać? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Zostań. Proszę. Robić z Tobą wymiany to przyjemność. I co by nie pisać dodajesz grze kolorytu. a ktoś tak może by o interes Hornets zaczął dbać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 14 minut temu, Alonzo napisał(a): .. no ja to napisałem chwilę po nich, nie denerwuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 54 minuty temu, Alonzo napisał(a): @Szulim @january @Reikai Przenieście te posty tutaj z tematu Komunikaty jak możecie. @LAF @ignazz czego nie rozumiecie w kwestii podstawowych zasad BeGM, że są tematy w których się po prostu nie dyskutuje bo robicie burdel? @LAF - jak chcesz coś ogłaszać, to jest temat Media Room @ignazz - dobrze wiesz, że mamy mnóstwo tematów, gdzie można komentować różne kwestie. Stosowanie się do tych naprawdę fundamentalnych zasad ułatwiłoby nam przekazywanie istotnych informacji, bo później jest chaos we wszystkich tematach. .. January odpisał pierwszy i się go nie czepiasz? Ja napisałem jako 3. A dostałem najmocniejsza reprymendę. Lbs tez nie dostał spadaj na szczaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 kropkami dostałem przecież a może to mocz pogardy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 @january zamiast ciepłych papci w Bucks, weź Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @january zamiast ciepłych papci w Bucks, weź Hornets. Chciałem, ale LAF ruchy już porobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 5 minut temu, january napisał(a): Chciałem, ale LAF ruchy już porobił. Ten deal to w ogóle legalny jest? Chyba rada musi się temu przyjrzeć, bo Hornets oddają stertę picków za darmo. Co lepsze jeden komisz w to zamieszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ten deal to w ogóle legalny jest? Chyba rada musi się temu przyjrzeć, bo Hornets oddają stertę picków za darmo. Co lepsze jeden komisz w to zamieszany chciałem pytać czy cena za zejście z #14 na #9 to niedoszacowane dwa 2ndy, ale co ja tam wiem, to nie pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 13 godzin temu, LAF napisał(a): Z dniem 01.07 dam na forum Multiway Part II i tym samym kończę udział w tej zabawię a drużynę przejmie @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 (edytowane) czy wsord zawodnikow w naszej grze jest wiekszy przegryw/idiota od janisa? odszedł do organizacji w ktorej bedzie bił głową w mur w 2 rundzie i jeszcze przedłuzył kontrakt (gosc niespelna rozumu), od organizacji, ktora wlasnie wchodzi do finalu i ma ogolnie duzo lepsze perspektywy zarowno krotkofalowe jak i te dlugo Edytowane 15 Czerwca 2025 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): czy wsord zawodnikow w naszej grze jest wiekszy przegryw/idiota od janisa? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): czy wsord zawodnikow w naszej grze jest wiekszy przegryw/idiota od janisa? ..chociażby LaMelo który nie wziął maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 17 minut temu, LAF napisał(a): Ten pet Adams ( według Waszego głosowania ) dostał 39/3. Mam nadzieję , że wyższe dostaną JC oraz HH , którzy są lepsi od niego. Licze na konsekwencje ale o co chodzi skad ten ryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 25 minut temu, LAF napisał(a): Licze na konsekwencje przeciez Ty jestes podobno na wylocie, jedyne konsekwencje jakie poniesiemy, to burdel po Twoich wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): Od 15.06. opisy NBA Finals ale brakuje tematu, wszyscy pochłonięci Draftem pewnie   @january @LeweBiodroSmoka jak tam forma w Mil i Den? Tylko nie pisz wstępniaka do serii bo Ci się oberwie jak mi za wstawienie kalendarium meczowego Finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi