Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, ignazz napisał(a):

W razie czego mam 4mln cap space więc miło że nie powinienem pomogę jakby raport był srogi 

Nie sprzedaję:) Ale 2-6 miesięcy absencji Donte bolą strasznie, kiedy typ wykręcał w Lakers 16/5/4 na 63 ts i 43,6% za 3 przy 3.7 trafionych trójkach na mecz, grrr. A tak to dał mi tylko 12 zajebistych meczyków (zawsze coś, ale chcieliśmy wiyncyj).

Szkoda, atak na najlepszy bilans w lidze w 2T się po tym urazie już nie uda, a dobrze żarło:)

W dniu 20.01.2025 o 23:09, ignazz napisał(a):

W razie czego mam 4mln cap space więc miło że nie powinienem pomogę jakby raport był srogi 

Teraz żartuje ale oferty się łączą 

Widzę nawet ścieżkę do mistrzostwa 

1 godzinę temu, january napisał(a):

Peszek no,

Ale ze big 3 z średnia wieku 38 lat będzie zdrowe, a Donte i Lively urazy takie złapią poważne z niczego to się nie spodziewałem :)

Możesz wsiąść sprawy w swoje ręce a nie inni heheszki dają 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
28 minut temu, bogans2 napisał(a):

Ktoś wie z jakiego to wyjątku?

Shams Charania: The Charlotte Hornets are converting two-way forward Moussa Diabate to a standard three-year NBA contract, sources tell ESPN. Diabate has averaged 4.7 points and 7.1 rebounds this season for the Hornets.

The Hornets are using a portion of their room exception to complete the signing, according to Bobby Marks of ESPN (Twitter link). Charlotte used that exception to acquire three players (DaQuan Jeffries, Charlie Brown Jr., and Duane Washington) from the Knicks in the Karl-Anthony Towns trade in the fall, but still had enough of it left over to accommodate a deal for Diabate.

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

The Hornets are using a portion of their room exception to complete the signing, according to Bobby Marks of ESPN (Twitter link). Charlotte used that exception to acquire three players (DaQuan Jeffries, Charlie Brown Jr., and Duane Washington) from the Knicks in the Karl-Anthony Towns trade in the fall, but still had enough of it left over to accommodate a deal for Diabate.

Jeśli dam Diabate kontrakt w trzecim trymestrze na 1+1TO to ile mnie wyniesie pierwszy rok na 1/3 umowy? Dalej to tak działa?

Będzie umowa na 600 tys czy 1.8mln?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

@Alonzo i reszta Rady

jest tak mało opisów, że można by chyba przełożyć deadline do jutra, zaraz mam mecz Nuggets, pewnie i tak skończyłbym po północy, chyba ostatecznie nie wyjdzie to na gorsze 

Przedyskutujemy to w Radzie i damy znać 👍

Ale moim skromnym zdaniem, jak ktoś wrzuci opis w nocy, to nie powinno być problemów. Tak samo mało kto pewnie zagłosuje w nocy czy z samego rana (zresztą taki GM zawsze może zmienić bilans po zapoznaniu się z opisem).