człowiek...morza Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a to Sk****SYŃSTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 W dniu 2.01.2023 o 00:06, Szulim napisał(a): ORL Rayjon Tucker min Udonis Haslem min cut: Tucker (...) Podpisy: ORL: Tucker (and cut), Haslem min Aż sobie obaczyłem @człowiek...morza o co tam chodzi w tym co cytujesz - a tam Dyzma BeGM Rayjon Tucker dostał swoją $$$ ode mnie i to z bonusem. podczas tego sezonu - to tylko info dla GMów, którzy nie wiedzą o co chodzi. Inby dla 12-latków nie dla mnie. Bawcie się dobrze. Jak też chcesz na ignora to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): Aż sobie obaczyłem @człowiek...morza o co tam chodzi w tym co cytujesz - a tam Dyzma BeGM Rayjon Tucker dostał swoją $$$ ode mnie i to z bonusem. podczas tego sezonu - to tylko info dla GMów, którzy nie wiedzą o co chodzi. Inby dla 12-latków nie dla mnie. Bawcie się dobrze. Jak też chcesz na ignora to nie ma sprawy po 3,5 roku dostał umowę- idąc tym tokiem rozumowani, jeśli Donwiddie dostanie ofertę od Suns latem 2026 to nie będzie już sk****synstwo, tylko normalna rzecz? Dyzma, nie Dyzma, ja mam i tytuł i zespół stworzony bez tanku, Ty masz zespół zbudowany na tanku i największym sukcesem jest final konferencji Chyba jednak nie za bardzo jesteś tutaj dla mnie rywalem pod względem dokonań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Kto na browara w wawie dziś lub jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 21.07.2023 o 18:49, Qcin_69 napisał(a): Dalej, ponawiam petycje- zero deali przez 2 lata z Jazz i Bux i luz, nie draże dalej tematu Wtf ? Why Bucks ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Btw, Brat erniego jeszcze wróci ? śmiesznie wyszło jeśli zniknął już na dobre Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Może @ignazz by przejął Suns? Nie miałby poczucie straty Dejounte Murraya A najlepiej to @Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Może @ignazz by przejął Suns? Nie miałby poczucie straty Dejounte Murraya A najlepiej to @Lucas Proszę nie straszyć, już myślałem że o to mi wpierdol w trnavie wypominacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Suns wnioskują o DPE w wyniku kontuzji Lonzo Balla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) „Throwback to this interview when Jaylen Brown said he’ll Have 5 rings by age 28. He has two more years to win 5 championships. „ Powinien grać w Knicks w begm! @człowiek...morza swietnie byś się z nim dogadywał ( tak żeby nie było że się uwziąłem na pablo, lafa i MC ) Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): „Throwback to this interview when Jaylen Brown said he’ll Have 5 rings by age 28. He has two more years to win 5 championships. „ Powinien grać w Knicks w begm! @człowiek...morza swietnie byś się z nim dogadywał ( tak żeby nie było że się uwziąłem na pablo, lafa i MC ) no był wątek o którym mało kto pamięta, a w którym przecieły się moje losy i browna mianowicie gdy w zaledwie 2 tygodnie znowu nalałem z pustego i stworzyłem potęge jazz i ów browna ściągnałem, tworząc skład cp3-lavine-brown-green-ayton-hayward. jedna z głównych historii begm "co by było gdyby". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): no był wątek o którym mało kto pamięta, a w którym przecieły się moje losy i browna mianowicie gdy w zaledwie 2 tygodnie znowu nalałem z pustego i stworzyłem potęge jazz i ów browna ściągnałem, tworząc skład cp3-lavine-brown-green-ayton-hayward. jedna z głównych historii begm "co by było gdyby". inna to co by było gdyby Minnesota nie zwolniła Cię z funkcji basenowego i nie pozwoliła na powrót do Knicks. Czy Woodenowi udałoby się zdobyć tytuł bez pomocy Człowieka Morza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 12 godzin temu, LAF napisał(a): EVAN FOURNIER jest dostępny. Jak ktoś widział mecz z Kanadą to wie w jakiej jest dyspozycji. Oddam półdarmo bo po jednym meczu nie ma co wyciągać daleko idących wniosków , ale jakby ktoś dostrzegł coś w nim to zapraszam na priv pisz do @człowiek...morza , jest fanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 To na kogo u nas wypadło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 @Braveheart22 chełpiący się jaki to steal wyłapał z jego podpisem extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 30 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Braveheart22 chełpiący się jaki to steal wyłapał z jego podpisem extension Jeżeli dostanie wyrok skazujący to ten kontrakt będzie świetny bo spadający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ponoć ślady duszenia, połamana co najmniej jedną kość. Zawsze był dzbanem, ale to level wyżej niż Miles Bridges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): @Braveheart22 chełpiący się jaki to steal wyłapał z jego podpisem extension Pokażesz jeden wpis, gdzie się tak niby mocno chwalę tym extension? Czy może od razu przeprosisz? Wyraźnie mnie z kimś pomyliłeś Marcusie. A sytuacja c***owa, bo może być, że martwe siano przez rok niestety w moim salary, bo skazany to tak czy siak raczej szybko nie będzie. Zobaczymy co na to liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) @Braveheart22 załatwimy ci Arrested Player Exception wkrotce może być bardzo modne na salonach NBA Edytowane 11 Września 2023 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 36 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Pokażesz jeden wpis, gdzie się tak niby mocno chwalę tym extension? Czy może od razu przeprosisz? Wyraźnie mnie z kimś pomyliłeś Marcusie. A sytuacja c***owa, bo może być, że martwe siano przez rok niestety w moim salary, bo skazany to tak czy siak raczej szybko nie będzie. Zobaczymy co na to liga. On w RL tylko 1 rok ma gwarantowany w kontrakcie, takze pewnie go zwolnią i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi