ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Lubię w beGM teorie spiskowe. Przecież to ja jestem twórca teorii potwierdzającej istnienie Spółdzielni Tu jak na razie wpisy GM to raczej bym nazwał Alibi Rady na ofertę Dejounte a sam GM znalazł się w grze po tym jak zaatakowałem sensowność oferty klubu bez GM dla Dejounte. Nawet bym nazwał to wspólna inicjatywą Panów Sz & MC. To bardzo niebezpieczna gra bo na tym koncie moim zdaniem wisi przyszłość beGM. Jeżeli to sztuczka aby przepchać Dejounte do Suns zarządzanych Radnymi to wiem co będzie. Na razie nic a nic mnie nie przekonuje obecna sytuacja a zbieg okoliczności KOSMICZNY. WRĘCZ co do sekundy. A zbiegi okoliczności ze nowa dusza uwielbia oferty w ciemno Rady wcześniej to już w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) 15 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Byku, trafiłeś na forum przypadkiem i od razu ładujesz w begm, wiec brzmi to jakbyś był jakimś kolejnym pionkiem Szulima, albo multikontem- wyprowadź mnie z błędy zamiast smieszkowac Zwróć uwagę, że FatBaller to anagram od Tal Flaber. Może to moje szachowe alter ego Edytowane 21 Lipca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Żartowałem z wklejonymi filmikami ale sytuacja niestety pasuje jak ulał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 5 minut temu, ignazz napisał(a): Lubię w beGM teorie spiskowe. Przecież to ja jestem twórca teorii potwierdzającej istnienie Spółdzielni Tu jak na razie wpisy GM to raczej bym nazwał Alibi Rady na ofertę Dejounte a sam GM znalazł się w grze po tym jak zaatakowałem sensowność oferty klubu bez GM dla Dejounte. Nawet bym nazwał to wspólna inicjatywą Panów Sz & MC. To bardzo niebezpieczna gra bo na tym koncie moim zdaniem wisi przyszłość beGM. Jeżeli to sztuczka aby przepchać Dejounte do Suns zarządzanych Radnymi to wiem co będzie. akurat z Murrayem to sam spierdoliles, wiec tu się nie doszukuj spisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): wali c***em na kilometr, szukanie slotow. sfanatyzowane gdy masz tyle lig dookoła już śmierdzi. Mam tylko nadzieje, ze Rada zgodzi się ze nie ma możliwości żadnych deali na linii FatBaller a Jazz/Bux przez najbliższe 2 sezony. Juz nie będę drążył tematu, bo szanse ze nie jesteś kuzynem Szulima z Katowic są imo malutkie Earnie na propsie, on i Reikai z tego nowego zaciągu klasa, szkoda ze Erniemu spierdolili eksperci z Rady rok temu FA bo mógłby mieć bdb team @Qcin_69 nie wiem co masz do mnie, ale przestan sie bawic w Jamesa Bonda chlopie. Nie jestem tym za kogo mnienuwazasz. Jestem tu nowy i nie muszę z Tobą robić interesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Teraz, FatBaller napisał(a): @Qcin_69 nie wiem co masz do mnie, ale przestan sie bawic w Jamesa Bonda chlopie. Nie jestem tym za kogo mnienuwazasz. Jestem tu nowy i nie muszę z Tobą robić interesów I to jest słuszna koncepcja! Uważaj na Cyganów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Zwróć uwagę, że FatBaller to anagram od Tal Flaber. Może to moje szachowe alter ego Fat Baller to dlatego że kiedyś grałem w basket na poziomie 2 ligi a obecnie jestem gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 1 minutę temu, FatBaller napisał(a): Fat Baller to dlatego że kiedyś grałem w basket na poziomie 2 ligi a obecnie jestem gruby Ja swoją nadwaga stworzyłem nowa pozycje na boisku. Grubszy skrzydłowy. Witaj w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 2 minuty temu, FatBaller napisał(a): @Qcin_69 nie wiem co masz do mnie, ale przestan sie bawic w Jamesa Bonda chlopie. Nie jestem tym za kogo mnienuwazasz. Jestem tu nowy i nie muszę z Tobą robić interesów Byku nie mam nic do Ciebie o ile Ty to Ty. Po prostu martwię się ze na forum na którym regularnie udziela się całkiem sensowna liczba zweryfikowanych userow pojawia się ktoś zupełnie obcy i z miejsca trafia do beGM gdzie już historia nauczyła, ze większość tych meteorytów znika po zrobieniu pierwszego dealu ze swoim kolega. @MarcusCamby to ze ktoś z nikad od razu pisze z Tobą tez jest nieco zastanawiające, w sumie przez kogo wejść najłatwiej do gry jak nie przez nieskazitelnego Pelikana? / Dalej, ponawiam petycje- zero deali przez 2 lata z Jazz i Bux i luz, nie draże dalej tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): Byku nie mam nic do Ciebie o ile Ty to Ty. Po prostu martwię się ze na forum na którym regularnie udziela się całkiem sensowna liczba zweryfikowanych userow pojawia się ktoś zupełnie obcy i z miejsca trafia do beGM gdzie już historia nauczyła, ze większość tych meteorytów znika po zrobieniu pierwszego dealu ze swoim kolega. @MarcusCamby to ze ktoś z nikad od razu pisze z Tobą tez jest nieco zastanawiające, w sumie przez kogo wejść najłatwiej do gry jak nie przez nieskazitelnego Pelikana? / Dalej, ponawiam petycje- zero deali przez 2 lata z Jazz i Bux i luz, nie draże dalej tematu Nie znam tu nikogo @Qcin_69 fajnie się zapowiada ta liga i oby tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Panowie, odstawcie te teorie spiskowe na bok. Mnie bardziej zastanawia czy ja, Karpik i człowiek morza jesteśmy wyłączeni z głosowania Dejounte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Panowie, odstawcie te teorie spiskowe na bok. napisał koleś co od 5 lat napierdala od Spółdzielni xd / Nie jestescie, bo i czemu mielibyście? Nie dotyczy to was wszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): napisał koleś co od 5 lat napierdala od Spółdzielni xd Nie obrażaj mojej inteligencji, przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Ooo @MarcusCamby witaj w klubie szpiegów, multikont, multizespolow by dr Qcin apropo @Qcin_69 - nie ja znalazłem tego GMa tylko @ernie9005 wiec twoja teoria jebie na kilometr ale dzień bez wspomnienia ze prowadzę 10zespolow w beGM jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 3 minuty temu, Szulim napisał(a): Ooo @MarcusCamby witaj w klubie szpiegów, multikont, multizespolow by dr Qcin apropo @Qcin_69 - nie ja znalazłem tego GMa tylko @ernie9005 wiec twoja teoria jebie na kilometr ale dzień bez wspomnienia ze prowadzę 10zespolow w beGM jest dniem straconym Szulim nie bądź bezczelny xd kto ma wiedzieć ten wie xd screeny są 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie obrażaj mojej inteligencji, przyjacielu Oj Marcusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 15 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Mam tylko nadzieje, ze Rada zgodzi się ze nie ma możliwości żadnych deali na linii FatBaller a Jazz/Bux przez najbliższe 2 sezony. Ty powinieneś mieć dożywotniego bana na deale z Wizz i Hornets w takim razie. Mam screeny z BDG i Torunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ty powinieneś mieć dożywotniego bana na deale z Wizz i Hornets w takim razie. Mam screeny z BDG i Torunia. przecież miałem roczny ban na deale z Lafem xd 6 minut temu, LAF napisał(a): Z Tobą też w takim razie Mam screeny ze Szczecina Hue hue no LBS to ma tyle wspólnego ze Szczecinem co Włocławek z turystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): no LBS to ma tyle wspólnego ze Szczecinem co Włocławek z turystyka Przecież się tam urodziłem. 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): przecież miałem roczny ban na deale z Lafem xd widocznie za krótko, trzeba naprawdę mieć coś nie tak z podzespołami by z miejsca połączyć Ballera z Szulimem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 22 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Przecież się tam urodziłem. widocznie za krótko, trzeba naprawdę mieć coś nie tak z podzespołami by z miejsca połączyć Ballera z Szulimem A turystyka urodziła się we Włocławku, wiec wszystko się zgadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 22 godziny temu, Alonzo napisał(a): Jedną z zasad z którymi się fundamentalnie nie zgadzam jest łamanie danego słowa - nienawidzę takiego sk****syństwa.. W dniu 9.01.2020 o 15:05, Alonzo napisał(a): U mnie - tak jak pisałem - jeżeli Rayjon wybierze Magic - będzie grał w 3T, gdzie będę chciał bardziej ogrywać moją młodzież. Podpisując go myślą nie tylko o tym sezonie, ale przede wszystkim o przyszłości - stąd nie składałem ofert takim graczom jak McRea, czy Wanamaker. Liczę na to, że gracz przekona mnie do swojej gry (w realu widać w jego grze sporo podobieństw do Mitchella, u boku którego gra w rl Jazz) - stąd jego podpisanie jest dla mnie tak istotne. W dniu 25.11.2020 o 16:13, Alonzo napisał(a): Dlatego Rayjon Tucker dostanie nową propozycję kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi