barcalover Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Russell przez dwa "l" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pelinka widzę, że atakuje z dużej rury. Kursy z painta widzę się opłaciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calagan Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ale przed Zubacem trochę więcej nauki. Nie mówię, że Okafor ma być naszym C docelowo. Ale jeśli sprowadzić go tanio, to można sprawdzić co potrafi dając mu na początek te +/- 30min. Zespół bardziej ułożony, z poukładana koszykówką, jakimś sensownym PG i testujemy. Przecież jak się odbuduje to można go sprzedać, a może będzie na tyle dobry, żeby zostać na dłużej. Zubac wygląda fajnie na tle mizerii Lakers, ale czy to taki super/hiper poziom to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 przeciez wiadomo co da okafor - jakies 20-10 bez obrony. tacy ludzie czesto koncza jao sixtmani - kanter , monroe ,jefferson. Jest tez ryzyko ze jak juz okafor zacznie robic 20-10 to management sie nabierze na te cyferki i da mu bardzo suty kontrakt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Trey Rodriguez @TreyPOV #Pacers are offering a first rounder and Aaron Brooks for Jahlil Okafor, a league source tells @HoopsInq. #Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Adrian WojnarowskiKonto zweryfikowane@WojVerticalNBA 23 min23 minuty temu Więcej Minnesota's Ricky Rubio remains a significant target for the Knicks today, league sources tell @TheVertical. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Adrian WojnarowskiKonto zweryfikowane@WojVerticalNBA 23 min23 minuty temuWięcej Minnesota's Ricky Rubio remains a significant target for the Knicks today, league sources tell @TheVertical. Jeśli to rzeczywiście prawda, że w tym dealu ma też iść Darek to oficjalnie Thibs ląduje u mnie na półce Viveka, niech jeszcze dorzuci swap picków i mi styka, tradedeadline można zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kiedyś marzyłem o pierścieniu dla Kidda. Później marzyłem o Jasonie w Knicks. Teraz mam tylko dwa marzenia: oby Łotysz był #LotyszeMVP oraz o tym Rubio w Knicks. ZDEJMIJMY W KOŃCU TĄ KLĄTWĘ EWINGA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jeśli to rzeczywiście prawda, że w tym dealu ma też iść Darek to oficjalnie Thibs ląduje u mnie na półce Viveka, niech jeszcze dorzuci swap picków i mi styka, tradedeadline można zamykać. A może go łyknie pod czyszczenie salary i puści po sezonie? Rubio to szklany chłopak z 14 bańkami w następnych dwóch sezonach. Niech dorzuci jeszcze kontrakt Pekovica ( 11,6 MLN USD ) i kasa się zgadza. NYK ma swojego rozgrywającego co lubi podawać a sotka wchodzi w następny sezon z prawie 50 bańkami do wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 The Sixers will make the best deal they can find, of course, but word is Jahlil Okafor's preferred destination on Deadline Day is Chicago. Stein wrzucil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kiedyś marzyłem o pierścieniu dla Kidda. Później marzyłem o Jasonie w Knicks. Teraz mam tylko dwa marzenia: oby Łotysz był #LotyszeMVP oraz o tym Rubio w Knicks. ZDEJMIJMY W KOŃCU TĄ KLĄTWĘ EWINGA!!! Karma is bitch..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dobry ruch Soty pod tank, nie wiem o co chodzi Dobry? Oddając Rubio i tak się wystarczająco osłabiają, nie muszą przyjmować tego kasztana, który tylko wkurwi Townsa i Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 The Sixers will make the best deal they can find, of course, but word is Jahlil Okafor's preferred destination on Deadline Day is Chicago. Stein wrzucil Pisałem parę godzin wcześniej że na pewno do 21:00 poleci. Nie mniej przywołany Stein pisze również: OKC chce Taja Suns chce sprzedać Tysona i Knighta ale coś im średnio idzie A to cieplutkie znów o Rubio: Marc SteinKonto zweryfikowane@ESPNSteinLine 23 min.23 minuty temuWięcej The Knicks, sources say, are pushing for an additional piece from Minnesota in the Rubio/DRose talks and that's been the holdup this week. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Rubio to szklany chłopak z 14 bańkami w następnych dwóch sezonach. Jeśli nic złego się RR nie przytrafi (oby) to w ciągu dwóch sezonów opuści całe 6 spotkań.W sezonie 13/14 grał pełen sezon dodatkowo. Trochę to już urasta do miana legendy o wiecznie połamanym Brooku Lopezie. Edytowane 23 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Jeśli nic złego się RR nie przytrafi (oby) to w ciągu dwóch sezonów opuści całe 6 spotkań. Dodając brak udziału w PO wychodzi trochę więcej spotkań opuszczonych . Edytowane 23 Lutego 2017 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 In addition to P.J. Tucker, Toronto has also pursued Wilson Chandler, league sources say. Denver, like Phoenix, wants a first-rounder back. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Free Trevor Booker!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Free Trevor Booker!!!!!! taa... i może jeszcze do Clippers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Na szczescie fani Bostonu nie musza odswiezac rumorsow.U nas i tak sie k**** nic nie stanie, jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi