Wanish Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Kupiłem buty Nike Prime Hype DF 2016 i mam jedno pytanie dotyczące ogólnie butów do koszykówki czy mogę grać w nich na W-F w piłkę nożną ? Edytowane 5 Lutego 2017 przez Wanish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Grać zawsze możesz, pytanie czy to ma sens. Wg mnie lepiej kupić halówki za 50zł niż niszczyć sobie niezłe buty do kosza. Poza tym buty do kosza w piłce nożnej średnio się sprawdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Podobno wraz z nowelizacją ustawy, zakazano ubierać buty koszykarskie na wf, a te są na czarnej liście i jeśli nie chcesz robić sobie problemów, to nie przyznawaj się, że masz takie w domu w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wystarczy troche pomyśleć... jak bedzie kopał a nich w cokolwiek to pewnie sie zniszczą szbciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wystarczy troche pomyśleć... jak bedzie kopał a nich w cokolwiek to pewnie sie zniszczą szbciej... Przyszedł chłopaczyna zapytać, a Ty go jebiesz. Ładnie to tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie przesadzaj... ale czy to nie jest oczywiste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badylelee Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dodam, że uprawianie niektórych sportów w butach do kosza może być lekko problematyczne. Buty do kosza mają dość specyficzną budowę i ciężko w nich kopać piłkę lub biegać w lesie, jedyną dyscypliną do, której się nadają po za koszem jest siatkówka, a rzadziej nawet i boks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi