Kuba242 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udost臋pnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zastanawiam sie nad kupnem ktorychs z powyzszych butow. Szczerze mowiac to gram w siatkowke, ale jednak od Asicsow i Mizuno wole buty koszykarskie. Zalezy mi przede wszystkim na dynamice i stabilizacji stawu skokowego, nastepnie na amortyzacji. Do tej pory mialem Hyperdunki 2013 i 2014, z ktorych bylem mega zadowolony. Niestety sznurki FlyWire nie wytrzymuja dluzej niz rok. Ten system pasowal mi idealnie, bo mam dluga stope (rozmiar 48) ale dosyc szczupla, a dzieki niemu but idealnie dopasowywal sie do stopy i stawu. Ewentualnie mozecie cos podobnego polecic? Sorry za brak polskich znakow. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
PePe Opublikowano 3 Lutego 2017 Udost臋pnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Cze艣膰, Odnios臋 si臋 do Hyperdunk贸w 2016 i moich ostatnich do艣wiadcze艅 z nimi. Zam贸wi艂em je z nike.com w zesz艂ym tygodniu, przysz艂y bardzo szybko. Ledwo otworzy艂em pude艂ko, od razu zauwa偶y艂em pe艂no kleju nawalone, co przy kolorze niebieskim but贸w, by艂o wida膰 z daleka. Mimo tego, 偶e kleju by艂o w pip, to nie trzyma艂 w jednym miejscu podeszwy z cholewk膮. Wystawa艂y elementy z g膮bki. Przy tej cenie but贸w, to b艂臋dy niedopuszczalne. 聽 Odda艂em je. 聽 Jednak, s膮 bardzo wygodne, dobrze trzymaja kostk臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ghost41 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udost臋pnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mam hyperdunki 2016 i sa to najlepszej trzymajace kostke buty jakie jak dotad mialem (a gram w koszykowke od 1994 roku zawodniczo), dosc wygodne z dobra amortyzacj膮. Osobiscie polecam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
edi_gein Opublikowano 28 Lutego 2017 Udost臋pnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Podepn臋 si臋 z tematem. M贸wisz 偶e najlepiej trzymaj膮ce buty ever. A jak jest z zak艂adaniem? Wiesz Ja mam bardzo wysokie podbicie i ostatnie buty jakie mog艂em swobodnie za艂o偶y膰 to Lebrony 11. Kolejne nr i Sodiery mog臋 zapomnie膰. W艂a艣nie trzasn臋艂y mi moje 11. Dziwne bo kupa kasy , mia艂y by膰 pancerne a p臋k艂y jak szk艂o po roku gry 2x wtyg. Chc臋 je reklamowa膰 i my艣l臋 o wymianie w艂a艣nie na Hyperdunki 2016. 聽Jedenastki fantastyczne trzyma艂y kostki plus amortyzacja mega. By艂y niewygodne trudne do u艂o偶enia ale wsparcie lux. Skrobnij par臋 dodatkowych s艂贸w o HD2016.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ghost41 Opublikowano 1 Marca 2017 Udost臋pnij Opublikowano 1 Marca 2017 Z wkladaniem nie ma problemu bo "jezyk" mozna dosc dale wyci膮gn膮膰 ale z uwagi na fakt, ze sa dosc wysokie trzeba wyciagnac pierwszy rzad sznurowek ze szlufek. Ogolnir buty dosc wygodne np wporownaniu do durantow kt贸re sprzeda艂em bo byly strasznie niewygodne Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
edi_gein Opublikowano 1 Marca 2017 Udost臋pnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzi臋ki. Zobaczymy czy Ataf uzna reklamacj臋 bo r贸偶ne rzeczy s艂ysza艂em.11 na pewno wygodne nie s膮 ale stabilizacja " miszcz". Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋