Tatumciak Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Siemanko mam pytanie czy te buty ze strony http://www.pro-baller.com/index.php?route=product/product&product_id=1511&search=Air+jordan+1&page=3 są w 100% oryginalne?Czy ktoś miał jakiś problem lub styczność z tym sklepem? Nie mogłem znaleźć nigdzie jakiś konkretnych opinii na temat tego sklepu,więc pytam tutaj Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Tatumciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Hej, to chyba jest jakaś świeża strona, ale nic nie wskazuje na to, żeby oferowali fejki. Niemniej, jeśli się boisz tam zamawiać, to wybierz jakiś inny sklep. Te jedynki są powszechne, choćby w WSS możesz zamówić w wielu rozmiarach i tej samej cenie. https://chmielna20.pl/buty-air-jordan-1-retro-high-og-premium-essentials-555088-102.html kurcze sporo opinii można znaleźć, nawet adres stacjonarny podany, także nie ma się co bać. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez SiXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatumciak Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Właśnie na chmielna20 nie ma niestety mojego rozmiaru (43) i dlatego szukałem w innych sklepach w miarowej cenie Czyli nie ma czego się bać w zamawianiu z pro baller? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 proballer istnieje już długo i legitny sklep - możesz śmiało kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatumciak Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dziękuje wszystkim Buciki zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi