Skocz do zawartości

beGM - dyskusja nad regulaminem

january

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze to szukajcie zastępcy dla Regisa, ja byki poprowadze jak będzie trza do końca FA. Z Regisem chyba gorzej. ☺

Z Regisem nie jest tak źle☺

Też poprowadzę Celtics dopóki nie znajdzie się następca, aż temu, że january nie chce kolejnego no name'a albo orła, co to głosuje na Haywarda w Jazz wcale się nie dziwię☺

Edytowane przez Regis

Też poprowadzę Celtics dopóki nie znajdzie się następca, aż temu, że january nie chce kolejnego no name'a albo orła, co to głosuje na Haywarda w Jazz wcale się nie dziwię☺

Miałem na to nadzieję, sam pisałem Januaremu by o to do ciebie uderzył. ☺

Juz odpusc ludziom z tym Haywardem. Jak dobrze widze po odpuszczeniu Thomasa i Randle stac Ciebie za rok na dwa maxy - DMC i tez mozesz wejsc do gry o PG? Az taka zla perspektywa to to nie jest.

U mnie Palnik ma statuetkę za executive of the year :smile:

mi się za to chyba najbardziej podobały ruchy Teca w Sixers [no może oprócz wybrania Jacksona]

ale palnik też fajnie, zwłaszcza kradzież McColluma z Blazers, to był rabunek w biały dzień

Edytowane przez BothTeamsPlayedHurd

Hassan za Randle, Koufousa i 2-rundowy pick.

Tak się goli frajerów :)

Jako osoba uchodząca za wybitnego eksperta NBA w kręgu własnej rodziny powinieneś zdawać sobie sprawę z tego, że robienie miejsca w salary poprzez pozbywanie się niechcianych przez nikogo kontraktów wymaga poświęceń. W takim kontekście pozyskanie oddanie Hassana w zamian za spadającego Kostasa, Randle'a który ciągle się rozwija i 2nd rd, przy równoczesnym zaoszczędzeniu pobad 10 baniek w salary nie uważam za zły ruch. Celem było miejsce w salary i to zostało osiągnięte niskim kosztem. Choć oczywiście wymiana wygrana przez Bulls, ale wygrałby ją każdy kto chciałby Hassana. A tylko dwóch GM wyraziło zainteresowanie. Taka liga.

Ainge musiał dopłacić do Bradley'a w wymianie za Marcusa Morrisa. Czy to oznacza, że jest frajerem?

I nie każdy może wygrywać wszystkievwymiany tak jak Ty.

Biyombo za Asika i 1st rd

Dekker za 1st rd

T.Jones i Giles za Foxa. Szacun, ja tak skuteczny w wymianach nie byłem, ale tragedii nie było.

E: a jeśli już dowartościowałeś się nazwaniem mnie frajerem, to może odpowiedziałvym jaką to bzdurę napisałem odnośbie capu Ronniego. Bo przejechaliście się po mnie z Tomkiem, a jak się okazało że nie macie racji to (zapewne przez przeoczenie) zapomnieliście się do tego odnieść.

Edytowane przez Regis

no ja tylko powiem, że tez uważam, że Regiś wygrał ten deal z Hassanem - Randle może być dobry, Koufos to świetny backup, pick to zawsze pick, a Hassana opcja w 2019 na 27 baniek może być straszna

za to 1st round za Dekkera i inny 1st za Biyombo nie wygląda za dobrze

Czas pokażę. Biyombo jest przed lub właśnie wchodzi w swój fizyczny prime, zależy jak kto patrzy na jego oficjalny wiek. Do tego jako podkoszowy jest właściwie cały czas zdrowy, brak kontuzji i profesjonalne podejście do gry. Ja w Niego wierzę, dziwię się, że po jednym słabym sezonie, tak wiele osób go skreśliło.

A oddałem wyniszczonego Asika, który wygląda tak:

N3XlC9v.jpg

I Ajincę, który uchodzi chyba za najgorszego defensywnego centra w lidze.

Nie no Dekker za chroniony pick w TOP10 to moim zdaniem steal :smile:

A zresztą nie chcę mi się tłumaczyć.