MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 w regulaminie jest tak, ale ja szczerze mówiąc tego wymogu żeby 1szy rok był minimum 20 milionów nie rozumiem totalnie. Dam te 80/4 i nie mogę takiego kontraktu backloadować ale frontloadować mogę? A niby dlaczego i kogo to obchodzi? trochę nielogiczne moim zdaniem Możesz backloadować. 22 - 21 - 20 - 19 jest możliwe. Ale kontraktu 18-20-22 złożyć nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 czyli konkluzja jest taka, że można dać w 1szej turze 21/20/19, ale już nie można 19/20/21 bezsęsu, kto będzie sprawdzał później... Możesz backloadować. 22 - 21 - 20 - 19 jest możliwe. to akurat jest frontloaded [bo naładowane z przodu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Faktycznie jest to bez sensu i powinna się liczyć wartośc umowy, czyli średnia. Skoro i tak nie podajemy lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie no ma to uzasadnienie. Bo wtedy też Ci co mają 16mln cap space mogliby brać udział w pierwszej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie no ma to uzasadnienie. Bo wtedy też Ci co mają 16mln cap space mogliby brać udział w pierwszej turze. akurat 16 to za mało - maksymalne raisy są 8%, czyli 1szy rok by był koło 18,5 mln ale to nie ma znaczenia, wymóg jest i tak bezsensowy, no i dlaczego ten co ma 20 mln cap space ma móc działać w 1szej turze a ten co ma 19 nie? Z powodu zamiłowania do okrągłych liczb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie no ma to uzasadnienie. Bo wtedy też Ci co mają 16mln cap space mogliby brać udział w pierwszej turze. Da się zrobi z 16 mln 20? Skok co 8 % chyba to zablokuje. A 8 % tylko przy birdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 akurat 16 to za mało - maksymalne raisy są 8%, czyli 1szy rok by był koło 18,5 mln ale to nie ma znaczenia, wymóg jest i tak bezsensowy, no i dlaczego ten co ma 20 mln cap space ma móc działać w 1szej turze a ten co ma 19 nie? Z powodu zamiłowania do okrągłych liczb? To nie jest zamiłowanie do liczb, tylko regulamin. Bo jak zniesiesz do 19, to ktoś spyta czemu nie 18. A też jest możliwa opcja, że przez 0,5mln nie będę mógł brać udziału w II turze. Mimo to nie płaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Generalnie 1 rok ma być 20 i tyle. A żeby było 20 w pierwszym roku, to trzeba mieć 20 w capspace. Takie jest "wpisowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie wiem czy to odpowiednie miejsce....ale czy sa jakies wolne miejsca, zeby dolaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie wiem czy to odpowiednie miejsce....ale czy sa jakies wolne miejsca, zeby dolaczyc? Bardzo odpowiednie. Sacramento Kings czekają na GMa, który wykorzysta największy pakiet picków w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ice jest niecierpliwy więc uważajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ice jest niecierpliwy więc uważajcie. Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Co masz na myśli? Tak ogólnie, nie lubi jak coś się przedłuża lub zbyt długo trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hehe to by sie zgadzalo, bo juz gdzie indziej tez mam Sacramento To ja bym byl zainteresowany, jak by co w jakim sensie niecierpliwy? Eeee kiedys moze i tak bylo, teraz juz mnie to nie rusza, nawet jak simki nie ma 3 dni hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tak ogólnie, nie lubi jak coś się przedłuża lub zbyt długo trwa. No ta zabawa, trwa tyle co życie w stosunku 1:1. Nie da się nic przyspieszyć* * - zwłaszcza jak GMowie się opierdalają z ofertami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To zapiszcie mnie, jutro rano to ogarne, poczytam co i jak, bo do roboty za godzine ide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hehe to by sie zgadzalo, bo juz gdzie indziej tez mam Sacramento To ja bym byl zainteresowany, jak by co w jakim sensie niecierpliwy? Eeee kiedys moze i tak bylo, teraz juz mnie to nie rusza, nawet jak simki nie ma 3 dni hehe 3 dni się nie zdarza, nie opierdalamy się aż tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To zapiszcie mnie, jutro rano to ogarne, poczytam co i jak, bo do roboty za godzine ide. Ok, witamy. Na PW masz podstawowe narzędzie pracy i moje nalegania, żebyś pytał o wszystko co Cię interesuje Udanej zabawy raz jeszcze życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ok witam i ja i nie postaram sie zawiesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Camby'ego też możesz pytać. Na początek tradycyjnie polecam temat wstęp do FA i trzecią stronę, gdzie MarcusCamby solidnie opisał jak wygląda rynek FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi