SlaKB Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dlaczego Rappar gra Felderem i Frye w S5 zamiast Irvingiem i Thompsonem? Chcę niższe rozstawienie przed PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 myslalem, ze to troche razniej pojdzie jaki jest plan jak pozostale osoby nie beda sie odzywac np 3 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 ja dziś wrzucę więc bez obaw jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 czy moge w kazdej chwili sobie podpisac kogos to nigdzie nie gra??? jakis 10 dniowy kontrakt i potem jakies minimum czy cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Pytanie, bo mi umknęło, czy my w tym sezonie już robimy głosowanie, które będzie zawierać: 1. rozstawienie przed PO i ogólnie rozkład sił po RS? 2. Kolejność przed draftem? Czy opieramy się tylko i wyłącznie na realnym sezonie w NBA? 1) Wyniki Aktualne opcje 1A) RS - Głosowanie (jak podano wyżej) + PO głosowania (jak podano wyżej) 1B) RS - algorytm na podstawie jakiejś statystyki (np RPM), z oczywistymi uściśleniami + PO głosowania (jak podano wyżej) 2) Decyzje zawodników podczas FA 2A) Pieniądze jako główne kryterium (a w przypadku równych ofert głosowanie/dalsze wybrane kryterium) 2B) Od razu głosowanie przez porównywanie ofert. Co do punktu 1: Może głosowanie na temat jeden konferencji, podziału sił itd. robi 15 ekip z drugiej konferencji i na zmianę. W PO głosowanie tylko ekip, które w danym szczeblu nie biorą udziału z obu konferencji. Wg mnie byłby większy fun i byłaby większa obiektywność. Co do punktu 2: Głosowanie tylko tych ekip, które nie brały udziału w składaniu ofert. Edytowane 13 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 ja mam kolejne pytanie robie podmiane graczy X i Y, gracz Y trafia do mnie i w poprzednim zespole byl slaby, a w nowych warunkach moze krecic dobre staty odzyskac forme, co kolwiek, jak gmowie beda patrzyc na takie sprawy przy robieniu tego power rankingu czy bedziemy patrzec tylko jak gracz Y gra w swiecie zeczywistym czy robimy symulacje w glowie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Szczerze, to wszystko zależy od potencjału danej ekipy w moim mniemaniu. Przykładowo mamy takiego Biyombo. Teoretycznie ofensywny kołek, w defensywie bez rewelki w Orlando, ale trafia w chorym dealu do Spurs za Manu i picki. Dla Orlando picki teraz ważne bo idą w przebudowę, a Manu zlatuje po sezonie. Idą w dół, osiągają cel i dla mnie idą w dół w PR. W Spurs nowy center ma być skurwielem w obronie, ofensywnie nie interesuje go nic, bo LMa i Kawhi robią całą robotę. Dla mnie w tym momencie ma większą wartość niż w obecnej realnej sytuacji w Magic. Wydaje mi się, że każdy będzie miał swoje podejście, ale co fajne, to january nam dał opcję do ,,sprzedania swojego teamu" innym i jak ekipę sprzedasz zajebiście, to myślę, że nawet realnie jak będą wyglądać gorzej, to Twoją wizję ktoś kupi i u niego będziesz nawet z 10 miejsc wyżej niż rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 podaj poprosze random przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Szczerze, to wszystko zależy od potencjału danej ekipy w moim mniemaniu. Przykładowo mamy takiego Biyombo. Teoretycznie ofensywny kołek, w defensywie bez rewelki w Orlando, ale trafia w chorym dealu do Spurs za Manu i picki. Dla Orlando picki teraz ważne bo idą w przebudowę, a Manu zlatuje po sezonie. Idą w dół, osiągają cel i dla mnie idą w dół w PR. W Spurs nowy center ma być skurwielem w obronie, ofensywnie nie interesuje go nic, bo LMa i Kawhi robią całą robotę. Dla mnie w tym momencie ma większą wartość niż w obecnej realnej sytuacji w Magic. Wydaje mi się, że każdy będzie miał swoje podejście, ale co fajne, to january nam dał opcję do ,,sprzedania swojego teamu" innym i jak ekipę sprzedasz zajebiście, to myślę, że nawet realnie jak będą wyglądać gorzej, to Twoją wizję ktoś kupi i u niego będziesz nawet z 10 miejsc wyżej niż rzeczywiście. Ignazz slyszes.? Dawaj picki i zrobimy to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ignazz slyszes.? Dawaj picki i zrobimy to! Na jego miejscu szedłbym ostro w Ibakę i Batuma za pick z jego draftu, jakiś future pick, oddałby do Ciebie Murraya i duo Manu&Parker. Potem niech pakuje Greena z Gasolem, jedzie po pg ze słabszej ekipy i może być ciekawie z GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja ogólnie GMowi GSW roboty przed Free Agency nie zazdroszczę. Mieć Duranta bez praw Birda to meega ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kto kieruje obecnie Sixers bo może by chcieli w końcu pograć w PO dzięki Batumowi i reszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja mogę oddać swój pick czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Niestety chwilowo wakat po rezygnacji Juliusa To słabo bo nie mam z kim dealu zrobic a Pels ktoś ogarnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 To słabo bo nie mam z kim dealu zrobic a Pels ktoś ogarnia? @mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Kto kieruje obecnie Sixers bo może by chcieli w końcu pograć w PO dzięki Batumowi i reszcie Dawaj na priv. Dzis moze wstawie to cos w topicu obok. Przy okazji dodam, ze podczas skladania propsow dla mnie prosze o podanie top5 najlepszych graczy obecnie w nba. Edytowane 14 Lutego 2017 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Sorry panowie ale ja się czasowo jednak nie wyrabiam. Mam duży projekt do ogarnięcia i póki co jestem out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 wracam z urlopu wbijam skład I oddaję picki jakby co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 pytanie do komisza.co robimy z klauzulą Melo?według mnie, by najrealniej podejść do sprawy można w tym pojedynczym przypadku uznać, że deal może przejść tylko do cavs, clippers i celtics. Pytanie, czy też Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 15 Lutego 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi