Soquł Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Mam 13 lat i od nie dawna gram w koszykówkę. Moje aktualne buty nie nadają się do gry, więc postanowiłem sobie kupić nowe (Mając na myśli kupić sobie, chodzi mi że rodzice kupią xD) Problem w tym że sam nie wiem jakie. Czy moglibyście mi doradzić jakie mogę sobie kupić ? Zastanawiam się nad tymi dwoma http://basketzone.pl/towar.5150.nike.zoom.witness.lebron.white.black.red.html http://basketzone.pl/towar.5252.nike.lebron.soldier.10.sfg.bred.htmlObowiązkowe podwyższenie. Budżet max 450 złedit 1. Gram na pozycji piątki i chcę żeby wyżej się w nich skakało, żeby nie cisnęły, i żeby swobodnie się na nich ruszało. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Soquł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Takich, żeby się wyżej skakało to nie ma. Polecę Adidas Crazy Explosive lub Rose 7. Te Soldiery na żywo całkiem fajnie wyglądają, ale nie byłem w stanie ich nawet założyć, także raczej nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soquł Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Skakać napisałem ? Lol XDDD Byłem przymulony, bo spałem tylko 6h :/ Miało być że mają uczucie lekkości. Ostarecznie kupuję Lebron XIII Low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Takich, żeby się wyżej skakało to nie ma. Podobno Shoxy BB4 te od VC poprawiały wyskok o ok 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Były jeszcze te wynalazki ze sprężynami w podeszwie. Nie pamiętam jak to się nazywało. Podobno zbanowane w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Były jeszcze te wynalazki ze sprężynami w podeszwie. Nie pamiętam jak to się nazywało. Podobno zbanowane w NBA. Chyba nazywały się APL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Lebronów low bym nie brał do grania - mam wcześniejszy model i są mega niestabilne. Max powoduje wysokie usytuowanie pięty i całej stopy nad ziemią i dość dużą wywrotność. Jak dla mnie buty tylko do chodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Tez nie mam szczescia do Lebronow. Ostatnie jakie mialem tak mnie obcieraly, ze po kazdej grze dawalem sobie spokoj na tydzien... juz zwykle adidasy byly lepsze Co polecacie jeszcze z butów do kosza? Powiedzmy, że tak do 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 ja Lebrony ogólnie bardzo polecam: 12 dla mnie rewelacyjny model, to samo 10. Wczesniej mówiłem o wersji low, że tylko do chodzenia używam. Jak znajdziesz w przecenach to proponuje Jordan XXX - niesamowity but. Polecam z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Moge polecic hypedunk, mam z zeszłego sezonu - lekkie, dosc wygodne, dobra amoryzacja, stabilizacja najlepsza jaka do tej pory dały mi buty (a gram od 1993 roku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi