Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

znowu off ale teraz ostatni

Bogdanowicz gra jeszcze dla nas, załapał się na gadre podobno U21 w tym roku i wcale się nie dziwie, w czwartek gramy z jego szkołą na zawodach, myśle że będzie ciężko bo nie gra z nami Piotrowski, który od pon chyba ma być na kadrze U 18 :D czy jakoś tak, jedyny który opóścił Sc to Piechowicz, ale on chyba w strone Anwilu powędrował... chcesz o tym pogadać masz gg :D

Powracam do tematu o czarnuchach :lol: .Nawet murzyni nazywaja bialych czarnuchami.Check this out:

Eminem, Wonder boy, Shady

It's goin down baby

Ayo Em I got your back my nigga

Damn right I said my nigga

That's my nigga

cytat z piosenki: Eminem ft.Trick trick-Welcome to Detroit City

Moj komentarz to :lol:

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Pewnie człwieku, ze Cię pamietam. Ostatnio pzregladałem forum i znalazlem Twojego posta (zgadnij w jakim dziale) jeszce tylko się upewniłem (Śląsk) i byłem przekonany, ze to Ty :D Kolekcjonujesz karty NBA 8) Nom z TG a dokładniej z Ohio jeśli kiedyś byłes u nas... Mam nowe mixtapy jakbys byl zainteresowany <lol>

PS. Do you remember? - The Last Emperor (swietna piosenka :wink: )

PS2 Mam jeszcze jedną :D

http://img373.imageshack.us/my.php?imag ... ies3xw.jpg

EDIT by mod

Usunąłem trzy posty (Jmy i Byczy), bo to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji, ani chat. Chcecie sobie podyskutować, o kartach (jest o tym temat), o Ohio (jest gg). Tu nie robi sie bajzlu. Polecam wrócić do Regulaminu

Heh nie no looz ja juz dawno chcialem pogadac na gg, ale nie moglem zosatwic tego bez odpowiedzi. Heh sorry to sie wiecej nie pwotórzy i rzczywiscie maly bajzel sie z tego zrobil...

PS. Ej Byczy ( 2525585 ) jakbys nie zdazył, bo ja Twojego gg nie amm...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Hej. A który to Noculak?

Ten z lewej 8)

PS. A co do pytania o AK Greg to :prawie jak Kirilenko 8)

Prawie - robi wielką rożnicę! :wink:

Ps. Dzięki za podowiedź. A kto to taki ten Noculak? Prowadzi jakiś nocny tryb zycia?

On przez 2 lata komentowal mecze na C+, teraz odszedl i komentuje PLK na tvp3. Gosc niezle radzil sobie u boku Michałowicza a przy Światku i Telmanie to wychodziło juz idealnie, dlatego wszysyc za nim tesknimy :)

On przez 2 lata komentowal mecze na C+, teraz odszedl i komentuje PLK na tvp3. Gosc niezle radzil sobie u boku Michałowicza a przy Światku i Telmanie to wychodziło juz idealnie, dlatego wszysyc za nim tesknimy :)

Oprócz tego współkomentował mecze na TVNie, był trenerem w PLK itd....