Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

Heh thx Monty... Oczywiście, ze na ASG!!! Artek z "white nigga" trafiłeś, forma bardziej czarnuchowska to wigger :wink: Zapodaje link do loga (nie chwalac sie zaprojektowany i wykonany przez Jimmy'ego :D )

http://img488.imageshack.us/my.php?imag ... ger3ea.jpg

I może jeszcze ava tylko troszkę w lepszej rozdzielczości http://img478.imageshack.us/my.php?image=jmylogo7zg.jpg Nom w Polsce, jeszcze przed corn-rowsami (czyli ponad 3 lata temu) to nosiłem big fro, czasami small afro... Heh duzo zabawy z tym. Musze jeszcze dodać, że corn-rowsy zaplata mi sztab osobistych fryzjerek :P I jak widać spisuja się na medal... Heh może przesadziłem z tym sztabem, ale w rzeczywistości to jest jedna dziewczyna, która zaplata mi rowy regularnie (Thx Aggy, You're The Best) i tak od czasu do czasu to wpadne do tej czy tamtej, która potrafi to robić heh nom i wszystko na ten temat. Podsumowując nie ma lepszej fryzury niz corn-rowsy.

A tak na sam koniec dodam jeszcze fotę, z heh właśnie ogłaszam konkurs na to kim może byc ta pani. Z góry oświadczam, że to nie moja dziewczyna. Hah, nie chodzi mi tu o żadne imiona czy nazwiska, ale raczej o funkcję, jaka mogła sprawowac/sprawuje. Tylko bez żadnych podtekstów proszę. :lol:http://img29.imageshack.us/my.php?image ... ows3ki.jpg

Nie nawidzisz nas bo jestesmy czarni!

A myślałem, ze już nic głupszego nie wymyślisz :)

poczekaj pokłady ludzkiej głupoty są nieocenione, więc wszystko przed nami.

poza tym żeby być czarnym nie trzeba wyglądać jak choinka (kupa bling-blingów, spodnie z krokiem w kostkach, t-shirt XXXXXXXXXXXXXXl, czapka o pojemności kotła i kupa frotek, dupereli itd., to kwestia bycia a nie wyglądania.

poza tym żeby być czarnym nie trzeba wyglądać jak choinka (kupa bling-blingów, spodnie z krokiem w kostkach, t-shirt XXXXXXXXXXXXXXl, czapka o pojemności kotła i kupa frotek, dupereli itd., to kwestia bycia a nie wyglądania.

Qrde już się ucieszyłem, że jestem "czarnuchem", a ten mi z jakąfilozofią wyskoczył :lol:

Damn znowu jestem białasem :lol: :evil:

poza tym żeby być czarnym nie trzeba wyglądać jak choinka (...) to kwestia bycia a nie wyglądania.

ciekawe, a co bardziej ciekawe, to że poznałeś to po zdjęciach Jmy'ego (kimkolwiek on jest) i James też pewnie na tym zdjęciu pokazuje jaki jest a nie jak wygląda.

taaaaa, niegłupie!

Calkiem milo :lol: .To juz nie chodzi o styl ubierania.Zreszta...co za roznica jak kto sie ubiera?Przeszkadza to komus?To, ze napisalem, ze jestem czarnuchem itd.to chyba mozna pozartowac co nie?Mniejsza o to, i tak nim jestem wiec nie macie co sie ze mna klocic.Michael Jackson chcial byc bialy wiec ja tez moge :lol:

poza tym żeby być czarnym nie trzeba wyglądać jak choinka (...) to kwestia bycia a nie wyglądania.

ciekawe, a co bardziej ciekawe, to że poznałeś to po zdjęciach Jmy'ego (kimkolwiek on jest) i James też pewnie na tym zdjęciu pokazuje jaki jest a nie jak wygląda.

taaaaa, niegłupie!

nie zdjęcia stanowiły uzupełnienie do jego profilu na sixers.e-nba.pl ,ot cała tajemnica. więc tu nie wygłosiłem tej opinii bo zobaczyłem fotke. poza tym aby było poprawnie językowo, JMY nazywa siebie "wigger". A to nie stwierdzenie graniczące z określeniem swoich korzeni geanalogicznych w okolicach Afryki.

Poza tym stwierdzenie że murzyni to dobzi zbieracze bawełny, trąci sensem tak samo jak to że żydzi są chytrzy, polacy kradną, rosjanie to pijaki, a niemcy to faszyści. :evil:

Poza tym stwierdzenie że murzyni to dobzi zbieracze bawełny, trąci sensem tak samo jak to że żydzi są chytrzy, polacy kradną, rosjanie to pijaki, a niemcy to faszyści. Evil or Very Mad

stary luzik a co ty tak poprawny politycznie, zaraz mi jeszce powiesz ze zgadzasz sie zeby geje adoptowali dzieci, albo jeszcze wieksza glupote.

a pozatym faktem jest ze w swoim czasie w USA nie bylo lepszych zbieraczy bawelny od nich :lol: i ja nie mam nic do czarnych zeby nie bylo

w niemczech pierwszego maybacha chcial ukrasc polak, o zydach nie bede pisal bo mam na ten temat sowje zdanie(o calym ruchu ze tak powiem bo ja oceniam ludzi za tym jacy sa nie kim sa)it itd

troche dystancy tak jak James :D chlopak nie dal sie zbic z tropu i to mi sie podoba. respect :!:

nie zdjęcia stanowiły uzupełnienie do jego profilu na sixers.e-nba.pl ,ot cała tajemnica. więc tu nie wygłosiłem tej opinii bo zobaczyłem fotke.

hehe to może teraz dam Ci moje fotki, powiem Ci jakiej muzyki słucham i co robię w wolnym czasie a Ty mi powiesz jaki jestem, ok? w sensie czarny, biały, czerwony czy może żółty?

a teraz pora na parę gorzkich słów, na prawdę. prawda jest taka, że wszyscy jesteście biali.

a zamiast "wigger" użyłbym słowa "cracker" i to tyle na ten temat.

poza tym żeby być czarnym nie trzeba wyglądać jak choinka, to kwestia bycia a nie wyglądania.

Do bycia czarnym trzeba mieć przede wszystkim czarny kolor skóry.

Przeszkadza to komus?To, ze napisalem, ze jestem czarnuchem itd

a nóż głupota jest zaraźliwa...

Mniejsza o to, i tak nim jestem

:lol:

nie zdjęcia stanowiły uzupełnienie do jego profilu na sixers.e-nba.pl ,ot cała tajemnica. więc tu nie wygłosiłem tej opinii bo zobaczyłem fotke.

hehe to może teraz dam Ci moje fotki, powiem Ci jakiej muzyki słucham i co robię w wolnym czasie a Ty mi powiesz jaki jestem, ok? w sensie czarny, biały, czerwony czy może żółty?

a teraz pora na parę gorzkich słów, na prawdę. prawda jest taka, że wszyscy jesteście biali.

a zamiast "wigger" użyłbym słowa "cracker" i to tyle na ten temat.

albo podaj mi numer telefonu do siebie to ci powróże z ręki przez telefon :P . i czytaj ze zrozumieniem to co napisałem.