RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Taki temat do sporej gównoburzy Kto według was jest najlepszym graczem, który nie zdobył nigdy pierścienia Edytowane 11 Grudnia 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Gdzie Durant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Durant, ale jeszcze przez kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie dawałem aktywnych graczy poza Vincem, bo on już raczej nie zdobędzie go, a karierę biorąc pod uwagę już samą długość jej miał bardzo zacną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mistrzBeatka Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 deandre jordan , jest historycznie efektywny , one of a kind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 deandre jordan , jest historycznie efektywny , one of a kind Ironia ironią, ale faktycznie ma najwyższy on/off w historii(na pewno spadnie). Co do tematu odpiszę potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Patrick Ewing ??.,Chyba ,że pierścień z NCAA się liczy.,BTW Barkley ma first name Charles nie Chris Edytowane 11 Grudnia 2016 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Durant, K.Malone, C.Barkley, P.Ewing. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Rodman91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Oczywiście zagłosowałem na pana z mojego avka, ale zastanawiałem się nad Chrisem Barkley'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jeżeli liczyć wielkość gracza tak jak większość osób liczy, czyli impact + liczba lat z dużym impactem to Malone albo Nash. Jak liczyć moim ulubionym kryterium czyli wysokością peaku i niebraniem jeńców to Barkley. W ogóle z perspektywy czasu myślę, że jedyną wielką gwiazdą, która nie zdobyła pierścienia "bo Jordan", a w każdych innych okolicznościach by go zdobyła był własnie Barkley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Elgin Baylor że swoimi 8 porażkami w finałach "bo Celtics" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jeżeli liczyć wielkość gracza tak jak większość osób liczy, czyli impact + liczba lat z dużym impactem to Malone albo Nash. Jak liczyć moim ulubionym kryterium czyli wysokością peaku i niebraniem jeńców to Barkley. W ogóle z perspektywy czasu myślę, że jedyną wielką gwiazdą, która nie zdobyła pierścienia "bo Jordan", a w każdych innych okolicznościach by go zdobyła był własnie Barkley. Malone albo Nash, a Stockton już nie? Ciekawi mnie czemu.. "bo jordan" case to wg mnie na bank: Ewing, Malone i Barkley a najmocniejszy prime z tych wszystkich ludzi mieli tmac i ai3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dodałbym do listy dwóch panów: Penny Hardaway, Shawn Kemp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Malone albo Nash, a Stockton już nie? Ciekawi mnie czemu.. "bo jordan" case to wg mnie na bank: Ewing, Malone i Barkley a najmocniejszy prime z tych wszystkich ludzi mieli tmac i ai3. No Stockton był gorszy od Nasha, wg mnie od Malone'a też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kto to Chris Barkley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 earl manigault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Stockton, bo jeden z moich ulubionych graczy. Każdy zespół chciałby takiego "żuczka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) No Stockton był gorszy od Nasha, wg mnie od Malone'a też. Z kolei Malone bez Stocktona by nie miał już aż takich szans na majstra... Rozwiniesz porównanie do nasha troszkę? Edytowane 11 Grudnia 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Joel Embiid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi