kfz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Niestety muszę sprzedać buty, w których odbyłem tylko 1 trening, więc są jak nowe. Nike KD9 Triple black - o takie: http://www.ataf.pl/p/k/2359,73/obuwie/meskie/buty-do-koszykowki/nike-zoom-kd-9-triple-black?gclid=CjwKEAiAg5_CBRDo4o6e4o3NtG0SJAB-IatYvzAjziWSkpQ4CEHVN4zL370fFYyIF7oaLfSMugtYCxoC1gzw_wcB Świetne buty, ale niestety pół rozmiaru za duże i to czuć. Mój rozmiar to 47, niestety nie było takich i wziąłem 47,5. Jak mierzyłem to wydawały się prawe, jednak podczas biegania stopa przesuwa się w nich, co nie jest dla mnie do zaakceptowania. Chciałbym za nie 350zł z wysyłką kurierem na mój koszt. Mogę wystawić na Allegro. Odbiór osobisty w woj. podkarpackim - Rzeszów, Stalowa Wola, Tarnobrzeg i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Kurde mój rozmiar... ale chyba zaczaję się jednak na Lillardy BTW kfz w jakiej drużynie trenujesz na podkarpaciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Trenujemy amatorsko. Bierz KD9, super buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Można zamknąć, buty zostają ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi