Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie panowie, możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płatkami, bo ja jakiś niedoinformowany jestem. Chyba KG, mówiąc to, do czegoś się odnosił skoro tak wpienił Melo?

"Garnett told Anthony that his wife "tastes like Honey Nut Cheerios," according to various reports."

No dobra, to wiem, ale co z tego, że coś takiego powiedział? Ona reklamowała te płatki czy coś w tym stylu?

Nie wiem, chyba nie. Zresztą nie wiadomo czy to jest dokładnie, to co wkurzyło Melo.

Komentarz Melo na ten temat:

"There's certain things that you just don't say to another man," said Anthony on Tuesday. "I felt we crossed the line. But we’re both at an understanding right now."

Eeee, sranie w banie, przecież podczas meczów idzie tyle jeszcze gorszego i wykwintniejszego trashu na np. matkę (to chyba jeszcze gorsze) i jakoś dają sobie z tym radę. Melo musiał mieć jakiś gorszy dzień (koszykarsko też mu nie szło). ;)

ja tam nie wiem bo nie trashowałem nigdy z żadnym graczem NBA, ale podzielę się tym co pisał na ten temat Jayson Williams

pisał mianowicie że kolesie w NBA trashują jak złoto, ale nigdy nikt nie mówi nic nt. czyjejś matki tudzież żony / dziewczyny, bo to są delikatne tematy a fakty są takie że 95% graczy tej ligi dobrze zna różnych pojebanych kolesi którzy niejedno w swoim życiu przeskrobali i którzy mogliby się za bardzo przejąć tym że ktoś obraził rodzinę ich ziomka.... i nieszczęście gotowe

ok, ta książka była sprzed 15 lat więc może pewne sprawy się zdezaktualizowały, ale przypuszczam że niekoniecznie, a Garnett ogólnie jest znany z ciężkiego dowcipu

Garnett jest nie tyle znany ze swojego ciężkiego dowcipu co z tego, że robi siebie coraz większego debila. Teraz w każdym meczu powinien mieć pojechane na matkę/siostrę/żonę/babkę w stylu "Pozdrów mamę, nieźle się rucha, ale niech coś zrobi z tym swoim garbem". Ciekawe po ilu meczach by stracił cierpliwość?