Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

aha, no jak ktoś na hoopshype potwierdził to na 100% prawda [kto wie, może źródłem i tym razem był przegląd sportowy ]

nie no rozjebałeś mnie trochę z tym płaceniem, nawet jeśli tak powiedział [ różne rzeczy oni mówią ] to wypadałoby wspoimnieć że to taka ściema i kurtuazja

poza tym rozwaliło mnie to z 'wytrawnym graczem biznesowym', jeśli ten wytrawny gracz biznesowy się kontuzjuje to będzie miał hu.... penisa a nie duże pieniądze

choć nie wiem dokładnie jakie są warunki przedłużenia obecnego kontraktu Gortata i jak się mają suma zaoferowana mu latem przez suns do tego co będzie mógł dostać w 2014

shit, 2014 to przecież po końcu świata

obecnie moglby przedluzyc umowe o 3 lata

latem 2014 bedzie mogl powalczyc nawet o maxa, choc bedzie nowe cba

pewnie go nie dostanie, bo suns napala sie i w to lato pewnie dadza komus maxa,

ale znajac realia nba, wiedzac jaka przeplacani sa wysocy, to gortat spokojnie podpisze 5/50 czy 6/60 jesli nie lepiej.

teraz dostalby przedluzenie wiec 8, 9, 10 jakies 27 baniek w 3 lata

obecnie moglby przedluzyc umowe o 3 lata

latem 2014 bedzie mogl powalczyc nawet o maxa, choc bedzie nowe cba

pewnie go nie dostanie, bo suns napala sie i w to lato pewnie dadza komus maxa,

ale znajac realia nba, wiedzac jaka przeplacani sa wysocy, to gortat spokojnie podpisze 5/50 czy 6/60 jesli nie lepiej.

teraz dostalby przedluzenie wiec 8, 9, 10 jakies 27 baniek w 3 lata

taka tylko uwaga:

jeśli nie dostanie maxa [ a nie dostanie, to akurat oczywiste ] to będzie mógł dostać kontrakt na maxymalnie 4 lata --- to jasno wynika z nowego CBA

rw, pewnie wiesz, ile taki Hibbert zarabia... niby mlodszy o 2 lata, niby to niby tamto, a jak widze jak gra to nie wierze, ze MG nie dostanie cos zblizonego do tej sumy.

W NBA zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie chcial dac Gortiemu cos zblizonego do maxa, jesli nawet nie maxa.

Wysocy to teraz deficyt i zawsze sie znajdzie ktos szalony, zeby cos takiego odjebac.

Gortat nie dostanie maxa to oczywiste. Zgadzam się z rw, że artykuł śmieszny ale to oczywiste- w końcu zamieszczony na sport.pl ;) Pewnie dostanie coś około 38/4, może to czterdzieści ale pisanie w listopadzie, że odrzucił ofertę przedłużenia, kontrakt kończy się w 2014 i że wytrawny biznesman...

Jak dla mnie Rondo 17 asyst. Nie mogą się liczyć to nieporozumienie z 1:!4, wcześniejsza akcja Jeta i punkty Greena po pump-fake'u. Nie przesadzajmy że asysty byłyby liczone tylko przy catch&shoot

A podania na contested 3s to są Twoim zdaniem pełnoprawne asysty? Tylko w statystykach, bo zasługa rondo w zdobytych punktach przez partnera jest znikoma.

Jak dla mnie Rondo 17 asyst. Nie mogą się liczyć to nieporozumienie z 1:!4, wcześniejsza akcja Jeta i punkty Greena po pump-fake'u. Nie przesadzajmy że asysty byłyby liczone tylko przy catch&shoot

to policz sobie ile tych asyst jest przez niego wykreowanych a ile zdobywa tylko dlatego, że KG i Pierce kończą akcje lub mają dobrego spot-up shootera Terrego

dziadki odejdą razem z nimi spacing i zdobywanie łatwych pkt i Rondo będzie może ledwo łapał się do top 10 pg