Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

ten koleś jest żałosny... od początku za nim nie przepadam, a to co robi teraz to przegięcie pały. Wade na Lebrona, Lebron na Wade'a, nie wiem który na miał większy wpływ na drugiego jeśli chodzi o zmianę zachowania. para narcyzów

ogólnie lebron paul to czołowe gwiazdy ligi a robią z siebie komedię

The Sixers have struggled to contain Kevin Garnett, who is shooting 63.3 percent through the first three games series of the Eastern Conference semifinal.

“He’s playing amazing,” Brand said. “We just have to have the right guys guarding him at the right times and we’ll be fine.

“It’s his length that’s really tough. Then you put guys with length on him and he has the physicality aspect of it. He has a great mix of both being physical and being long and athletic. We just have to find the right match to guard him.”

Doug Collins believes rookie backup Lavoy Allen has the strength and athleticism to make things difficult for Garnett.

“(Against) both E.B. and Spencer, (Garnett) has a speed advantage — so therefore he’s going to get down the floor, and that’s a problem,” Collins said. “With Lavoy on the bench, Kevin Garnett is shooting almost 71 percent. With Lavoy on the floor, he’s shooting 46.”

:encouragement:

On tych ludzi naprawdę wkręcił czy to byli aktorzy? Chyba trochę ciężej mu się kiwało z ta sztuczną oponką :P

Smutna refleksja mi się nasunęła. Ciężko kiedyś będzie być takim dziadkiem, obserwować tylko młodych i wspominać swoje lata młodości kiedy się było sprawnym i się wymiatało. Niby jeszcze daleko do tego momentu ( mam 23 lata) ale czas szybko leci.

PS. zapomniałem zacytować, mój post tyczy się tego filmiku Irvinga.