Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

trzeba przyznac ze robi nieco wieksze wrazenie niz LeBron over jakis karzel

p.s. podoba mi sie szybka reakcja DeAndre, w pierwszym momencie zastanawialem sie po co on podbiega do Blakea i go obejmuje, a pewnie po prostu chodzilo o to zeby trafic na jak najwieksza ilosc zdjec

Czuje się trochę odosobniony ale ten "dunk" nie zrobił na mnie oszałamiającego wrażenia. Przede wszystkim był to wrzut piłki to kosza a nie wsad, coś ala Howard 'Superman" w Slam Dunk Conteście.

De Andre w preseasonie zrobił coś o wiele lepszego:

[video=youtube;E_hEKwr4dX0]http://www.youtube.com/watch?v=E_hEKwr4dX0

Btw. coś czuje że to on znowu będzie Slam Dunk champion ;p

Hmm, ciekawe co wymyśli? Podobno ma w planach przeskoczyć traktor...nie oszukujmy się - DeRozan jest piękny technicznie, on robi to co robił Carter, ma do tego dar, a taki Griffin co najwyżej hypem może go przebić (no i tak zrobił w tamtym roku), bo takie walenie nad Mozgovem (who the fuck is Mozgov?) albo słoniowatym Perkinsie to żaden wyczyn dla takiego atletycznego 6'10, ja rozumiem przykładowo Ellis czy Paul tak zapakował nad Howardem, ale dla takiego freaka to raczej nic...(tam samo Lebron nad Lucasem, no dajcie spokój - 6'8, 120kg i <5% tłuszczu, to tylko pokazuje, że bliżej mu do maszyny niż człowieka)

ASG to cyrk i nuda, jedynie dla Shaq'a można obejrzeć jak będzie jaja sobie robić, oczywiście to moja opinia i jeżeli kogoś jara ASG to już jego sprawa, jedynie co to bym chciał, żeby powołanie dostał Aldright i Deng bo w c*** zasłużyli, a tak to tam rybka...

Nie ma co porównywać profesjonalisty do endłanowca czy TFB - oni traktują to jako hobby i tylko trenują coś takiego. A wsadzenie ręki po łokieć to jednak Carter wymyślił lub wypromował. On cuda wyrabiał, na dodatek ma taki do tego typowy wzrost i dosiężnego z metr chyba miał w dobrych latach, taki DH to lekko podskoczy i łapie się obręczy to z czym on do ludzi. Obecnie nie ma jakichś typowych dunkerów w NBA, wydaje mi się, że Henderson by coś potrafił (z tego co kojarzę), J-Rich jakby młodszy był to by coś pokazał, a tak to bida.