Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

jamesa mozna lubic albo nie lubic, ja go nie lubie własnie za brak osobowości i małe jaja

ale przyznasz ze przeciwko bulls zawsze mu te jaja rosna strasznie , najpierw c cavs w pojedynke niemilosiernie niszczyl byki , w tamtym roku tez wlasciwie w pojedynke was rozjechal (bo wadea w serii generalnie malo bylo -19 ppg na 42 %), ciskal daggery w koncowkach nad waszym bardzo dobrym obronca dengiem i osmieszyl waszego mvp , pokazujac jaki jest bezuzyteczny

beatko owszem Bulls mu wiele złego nie robili dotychczas, ale nie kumam czemu akurat z tym wyskakujesz, bo ja wspominam mecze o najwyzszą stawke, a Bulls rok temu nie byli zesołem gotowym na walke o najwyższe cele z wielu powodów, w tym też wydaje mi się że jeszcze nie są gotowi, ale są bliżej, natomiast James w tym czasie nie zmądrzał ani odrobine czego przykład mamy po tej asyscie

lorak skąd to wiem? A no stąd ze widziałem juz spontaniczne wybuchy radosci Jamesa jak i numery pod publiczke i temu nonszalanckiemu wyciągnięciu łapy w góre blizej do tych drugich

Z tym ze podkreslam- tego zachowania nie neguje, bo dla niego to coś normalnego, on juz taki po prostu jest ze musi trochę tego pozerstwa pokazać, zresztą nie tylko on, bo wiekszośc gwiazd dzisiejszej ligi tak ma ze pajacują, niewielu z tych młodych robi to bardziej w stylu jaki ja preferuje

Wiekszośc Ligi to pajace i pozerzy i niestety LeBron w tym względzie też przewodzi w NBA

lorak jak chcesz to mozesz jakąs statystyką rzucić i zobaczymy gdzie w takiej tabelce james sie znajduje, a z tymi fotkami, tańcami i kilkoma innymi tez pewnie jest TOP3 jak w wielu innych kategoriach

luki dla jednych osobowość to kultura, skromność, umiejetnośc zachowania sie w tłumie ludzi i docenienia ich wkładu w to co sie robi, dla innych tance, wykrzywianie mordy do kamer i the Decision

Wszystko zależy od tego jak kto co postrzega i dla mnie pod względem osobowości Rose>>>James

lorak skąd to wiem? A no stąd ze widziałem juz spontaniczne wybuchy radosci Jamesa jak i numery pod publiczke

i jak odróżniałeś jedne od drugich?

może jednak lepiej zaakceptować, że świat nie jest taki, jaki ci się wydaje i że LeBron tak, a nie inaczej wyraża emocje. że natomiast to nie jest styl, jaki preferujesz to już twój problem ;] mi zresztą też nie podoba się np. to prężenie bicepsów do kamer po jakimś wsadzie czy coś, no ale co zrobić. taka ich natura.

dokładnie tak lorak zgadzam sie z Toba, dlatego pisałem, ze tego nie neguje bo teraz prawie każdy tak robi, a że mi się osobiscie to nie podoba to jak zauwazyłeś mój problem, który dzieki wolnosci słowa mam prawo wygłaszać, tak jak gracze mają prawo pajacować do kamer ;)

weźmy choćby te reanimacje Howarda w meczu z Bulls. Drwal zamiast być na wkur... że magic tak wysoko przegrywają bawił się w najlepsze co sorry w mojej ocenie nie jest cechą świadczaca o jego walecznosci i sportowej złości

beatko owszem Bulls mu wiele złego nie robili dotychczas, ale nie kumam czemu akurat z tym wyskakujesz, bo ja wspominam mecze o najwyzszą stawke, a Bulls rok temu nie byli zesołem gotowym na walke o najwyższe cele z wielu powodów, w tym też wydaje mi się że jeszcze nie są gotowi, ale są bliżej, natomiast James w tym czasie nie zmądrzał ani odrobine czego przykład mamy po tej asyscie

nieprawda ,nigdzie nie wspominasz generalizujesz jak zawsze , nie widze abys gdzies wspomnial o wysokiej stawce

Jamesa mozna lubic albo nie lubic, ja go nie lubie własnie za brak osobowości i małe jaja, teaz przypajacował, zupełnie w swoim stylu

wiec postanowilem -uzywajac twojej retoryki - wyskoczyc z przykladem bulls gdzie te jamesowe jaja nie byly takie male a stawka byla duza

final konferencji z najlepsza druzyna rs ,po przeciwnej stronie jeden z najlepszych defensorow , na pg mvp ligi -tak to rzeczywiscie nie jest gra o wysoka stawke.,rozumiem ze za kazdym razem gdy lebron spusci wpierdol chicago bedziesz pisal - nie gotowi - to jeszcze nie tak wysoka stawka

smutne to jest generalnie gdy user z taki stazem w ocenie zawodnika w 80% skupia sie na subiektywnych gownach nie zwiazanych z koszykowka, wazne staja sie jakies fotki , tance , pycha , the decisiom , tatuaze , dziwki, wyciaganie lapy, obgryzanie paznokci , ciebie tak naprawde nie interesuje jego gra ,czekasz az sie pojawi jakis nowy news w koszykarskim pudelku aby sobie poszczekac

ok wiec updejtuje

James tanczy w maczach z Bulls, pstryka fotki, ogłasza decyzje w mediach jak Clinton przyznający sie do robionej laski przez Monie a w meczach Finałowych chowa sie w cieniu i modli o szybki koniec

pasuje?

i nie, nie tłumaczę porażki z Heat faktem że Bulls nie byli gotowi, tylko stwierdzam że Bulls przegrali z lepszym od siebie zespołem, Bulls w tamtym PO grali koszmarnie, poza tym g.1 z Heat nie zagrali chyba żadnego przekonującego meczu w poprzednich 2 seriach i dlatego twierdzę ze nie byli gotowi

Ten sezon jest szalony, Bulls jesli przegrają to przez własne słabości, a juz teraz widać ze fizycznie nie wytrzymuja, wprawdzie mieli chyba najaktywniejszy poczatek RS w Lidze, ale fakt jest faktem- na tę chwilę nie wyglądają na gotowych do walki o tytuł

i tak zawsze komentuje takie numery, bo mi sie nie podobają, nie wazne kto to robi, zawsze neguje, a że james jakimś dziwnym trafem najczęściej ląduje na celowniku to chyba nie mój problem a jego, ja go do robienia z siebie idioty nie nakłaniam

a jego gra..no cóż, czekam aż zacznie grać trochę inaczej, teraz jest hybrydą, która trudno powstrzymać, poczekam i zobaczę czy poradzi sobie jak mu atletyzm troche spadnie, teraz jest zjawiskowy, czasami naprawde genialny, ale jakimś wielkim fanem jego gry jako takiej nie jestem, nie moja bajka, brak mi tu siły charakteru, za to duzo siły fizycznej, która z czasem będzie słabnąć