Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

k**** cool jest odpierdalanie szopek zamiast zajęcia pozycji do ewentualnej zbiórki ofensywnej ?

to jest nieprofesjonalna (i trochę dziwna, bo Nash czy Rondo rozdają takich asyst po 5 każdego wieczoru i nie robią z tegop przedstawienia...) bucowatość, a nie żadne cool...

a odpuszczenie ofensywnej zbiórki to niepotrzebne osłabianie szans drużyny...

Akcja wygląda prawidłowo, 2 osoby na zbiórce, 2 wracają do obrony i 1 oddaje rzut.

Czyli chcesz powiedzieć, że lepszą metodą jest rzucić się na zbiórkę w ataku, niż wrócić się do obrony by powstrzymać np. kontrę?

To wychodzi, że Chalmers też jest bucowaty, bo wracał do obrony, a nie leciał na zbiórkę.

Pewnie go trener uczył w 17 lidze okręgówki, że wszyscy mają zapierdalać pod kosz na zbiórkę, nie QAS?

"U Ciebie" to pewnie nawet Battier byłby pod koszem przed piłką.

Sorry, ale takie pi****lenie mnie wkurza.

Nie przepadam z LBJ'em, ale akurat to co zrobił nie było cocky. To nie on rzucał.

uczyli mnie na WFie żeby patrzeć na piłkę a nie obracać się dupą i szczerzyć do kamer (tych na WFie i tak niewiele było).

albo powinien zająć pozycję na top of the arc, albo przygotować się na transition D, a jakby gała trafiła w obręcz i poleciała w łapy KB to by LBJ nawet nie wiedział z której strony został minięty...

żenada...

QAS trochę przesadzasz.

zależy co lubimy. LeBron pokazał ,że jest jaki jest ,ostatnio na meczach widzę coraz większą powtórkę z lat gry z Cavs ,show na ławce ,show z kibicami, ma dużo mniejszą koncentrację niż miał rok temu. chyba poczuł ,że bez Wade także jest w stanie prowadzić drużynę.

odnośnie tej akcji ,ja nie lubię tego typu zachowań. nie lubie show ,lubię czystą koszykówkę , z koncentracją ,pracą ,zaangażowaniem ,bez pajacowania, dlatego lubię Spurs :)

Za bardzo się czepiacie..... wam nigdy nie zdażyło się ponieść emocji i odstawić jakiś "małpi" taniec, ile razy zrywaliście się z fotela jak wpadła jakaś ważna trójka.... A co do rozmyślania co by było gdyby...... wpadła, nie było kontry i tyle....

btw. tak z lekcji wf-u mnie najbardziej wkurzało jak ktoś nie trafił spod kosza i zamiast zapieprzać do obrony to przeżywał przez następne 3 akcje jak to spartolił :P

zagrywka z and1 show co z koszem mają tyle wspólnego co Kaczyński z patriotyzmem

Jamesa mozna lubic albo nie lubic, ja go nie lubie własnie za brak osobowości i małe jaja, teaz przypajacował, zupełnie w swoim stylu. Jednym to odpowiada, innych mierzi, mnie wali bo akurat w jego przydatku nie jest to nic nowego, nic bardziej pajacowatego od poprzednich wybryków. Asysta sama w sobie świetna, to co było potem...nie mnie to oceniać, ale najbliżej mi do opinii Koelnera

Arctus nie porównuj jednego z drugim, to nie były emocje w przypadku LBJa, on to zrobił pod publiczke. Nie oceniam tego w negatywny sposób, bo gdyby zrobił to Rose bym uznał że przesadził, bo to nie w jego stylu, James zrobił to do czego nas przyzwyczaił... mnie tam sie podoba, od 2003 pajacuje na parkiecie i poza nim a jak przychodzi co do czego

http://2.bp.blogspot.com/_ffY1o2K6Jcs/TS_4hwYlTSI/AAAAAAAAAtk/RD5wbyfMtfI/s400/Lebron+Choke.jpg