Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero co kilka miesięcy temu włączyli mi do oferty Orange Sport i już myślałem że będę oglądał NBA w tv.

ja tez mam Cyfrowy Polsat ale to bylo do przewidzenia :) Orange polaczylo obie stacje sportowe bo ta pierwsza stracila wiekszosc interesujacych praw do transmisji ...

Może trochę bzdurne pytanie ale jednak je zadam. Macie może jakiś dobry sposób na zapoznawanie się z wynikami zanim oglądniecie mecz a oczywiście nie chcecie znać rezultatu tego meczu :?: Ja zwykle czekam , ale czasami ciekawość co do pozostałych meczy poza oglądanym jest tak duża że ciężko wytrzymać. Szczególnie wtedy jak się ma wolny internet tak jak ja lub trzeba dłużej czekać na wstawkę meczu w dobrej jakości. Czasami jednak zaglądam na stronę NBA.com jednak wtedy trzeba wcześniej wiedzieć gdzie na panelu wyników znajduje się ten mecz i jakoś unikać go wzrokiem. Tyle że bywa że gdzieś tam kątem oka i tak się go zobaczy, albo natrafimy przez przypadek na informacje która mniej lub bardziej naprowadza nas na zwycięzce, przebieg meczu czy już sam wynik.

Chodzi Ci o to jak znać wyniki innych meczów bez patrzenia na np. ten który oglądasz? Zamotałeś przecudownie, ale coś takiego wywnioskowałem. W takim razie wieczorem dnia poprzedniego wejdź sobie na stronkę:

http://www.livesports.pl/

klikasz na 'koszykówka', szukasz meczy nba i zaznaczach te które Cie interesują do zakładki 'moje mecze'. Rano się budzisz odpalasz tą stronę, wchodzisz do zakładki i masz wyniki tych meczów które chcesz.

Chodzi Ci o to jak znać wyniki innych meczów bez patrzenia na np. ten który oglądasz? Zamotałeś przecudownie, ale coś takiego wywnioskowałem. W takim razie wieczorem dnia poprzedniego wejdź sobie na stronkę:

http://www.livesports.pl/

klikasz na 'koszykówka', szukasz meczy nba i zaznaczach te które Cie interesują do zakładki 'moje mecze'. Rano się budzisz odpalasz tą stronę, wchodzisz do zakładki i masz wyniki tych meczów które chcesz.

Luki pasowało by coś ze statystykami a nie tylko sam wynik.

Poza tym jak na razie z jutrzejszych nie da się nic zaznaczyć. Z tych rozegranych już tak.

Nie wierze w to. 105 w przeciągu 10 lat i świat dowiedział się tylko o jednej :?: :roll: To nie jest jakiś anonimowy gość, dziennikarze już dawno by donieśli o przynajmniej kilku. Tej jego żonie nie dał bym tych dożywotnich alimentów, bo jeśli to prawda że zdradzał już tak długo to ewidentnie widać na co czekała. Mija 10 lat i ona akurat teraz decyduje się na rozwód. Zbieg okoliczności :?: Dobre sobie.

Nie wierze w to. 105 w przeciągu 10 lat i świat dowiedział się tylko o jednej :?: :roll: To nie jest jakiś anonimowy gość, dziennikarze już dawno by donieśli o przynajmniej kilku. Tej jego żonie nie dał bym tych dożywotnich alimentów, bo jeśli to prawda że zdradzał już tak długo to ewidentnie widać na co czekała. Mija 10 lat i ona akurat teraz decyduje się na rozwód. Zbieg okoliczności :?: Dobre sobie.

i tak do Wilta się nie umywa ;) słwem nie wiem o czym ty do nas mówisz kolego :) serio jaka w tym wina jego żony, ok powinna go odrazu rzucić ale nie odwracajmy kota ogonem, plus teraz wieksza kaskę wyciągnie niema co jej winić za to że jest cwana i przetrzymała kobasa, natomiast on jest pełnej klasy debilem ale czemu wybrałem Nasha przed nim w fb to nie wiem i tak :D