Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Wyszlo szydlo z worka, wyglada to przekomicznie gdy ktos wyzuty z empatii jak on probuje o nia zabiegac. Jest taka niedorobiona wersja Kofeya z Zielonej Mili, zagubiony, roztargniony, niezrozumiany. Problem w tym, ze jest okropnym "niedomówionym" hipokrytą i przy okazji samolubem. Ani razu w ciągu tych kilku miesięcy nie usłyszałem faktycznych jego przeprosin, a raczej użalanie się nad tym, że nikt już go nie lubi. I jakos się specjalnie nie dziwie, bo falszywy jest jak "superdolary" Alana Jonesa.

Tu jest part2 tego wywiadu. http://espn.go.com/video/clip?id=7326185

Wyszlo szydlo z worka, wyglada to przekomicznie gdy ktos wyzuty z empatii jak on probuje o nia zabiegac. Jest taka niedorobiona wersja Kofeya z Zielonej Mili, zagubiony, roztargniony, niezrozumiany. Problem w tym, ze jest okropnym "niedomówionym" hipokrytą i przy okazji samolubem. Ani razu w ciągu tych kilku miesięcy nie usłyszałem faktycznych jego przeprosin, a raczej użalanie się nad tym, że nikt już go nie lubi. I jakos się specjalnie nie dziwie, bo falszywy jest jak "superdolary" Alana Jonesa.

Mówisz o LeBronie? Niby za co ma przepraszać? W którym miejscu się użala nad tym, że nikt go nie lubi? Gość ma większy dystans do siebie niż jesteś w stanie sobie to wyobrazić. Ocenianie go po pierwszej części wywiadu jest kompletnie wyrwanym z kontekstu osądem.

Spoko, można nie lubić graczy, hejtować, ale czasem mam wrażenie, że to jest hejteryzm na zupełnie nowym niespotykanym dotąd poziomie. Można to przyrównać do sytuacji kiedy mówisz do kobiety, że postąpiła niemądrze, a ona na to "Co? Uważasz, że jestem głupia? Uważasz mnie za idiotkę?!" - do tej pory myślałem, że takie rzeczy spotyka się przede wszystkim w kawałach ;).

Jasne, LeBron czasem nie błyśnie inteligencją, zdarzało mu się palnąć coś głupiego, powiedzieć coś czego powiedzieć nie powinien etc, ale nawet jeśli w tym co mówi nie ma złych intencji to jego słowa są często interpretowane w taki sposób, że zawsze będzie go to stawiać w negatywnym świetle, cokolwiek by nie powiedział, zawsze będzie to w jakiś sposób zwrócone przeciwko niemu, a nawet jeśli będzie starał się bronić siebie to zawsze można mu zarzucić, że jest fałszywy, więc w rezultacie najlepiej by było gdyby LeBron nic nie mówił, nie udzielał wywiadów, nie rozmawiał z prasą, nie udzielał się na twitterze, bo będzie to najlepsze dla jego wizerunku - absurd? I tak źle i tak niedobrze.

(...)w rezultacie najlepiej by było gdyby LeBron nic nie mówił, nie udzielał wywiadów, nie rozmawiał z prasą, nie udzielał się na twitterze, bo będzie to najlepsze dla jego wizerunku - absurd? I tak źle i tak niedobrze.

Do tego też by się przyczepili.