Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, i ten 1pick okazał się prawdą :)

http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... z1GFDPsEW3

Wiadomość z 10 marca...

matko clippers jaka to jest masakra, jak sobie człowiek pomysli że mogli mieć duet Kyrie-Blake czyli coś co by mogło ta ligę rozwalić a oni to pchnęli tylko żeby pare baniek przyoszczędzić :roll: naprawdę masakra sterlingowi powinien ktoś zabrać ta ekipę bo on działa na szkodę całej nba

Za rok Clippers będą mieć 1rnd pick Minnesoty, więc powinni wyjść na swoje.

O tym nie wiedziałem to zmienia trochę sprawę, tylko jak oni tam weszli w jego posiadanie jakoś za sprawa tej wymiany z Davisem czy to zupełnie inna historia? Tak czy inaczej szanse na duet Irving-Grif przepadły a to by było serio coś, taki duet pf-pg marzenie, plus oni obaj mądre chłopaki na pewno by sobie przypadli do gustu a wiadomo to zgranie nakręca.

Za rok Clippers będą mieć 1rnd pick Minnesoty, więc powinni wyjść na swoje.

O tym nie wiedziałem to zmienia trochę sprawę, tylko jak oni tam weszli w jego posiadanie jakoś za sprawa tej wymiany z Davisem czy to zupełnie inna historia? .
Marko Jaric

każdy pamięta Damona :) te intro to mi się chyba kojarzy z czasów Wizji TV?:) czy TVN? już nie pamiętam

ale wspomnienia i młodość to jest te intro

ja pi****le dosłownie od tego momentu liczyły się dni w tygodniu :)

edit:

niesamowite jest yotube ,filmiki z i love this game

zacząłem od filmiku z intro nba action a przechodząc do "propozycji" skończyłem na Paula Abdul -

to pamiętam jak dziś starsza siostra nagrywała na kasety VHS ;]

YT jest wielkie!!

k**** jak tak patrze na ten roster tego all stara 96... fuck, Juwan Howard w all star, mitch richmond, hill i w szczegolniosci glen rice (moi pierwsi trzej idole koszykarscy :D) w all star!! Kemp w S5!! To byly czasy!! :)

Az sie zastanawiam jak beda postrzegani zawodnicy z obcenych czasow za iles tam lat.

Jak zobaczylem Mutombo i kilku innych, te koszulki, te mlode geby (Barkley!!) - wow!!

edit:

Kidd!! no k****, to wlasnie za te czasy nalezy mu sie pierscien- za stare Mavs i PHX z McDyessem :)

Zaraz sie poplacze;>