elwariato Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Heh, i ten 1pick okazał się prawdą http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... z1GFDPsEW3 Wiadomość z 10 marca... matko clippers jaka to jest masakra, jak sobie człowiek pomysli że mogli mieć duet Kyrie-Blake czyli coś co by mogło ta ligę rozwalić a oni to pchnęli tylko żeby pare baniek przyoszczędzić :roll: naprawdę masakra sterlingowi powinien ktoś zabrać ta ekipę bo on działa na szkodę całej nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Za rok Clippers będą mieć 1rnd pick Minnesoty, więc powinni wyjść na swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Za rok Clippers będą mieć 1rnd pick Minnesoty, więc powinni wyjść na swoje.O tym nie wiedziałem to zmienia trochę sprawę, tylko jak oni tam weszli w jego posiadanie jakoś za sprawa tej wymiany z Davisem czy to zupełnie inna historia? Tak czy inaczej szanse na duet Irving-Grif przepadły a to by było serio coś, taki duet pf-pg marzenie, plus oni obaj mądre chłopaki na pewno by sobie przypadli do gustu a wiadomo to zgranie nakręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Za rok Clippers będą mieć 1rnd pick Minnesoty, więc powinni wyjść na swoje.O tym nie wiedziałem to zmienia trochę sprawę, tylko jak oni tam weszli w jego posiadanie jakoś za sprawa tej wymiany z Davisem czy to zupełnie inna historia? .Marko Jaric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 k****, dobre nawet nie pamiętałem że wygrzebałem to kiedyś na realgm.com w temacie DAL - OKC , znalazłem takie coś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dobry jest hahah, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Wkrecilem sie w te nba action ;]c: "Stoudemire, oh Damon Stoudemire"!!! Kto teraz Damiona pamieta? a byl gosc w pewnym momencie!! Juz nie wspomne o Terrelu Brandonie "If U don't like that, U don'y like NBA basketball" (kultowy text) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ja dzisiaj usłyszałem taki dowcip: How do You know you've found Lebron James' cell phone?...... It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ciekawe ile osób opowie to dzisiaj znajomym w przetłumaczeniu na polski :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Kto teraz Damiona pamieta? a byl gosc w pewnym momencie!!Niedawno skończył karierę więc zapewne wszyscy, zwłaszcza że był ponadprzeciętnym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RdvwepbKG9E And Oscar goes to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 każdy pamięta Damona te intro to mi się chyba kojarzy z czasów Wizji TV? czy TVN? już nie pamiętam ale wspomnienia i młodość to jest te intro ja pi****le dosłownie od tego momentu liczyły się dni w tygodniu edit: niesamowite jest yotube ,filmiki z i love this game zacząłem od filmiku z intro nba action a przechodząc do "propozycji" skończyłem na Paula Abdul - to pamiętam jak dziś starsza siostra nagrywała na kasety VHS ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jest calutki z polskim komentarzem , tvp 2 , 1996 rok To byly czasy , 16.00 po szkole pędem do domu na mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jest calutki z polskim komentarzem , tvp 2 , 1996 rok To byly czasy , 16.00 po szkole pędem do domu na mecz:) :cry: wzruszyłem się Barkley Shaq jakie chudziny, Kidd ciągle w Mavs Niema co porównywać nawet tamtej NBA do tej obecnej teraz tylko blichtr się ostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 YT jest wielkie!! k**** jak tak patrze na ten roster tego all stara 96... fuck, Juwan Howard w all star, mitch richmond, hill i w szczegolniosci glen rice (moi pierwsi trzej idole koszykarscy ) w all star!! Kemp w S5!! To byly czasy!! Az sie zastanawiam jak beda postrzegani zawodnicy z obcenych czasow za iles tam lat. Jak zobaczylem Mutombo i kilku innych, te koszulki, te mlode geby (Barkley!!) - wow!! edit: Kidd!! no k****, to wlasnie za te czasy nalezy mu sie pierscien- za stare Mavs i PHX z McDyessem Zaraz sie poplacze;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 mój pierwszy ASG. Wschód miał przezajebisty roster wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Niezłych fanów ma Iverson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi