Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem gdzie to wkleić no to dałem tu:

Połowa składu Detroit Pistons opuściła dzisiejszy trening rzutowy. Trener John Kuester miał do dyspozycji… sześciu zdrowych koszykarzy.

Z powodów rodzinnych w zajęciach nie uczestniczył Ben Wallace, ale absencja pozostałych zawodników jest dość zagadkowa. Oficjalnie Tracy McGrady zmagał się z bólem głowy, Tayshaun Prince z bólem brzucha, a Chris Wilcox zaspał. W zajęciach nie uczestniczył jeszcze Rip Hamilton, a Austin Daye oraz Rodney Stuckey dojechali dopiero na ich sam koniec.

Pomimo wyjaśnień rzecznika prasowego „Tłoków”, jedna z osób związanych z klubem powiedziała, że był to akt buntu koszykarzy przeciwko Kuesterowi.

źródło: probasket.pl

Po prostu krew mnie zalewa. Zarabiają miliony, a oni się buntują. Ciekawe co na to pielęgniarki i górnicy?

A może to reakcja na zachowanie sztabu wobec Hamiltona ? Rip nic nie zrobił, a Ci zamierzają go albo pozbawić kasy którą mu zaoferowali, albo posadzić na ławce do końca kariery. Zwróć uwagę kto się tam buntował, a kto nie.

ten ich strajk to poprostu pokazanie ze sa po stronie ripa ktorego klub robi w c***a. nie chca mu zaplacic mniej wiecej tyle ile podpisali, nie potrafia oddac do innego klubu i nie pozwalaja grac. chlopaki staneli po jego stronie, przy okazji moze uda im sie wymusic zwolnienie trenera

widac tez ze w druzynie jest jakis tam podzial ale moze to tylko takie wrazenie

Ależ przecież to w duzym stopniu wina ripa, mógł przejść do clevland i grać w s5, albo też mógł zgodzić się na warunki wykupienia. Nie to nie, detroit wykombinowało jakimś cudem odejście ripa a ten wszystko zjebał, bo leci na kasę.

A t-mac tez, widzę że już skrucha minęła, dlatego go nie chciałem w bulls, detroit dali mu szansę a ten po pół roku śmieje się z trenera i ogólnie, całej organizacji. Dopóki ktoś nie kupie tłoków to są w wielkiej dupie, bo tam nie ma ani jednej perspektywy, nawet na monroe trudno będzie zbudować zespół gdy charlie gordon i nie grający rip to już połowa listy płac.