Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Bastilllon, a co tam u Suns i ich 3w road trip?

Koszulka Blatche +10 do jump :mrgreen:

nie ogladalem Suns odkad Warrick walnal airballa z czystej pozycji podczas gdy rownoczesnie zresetowal mi sie komp. divine intervention aka palec bozy. czyli ominela mnie praktycznie cala zenada ze stycznia.

jeszcze miedzyczasie polamal sie Garnett wiec w ogole przestalem cokolwiek ogladac, tylko raz nocke walnalem i siedzialem na roznych Sacto, GSW i takich tam, dziwne uczucie.

Nie no, mi chodzi że jedziesz po tym Amare jak po burej suce, a gość na razie ma te 50%, jest liderem 0,5< teamu, a defense? Ma w drużynie słabych obrońców, z Chandlerem na PF na czele, c***owego trenera, który z Bostonu by zrobił 20. obronę ligi, więc czego oczekujesz? Drew Goodena Mike Brown ukryl w obronie robiąc zajebisty D team, Gooden teraz przy Skiesie i Bogucie ma dobre staty, a żaden system z Nashem na czele nie zrobi z Bena Wallace drugiego strzelca ligi.

Nie no, mi chodzi że jedziesz po tym Amare jak po burej suce, a gość na razie ma te 50%, jest liderem 0,5< teamu, a defense? Ma w drużynie słabych obrońców, z Chandlerem na PF na czele, c***owego trenera, który z Bostonu by zrobił 20. obronę ligi, więc czego oczekujesz? Drew Goodena Mike Brown ukryl w obronie robiąc zajebisty D team, Gooden teraz przy Skiesie i Bogucie ma dobre staty, a żaden system z Nashem na czele nie zrobi z Bena Wallace drugiego strzelca ligi.

Amare nie ma w druzynie slabych obroncow ogolnie. gdyby nie on to Knicks bronia calkiem dobrze. a reszta postu to nie wiem z jakiej beczki.

Amare nie ma w druzynie slabych obroncow ogolnie. gdyby nie on to Knicks bronia calkiem dobrze. a reszta postu to nie wiem z jakiej beczki.

nie w ogóle. przestań pi*****ić te farmazony bo jesteś uparty jak osioł. jak amare gra na PFie czyli przeważnie z Turiafem to drtg jest 103.6 a jak gra na C to ma 108.9. czy da się jakoś to wbić do Twojego zaskorupiałego łba?

a drtg wynosi ich 109.1

Re: Garnett punching guys in the groin when frustrated

Postby picc on Sat Jan 29, 2011 1:07 am

Undercut Frye's ankles, and simultaneously hit him in the balls while he was in the air. The douche-o-meter exploded.

Re: Garnett punching guys in the groin when frustrated

Postby sp6r=underrated on Sat Jan 29, 2011 1:09 am

The groin shot was part of a normal shot contest and isn't that dirty. Him sliding his foot under the shooter is blatantly dirty. I wished Frye threw a punch at him so we could see KG reenact his run away from McDyess.

to z forum reala zarzucam gdyby ktoś nie zaglądał tam, ta historia z Garnettem jest rewelacyjna, w sumie to jak można gościa nie lubić tyle kolorytu wnosi do spotkań :D Chociaż z drugiej strony to skurczybyk i jego strzał w jajka zupełnie przyćmił dokonania Gortata :D

to z forum reala zarzucam gdyby ktoś nie zaglądał tam, ta historia z Garnettem jest rewelacyjna, w sumie to jak można gościa nie lubić tyle kolorytu wnosi do spotkań :D

Koloryt ? http://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I

Jest to kawał pajaca , który kozaczy się przy zawodnikach, którzy nic mu nie zrobią. Od "wielkiego kozaka" obrwają PG`s, bogu ducha winne eurosy .Calderon, Bayless, Radmanovic, teraz Frye. Troszkę większego Pietrusa już nie zaczepiał i nie pozwalał sobie na takie numery. Szkoda, że zawodnik tego pokroju stał równie wielkiego pokroju pajacem.

to z forum reala zarzucam gdyby ktoś nie zaglądał tam, ta historia z Garnettem jest rewelacyjna, w sumie to jak można gościa nie lubić tyle kolorytu wnosi do spotkań :D

Koloryt ? http://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I

Jest to kawał pajaca , który kozaczy się przy zawodnikach, którzy nic mu nie zrobią. Od "wielkiego kozaka" obrwają PG`s, bogu ducha winne eurosy .Calderon, Bayless, Radmanovic, teraz Frye. Troszkę większego Pietrusa już nie zaczepiał i nie pozwalał sobie na takie numery. Szkoda, że zawodnik tego pokroju stał równie wielkiego pokroju pajacem.

No ale ja się przy tym usmiałęm co nie miara, myśle że masa ludzi rónież, jak na to nie patrzec dodaje "barw" spotkaniom, plus jak napisałeś jest w sumie niegroźny w tych "popisach" to nie taki Todd Bertuzi który jak zacznie się stawiać to później do końca meczu musisz oglądać się za plecy patrząc czy oby nie nadjezdza cię zabić :)

uważam że każdy kto łyknął jak pelikan to, co sprzedał Fryejer sędziemu jest idiotą - it's official i nie próbujcie zaprzeczać,

garnett jak już ledwo sięgnął ręką tamtych okolic to może go co najwyżej musnął, a fraj sie ugiął jakby dostał z karata od bruce'a bowena

k**** jebany frajer został smyrnięty i wyjebal sie na glebe jakby go kulami bili. komedia gorsza niż jak pierce zjechał na wózku

frye po prostu dowiódł że ma pizde zamiast cojones, i to dosłownie

k**** jebany frajer został smyrnięty i wyjebal sie na glebe jakby go kulami bili. komedia gorsza niż jak pierce zjechał na wózku

Czy tobie czasem sufit na łeb się nie spadł? Gdyby Frye sie nie przewrócił to faulu by wogóle sędziowie nie gwizdnęli...Był ewidentny przyruch Garnetta w te okolice i mógł to odczuć zawodnik Suns. Garnett zachował się jak sk****syn, zresztą nie po raz pierwszy.