Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktorem naczelnym MVP jest Pan Michał Górny, obczajcie ostatnią PNŻ i jego rzyg nt. Kobasa, on naprawdę myśli, że jak wydaje to swoje śmieszne pisemko to jest kimś w tym temacie i każdy musi brać jego chore opinie pod uwagę, nawet na tym forum gdzie ludzi jest od groma nikt takich hejtów z dupy nie pisze, a przecież Kobas ma tu wielu antagonistów.

od 55:20

SZMACIARZ  :panda:  :panda:  :panda:

chciałem sobie to przesłuchać, ale niestety nic nie da sie zrozumieć, słysze tylko jakieś szmery

Mi tez chodzi o ten konkretny fragment, wiem o co Ci chodzi. ;] niemnie jedank

chlopaczyna chyba nie oglada meczyxów, o statsach pisze mu gimbux seba, a wlodek szaranowicz przestawia boxscore.

Nie lubie lakers, nie lubie kobiego, ale tak sie zdarzylo ze widzialem dobre 15 spotkań i moja wiedza nie pokrywa sie z tym co ten koleś mowi. 

Potrajanie kobasa? ma kto rzucac ? dobre sobie, k**** kto tam ma rzucac, Wesley- 4pick z 2010 ktory jest scrubem, a moze price? (Łelington miewa dobre okresy) Bozz ze swoim rainbow shotem, sacre z 2paciem na klacie. Tylko Hill trafia jak wpadnie.

Jeszcze raz napisze nie lubie KB ale ma sklad all-time ' nie chcemy z  tymi gosciami grac' przeciez oni nie potrafią trafic 3ki wide open, ronnie prajz musi wpierdolic ze 2 stoperany przed meczem żeby przejsc przez połowe boiska . 

Nie kupuje tego, niech spierdalaja

@tegotamtego

wytłumacz mi jak to możliwe, że nie cierpisz Kobasa i Lakers a widziałeś już ok. 15 spotkań he?

Trio z PŻM (Tomczaka nie liczę bo jest on prowadzącym z jeszcze mniejszą wiedzą) jest swoistym kółkiem wzajemnej adoracji. Jak zawsze lubiłem Kwiatkowskiego i Kujawińskiego tak muszę przyznać, że praktycznie w ogóle się nie rozwijają i od trzech lat te podcasty wyglądają tak samo. Lepiej zdecydowanie im wychodzi pisanie i dla kogoś kto siedzi tutaj na forum a wiadomości czerpie tylko i wyłącznie z zagranicznych serwisów, taka retoryka może w ogóle nie być zjadliwa. Dlatego absolutnie się Tobie nie dziwię.

@tegotamtego

wytłumacz mi jak to możliwe, że nie cierpisz Kobasa i Lakers a widziałeś już ok. 15 spotkań he?

Trio z PŻM (Tomczaka nie liczę bo jest on prowadzącym z jeszcze mniejszą wiedzą) jest swoistym kółkiem wzajemnej adoracji. Jak zawsze lubiłem Kwiatkowskiego i Kujawińskiego tak muszę przyznać, że praktycznie w ogóle się nie rozwijają i od trzech lat te podcasty wyglądają tak samo. Lepiej zdecydowanie im wychodzi pisanie i dla kogoś kto siedzi tutaj na forum a wiadomości czerpie tylko i wyłącznie z zagranicznych serwisów, taka retoryka może w ogóle nie być zjadliwa. Dlatego absolutnie się Tobie nie dziwię.

Nie cierpie ? 

Gdzie ja tak napisalem..?

ocipiał czy jak ;]

No wlasnie, prawie. czyli -moge jeszcze raz napisac, mam wieksza wiedze niz ten typo

dla ciekawskich ogladam Lalki ze wzgledu na ostatni sezon bryanta

#makemajwords nic innego

edit:

#Koberzucaj

edit:

#rzucajjesszczedwasezony

Edytowane przez tegotamtego

No wlasnie, prawie. czyli -moge jeszcze raz napisac, mam wieksza wiedze niz ten typo

dla ciekawskich ogladam Lalki ze wzgledu na ostatni sezon bryanta

#makemajwords nic innego

edit:

#Koberzucaj

Kujawiński przeczytał dosłownie wszystko co było do przeczytania w temacie NBA, masz prawo do swojego zdania i wysokiej samooceny, ale tutaj bym nie szarżował.

Aha, czyli bierzesz za wyznacznik jego prawda > moja prawda. BO przeczeczytal.

i bardzo dobrze, ktos może zrobic adv stats na ten temat ?.

Serio, Smoku bij sie za tego Kujawiaka, a ja nie zmienie zdania i sie z gosciem nie zgodze bo ogladalem mecze.

Tyle, niech se czyta ile chce , k**** kto mu broni. lol. 

E:

mało pada krytki na nich bo ..nikt inny nie robi takich pogaduszek o baskecie jak oni,

Czekolada czy Karol od tyłu by ich wciagnał nosem ;] jeśli chodzi o merytoryke 

hasztak #potrzebananaEnbakanału

E2: w ogole co to k**** znaczy żę typ duzo przeczytal o koszu:D

Edytowane przez tegotamtego

k**** TeTo żle mnie zrozumiałeś. Ja nie przeczę, że on dał ciała jeśli chodzi o tamtą wypowiedź... ale kto w życiu nie napisał lub nie powiedział jakiejś bzdury? Kujawiński jest w mojej ocenie najlepszym publicystą w tym kraju, spoza ludzi z tego forum i mówię to z pełnym przekonaniem. Publicystą, nie radiowcem czy spikerem czy jak to nazwać. Wyciągając tą wypowiedź i forsując wniosek "wiem więcej od niego" wykazujesz się niemałą ignorancją. Prawdopodobnie jakbyś odsłuchał całość zmienił byś zdanie bo aż tak źle nie jest, w ogóle nie jest źle tyle że brak w tym progresu. Co do argumentu z Lo i Czekladką to sam mam podobne rozkminy. Tyle, że co z tego skoro w c+ mecze komentują totalne Błażeje, a jedynym pseudo opiniotwórczym wydawnictwem jest bezpłuciowe MVP?? Talentu na tym forum mamy dwie tony, ale jakoś nikt nie chce go wykorzystać, spełniając przy okazji największe marzenie większości z nas - trzepać hajs na swojej pasji.

Z tego miejsca chciałem ponownie pozdrowić mojego wirtualnego towarzysza z podcastu-widmo.

Całuski.